Ураган /Бояджик завърши наравно-4:4 в предсезонна контрола при гостуването си на Верея2 в  Стара Загора.Ураганите са играли добре и са показали прилично ниво за този етап на подготовката им .Два гола е вкарал Николай Вълев-Гонзо, по едно попадение са реализирали Станимир Димитров и новото попълнение от Сливен Енчо Енчев ,а в игра са влезли и други нови попълнения,за да се видят качествата им в боева обстановка. Един от  сериозните  проблеми при реденето на състава ще е   сформирането на екип нападатели.В лицето на Ники Вълев има много опитен майстор ,но ще му е нужна подкрепа и ще се търси  възможно най-добрия  вариант за ямболската атака.Нека припомним ,че двама основни нападатели от миналия сезон- Юли Шекеров и Мариян Чернаев напуснаха отбор и сега се търсят варианти за бояджишката атака.Утре ще бъде теглен жребия за първенството на В групата и се чака ,въпреки очертаващата се много сериозна конкуренция,Ураган отново да бъде сред главнодействащите лица в югоизточната В аматьорска  футболна група

 

 

10 коментара

  1. anonimen казва:

    Vsi4ko koeto se sly4va v otbora se znae ot horata koito se interesyvat ot futbol i te dosta se smeiat na sly4vastoto se v klyba.Intriganti i podmazva4i vzimat si golemite zaplatki,a mom4etata koito se trydiat vseki den vzimat trohite.Goliamata prehvalena zvezda vmesto da trenira i igrae ne hodi na trenirovki za da si hodi na morence pravi selekciata,yrjda kontroli i lageri,osvobojdava i nazna4ava fytbolisti tova e mnogo-mnogo jalko-da ste 4yvali za ciganin geroi.

  2. Анонимен казва:

    kvi golmaistori,kade sa igrali tiq smeshkovci..koi go znaeshe toq charnaev,selski futbolis

    • Анонимен казва:

      ми от къде да го знаеш момчето като не е бил в България доста години .а си и пише 20 гола във в група

    • някой казва:

      ей само хейтъри тука бе. като не знаете някои неща защо само глупости пишете, но явно това е то „верни фенове“ плюещи по хора които не познават или сте някви тролове само да се намирате на работа.

  3. Анонимен казва:

    Trqbva da se znae che tuk se pishe izcqlo ot futbolistite na uragan,hranqt se edin drug.nikoi ot fenovete nego interesuva koi kolko pari e vzel,a kakvo igraqt..sprete da se pluete smeshnici a igraite

  4. Анонимен казва:

    abe golemi razbirachi,mnogo znaete,koi kolko pari vzemal,na koi kolko mu dali..sprete se majki kurvi

  5. anonimen казва:

    Te i drugi koito igraha v zagorec vzeha 15 000 leva i se mahnaha bez da sa varnali i lev,dobre 4e ima i po 4estni mom4eta koito varnaha polovinata pari koito daljaha nisto 4e i te si tragnaha kato miski.V nikoi klub po sveta golmaistora na otbora ne e s nai-malka zaplata,a drugi koito samo si piqt pitieto s snefa da vzimat pove4e ot dvamata golmaistori na otbora.

  6. Анонимен казва:

    ae pederas ko prikazva6 kato neznae6… 10 zaplati napred sa platili ZAGOREC na iyli za da izostavi yragana . STAVA VUPROS ZA PARI ESTESTVONQSIMO

  7. anonimen казва:

    Otborite ste sa oste po slabi i ot minalata godina,nqma igra4i i ima seriozno bezpari4ie.A golmaistorite izbqgaha zaradi opitniq maistor i golmaistor na kontrolnite sresti.

    • Анонимен казва:

      Абе разбирач смотан, я не се обаждай! Големите „звездни“ нападатели Шекеров и Чернаев са искали луди пари за да играят в Ураган. Естествено, че джоба на Каприза не е без дъно. Аман от полуидиоти.

Остави коментар