Изиграха се мачовете от 13тия кръг в шампионата по минифутбол .За този кръг не се явиха съставите на Екзекутор и  Язаки/Сливен ,като и на двата отбора се присъждат служебни загуби с по 3:0,като с това и двата отбора изчерпаха лимита си от неявявания.Ето и резултатите  в останалите срещи:

Белия балет-ЛЯГалакси-6:2-балетистите ,макар и в доста камерен състав си взеха своето в мача.Стояха  много добре на терена,балансирани във всички линии и спечелиха с разлика.За пореден път ЛЯГалакси започват добре мача,но после нещо в стратегията на тима  не стига и се стига до това колебливо представяне.

Голдерс-Язаки/Ямбол-11:0-голдерсите имаха страхотен ден и вкарваха от всяка позиция,като доказаха за пореден път,че са силен отбор.

All steps –Тайфун-6:1 -с човек по-малко  танцьорите продължиха победната си серия-просто тимът след слабо начало в шампионата намери подходящи попълнения и  отборът действа изключително ефективно.Тайфуните в този мач не показаха  традиционната си бойка игра.

Кредилайн-Силма60-3:1- победителите сдтигнаха до успеха след много стегната и  умна игра в защита ,а и в нападение имаше много креативност.Тук се оправдаха прогнозите ,че Кредилайн с натрупването на опит ще се превръща във все по-солиден тим и това се  сбъдва.Силма60 в този мач се стараха ,но нямаха ден да реализират няколко добри положения, а и трудно    измисляха как да надиграят мощната защита в лицето на Гецата и Гулита.

Куците мечета-Атлетико-3:3-елховските мечета поведоха с 2:0  и когато се чакаше да направят разлика  атлетите,водени от Виктор се вдигнаха и стигнаха до реми.В този мач мечетата   направиха сериозни пропуски,които ги лишиха от успеха,но пък Атлетико показа ,че има много сериозен потенциал ,особено след привличането на Виктор в редовете си.

Локомотив-Екзекутор-3:0/служебно

Мит България-Момо-3:0/служебно

Траките-Язаки/Сливен-3:0/служебно

Импулс Фитнес-Боец-3:0/служебно

 

Междувременно се изигра мач  от следващия-14тия кръг на надпреварата:

 

Локомотив-Траките-3:3- локото показа качества  и много футбол срещу силния тим на Траките.В крайна сметка ремито е може би най-справедливия резултат в този мач ,в който имаше и хубав футбол.

 

 

6 коментара

  1. Неутрален казва:

    Колев спазвай наредбата и извади Язаки Сливен.

  2. Анонимен казва:

    Mitio koga shte puskash shibanoto video ne si puskal poslednite krugove mishka

  3. Анонимен казва:

    koleeee pak si zabravil edin rezyltat… Fitnesa pobejdava slyjebno Boec

  4. Анонимен казва:

    Траките и локомотив са 2:2 ако има значение

  5. Анонимен казва:

    Г – н Колев Язаки Сливен не се явиха за втори път, следователно трябва да ги извадиш от турнира.

    • Анонимен казва:

      така е и СРЕЩУ КРЕДИЛАЙН НЕ СЕ ЯВИХА И ИМ ПРИСЪДИ СЛУЖЕБНА ЗАГУБА , СПАЗВАЙ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРАВИЛА ПЛОНДЕР !

Остави коментар