Баскетболистите от възрастовата селекция на кадетите на БК Тунджа не срещнаха никакви проблеми с класирането за държавните финали.Възпитаниците на Здравко Янчев и Валери Бъчваров  отнесоха конкуренцията в зоналната квалификация и подсказаха ,че имат потенциал за сериозна роля в държавните финали.С трудна победа стартираха 12годишните баскетболисти от ямболския клуб в   държавното първенство в Ботевград.Момчетата на Стойо чолаков надделяха с 4 точки над скиорите от Самоков,чакат ги още битки  с буба Баскет,Чавдар/Троян,Доростол/Силистра и Академик Бултекс99 от Пловдив.Това са мачовете им в предварителната група,очакванията са силен шампионат.

Междувременно  състезателят от мъжката представителна гарнитура Андрей Иванов получи повиквателна за младежкия национален тим и започва подготовка  за предстоящото европейско първенство в дивизия Б в Гърция.

 

 

3 коментара

  1. Анонимен казва:

    баскетболистите от възраст 14-г. се класираха на финалите. да знаят хората де не че сте ги пропуснали де ха…………….

  2. Анонимен казва:

    а може и 8- новини в една статия .и бонус разяснение за олимпиядата

  3. Анонимен казва:

    Следващата статия очаквам да бъде „Калните братя губят Ончо Харутюнян за седмица, децата на Стойо пак бият и Бистрешките тигри се готвят за новия сезон с нов треньор“. Кратко, точно и ясно

Остави коментар