Баскетболистите на Ямбол  вече водят много сериозна подготовка за предстоящите изпитания в първенството на НБЛ.Ямбол бе може би отбора ,който най-малко шумя около селекцията си,но пък може да се твърди ,че щабът  успя да привлече качествени играчи в редиците си.С отбора тренира 210сантиметровия Ники Върбанов ,който беше в основата на спечеления бронз през сезон2010/2011.В тима се връща и Стоян Петков.С екипа на Ямбол ще играе и Венци Петков,който идва от столичния Левски и  е без съмнение един от качествените български гардове.Останалото налично войнство е железният капитан Станислав Говедаров,Евгени Иванов, Стойо Чолаков, нашумелият с изявите  си с екипа на националния младежки тим Андрей Иванов,завърналият се на терена след двугодишно отстъствие талант Росен Иванов,юношеския национал Стилиян Иванов,кадетските национали Алекс Матушев и Ники Михайлов,както и  здравеняка от юношеската гарнитура на клуба Делян Колев.С тима  тренира и гардът Иван Мирчев,който за последно е играл в Академик/Благоевград.По предварителна информация на 23ти септември Ямбол играе контрола със Стара Загора,а след това на тима предстои участие в международен турнир в Ботевград,който стартира на 25ти-там Ямбол ще има още два мача.Договарят се и още няколко контроли.Зад кулисите се говори и за евентуално завръщане в тима на Мартин Дурчев и ако това стане  ,отборът ще бъде отлично комплектован и  със сигурност няма да изглежда  зле на терена-напротив,очаква се Ямбол да направи далеч по-успешен сезон от миналогодишния ,въпреки очертаващата се сериозна конкуренция в НБЛ.

 

 

 

 

 

 

 

 

15 коментара

  1. Анонимен казва:

    Някой да знае случайно какво стана вчера на контролата?

  2. Анонимен казва:

    Varbanov bil s otvoren dogovor. I kakva polza kolkoto imashe polza i ot Pupovich minalata godina?

  3. Анонимен казва:

    Айде бе кво става с отбора? Някви нови новини няма ли да има? Няма крило, няма втори гард. Кво ще се прави тоз сезон… Предпоследното място не ни мърда, даже и последното…

  4. Анонимен казва:

    Предпочитам да гледам Евгени пред Дурчев.Дано не се върне, да ходи някъде в чужбина , че е голям майстор

    • SRS казва:

      Ако има треньор като хората ще се дадът игрови минути и на двамата. Не може просто така да се зчеркне един що-годе добър играч като Дурчев. Дано младежите играят, че иначе ще почнат псувните на „разбирачите“ от публиката.

    • Анонимен казва:

      е нали Курчев уж беше голяма звезда, какво стана?

      • sss казва:

        споко отива в испания младежа няма да е при нас

        • Анонимен казва:

          предният път игра в последният във втора дивизия по 2 мин средно на мач. Сега поне не е в последният. Това е все пак добър трансфер, но Дурчев е далече от нивото очаквано там. Да си стои в България, да си практикува егоизма. Надут балон, все другите му бяха виновни!

  5. Мъка казва:

    Безумно слаби се очертава да бъдем!С наличните играчи ,се очертава да сме последни!Явно наистина сме с доста скромен бюджет.Поздравления,че поне все още се крепим в елита.

Остави коментар