Баскетболния Ямбол   ще  има много повече мощ в подкошията след като в тима ще играе през новия сезон Николай Върбанов.210 сантиметровият исполин  спечели с Ямбол бронза през сезон 2010/2011 и сега се чака с неговото привличане тимът да вдигне доста нивото си.За последно Ники игра в Балкан /Ботевград.Сега  ще е на линия за битките в зала Диана и това не вещае нищо добро за съперниците.Ники  е сред обичаните и незабравени от феновете играчи,раздава се на терена,а  ямболските фенове умеят да ценят това.В отбора  е и Стоян Петков,очаква се до дни да бъдат обявени имената на още евентуално двама нови играчи.В момента Ямбол върти тренировки под ръководството на Петър Петров и с оглед на  селекцията се чака далеч по-успешен нов сезон.

 

 

12 коментара

  1. Анонимен казва:

    Ами при положение че имаме 5 играча и другите ни резерви са набор 93+ ни очаква сезон с не повече от 5 6 победи

    • yambol казва:

      komentarat ti e bezsmislen to4no kato na4inat ti na jivot propadnal piqnica bezraboten i nenormalen.

    • Анонимен казва:

      5-6 са много! Черноморец вече не участват. Дано успеем да победим Спартак и Акаденик Пловдив в Ямбол и това е

      • qwe казва:

        Следиш ли селекцията на Плевен. По ми се вярва да бием Ботевград отколкото Плевен.

      • Анонимен казва:

        а на Спартак следиш ли селекцията, а на Академик? Да не мислите, че в другите отбори спят докато Ямбол си урежда дървото?

    • smsa казва:

      Отборът ни е супер тази година,особено сравнение с миналия сезон . Една прилична тройка и мачкаме. Венци Петков е много добър плеймейкър . Спомням си една контрола трипъл дабъл направи . А младите момчета е добре да играят, най-малкото да направим един национал след Павлин. Дали сме 6ти или 8ми все тая .

      • Анонимен казва:

        мачкаш оная си работа, а Павлин няма нищо общо с Тунджа, така и Левски може да го брои за техен национал както теб, да е жив и здрав дядо Здравко

        • smsa казва:

          Ще си я мачкам бе, няма проблеми . А играчите които вади Тигър ги разгледам като продукти на града , или бъркам ? Още повече ,че приличните играчи в последствие играят в мъжкия тим . И аз пожелавам живот и здраве на Здравко Янчев .

  2. Анонимен казва:

    A s ogled i na selekciite na drugite otbori kakav li sezon ni chaka

  3. Анонимен казва:

    на мен ми е интересно кои ще са другите играчи?

  4. Тодор казва:

    Каква мощ ще има . . . ? ? ? На 30 Декември 2014, в зала Диана кагато сгазихме Левски, Karron Johnson направо го насра от бой тоя , (седях на един от първите редове и видях как „Върбанката“ тичаше и си каза „Тоя ми счупи ръката“ прекалено много внимание му се отделя, Висок е, обаче е много дървен, никаква пластичност няма. Не си мислете че ще е нещо особено вече, а и не знам вече какво го чака баскетболът, последният път в който помня зала Диана да е била пълна е сигурно сезон 2014 – 2015. . . П.С Не ме на падайте, САМО СИ ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕТО.

  5. Анонимен казва:

    Това ако е селекция … не ми се мисли какъв сезон ни чака

Остави коментар