Общо  20 футболни селекции- съответно 11 в А и 9  в областните групи ще  стартират в шампионатите през септември.Това стана ясно на провелите се работни съвещания с представители на клубовете и с ръководството на Областния Футболен съюз.Първенството на селския футболен елит ще започне на 18ти септември ,а седмица по-късно стартират мачовете в Б областната.В Б областната мъжка футболна група ще играят съставите на  Кабиле,Бояново,Роза,Скалица-нов отбор в групата,Червена звезда2-Каменец,Иречеково,Бакаджик-Чарган,Тенево и Безмер.В А областната за отличията ще спорят Стралджа2015,Зимница,Червена звезда/Каменец,Победа,Кукорево,Симеонов,Крумово,Ген.Инзово,Межда,Болярово и Меден Кладенец.Очакванията са да се получат интересни и  качествени битки ,които да минават под знака на коректността.

 

 

22 коментара

  1. Наско стана за смях развали хубавия отбор и доведе тези жалки футболисти казва:

    Не само на селския а на целия Ямболски район унищожи и Стралджа

  2. анонимен казва:

    ТЕЗИ ДОЛНИ ПРОСТИТУТКИ АЛЬОША И КОМБАРИТО ЕБАХА МАМАТА НА СЕЛСКИЯ ФУТБОЛ.НО МНОГО СКОРО ЩЕ ГРИЗНАТ МНОГО ГОЛЯМО ДЪРВО.КОМБАРИТО ОБИЧА ДА ГЪЛТА МЪЖКО МЛЯКО.

  3. Анонимен казва:

    Каменен-2е само мерак на кмета не знам откъде ще намерят футболисти-направо не ги бройте

    • Анонимен казва:

      Абе чух,че за първия отбор не могат да намерят играчи,дето им плащат всеки мач и банкети им правят,а пък какво остава за втория отбор да намерят,където момчетата една бира бадива не са пили за здраве

  4. Fen казва:

    Межда няма ли да участват?

  5. Бадката казва:

    Айде пак ще почват смешките!Тука като гледам отборите в а групата-пълен потрес и голям,но мек ташак.Кво правят там тия футболни инвалиди от меден кладенец-те са голям смях.Ами кукорските юрдеци-те вече отбор нямат и са много смешен отбор-ще падат здраво.ще има пак веселба и с инзовските фатмаци-те ще падат ама са свикнали.Ами зимнишките балъци-що са в а групата бе.Победенските шматки и те се взеха насериозно,пък ….а бе ще пада смях..айде ,досвидания!

  6. Анонимен казва:

    меден кладенец който не ги хвана той не ги би миналата година а сега в А група по 5 гола минимум не им мърдат. а каменец 2 няма да съществува.. немога да разбера защо не направят една група като в англия ?
    в селските девизий в англия по 24 отбора играят… че тука при нас ли няма да може

  7. Анонимен казва:

    Не съм чувал друго първенство,където да участва нечетен брой отбори в групите вместо 2 по 10.Пак наши и ваши!!!

  8. Анонимен казва:

    Меден Кладенец как се озоваха в А група?

  9. Анонимен казва:

    voinika se kazva straldja2015

    • Анонимен казва:

      Все едно Петър да се казва Иван…

    • Тунджа Ямбол казва:

      искам да кажа че Стралджа се обедени със Войника по името Стралджа 2015 със лиценза ма Воиника като Бояджик се обедени със Тунджа 1915 Ямбол под името Ураган Бояджик миналата гоиниа със лиеценза на Ураган в В група

  10. Анонимен казва:

    Затрихте Войника

  11. Анонимен казва:

    taq gofina kamenec i 6te e 6ampion na A oblasnata grupa 100%

Остави коментар