Футболистите на Ураган /Бояджик дадоха поредното доказателство ,че са класен и можещ отбор.В домакинството си срещу прекия конкурент за място в петицата на класирането ураганите бяха безкомромисни и  разбиха гостуващия гигант от Съединение с 5:0 ,като наложиха тотална доминация в мача.Двубоят започна отлично за домакините-още в третата минута Спас Дончев направи добър пробив отляво,центрира и  Ники Вълев-Гонзо  технично отклони с глава топката за 1:0.До края на полувремето чисти позиции имаше пред  Юли Шекеров и Мариян чернаев ,но те пропуснаха.В 55тата минута  Шекеров показа страхотната си линейна бързина и  реализаторското си умение и вкара за 2:0.Краси Андонов след  двойно подаване в 60тата минута бе изведен на стрелкова позиция и не сгреши-3:0.За да не остане по-назад другият краен бранител-Спас Дончев  след хубав пробив отляво стрела от малък удар и 4:0 в 77та минута.В 82та минута Чернаев проби ,центрира  и Шекеров с    разстрлелващ снаряд фиксира окончателното 5:0.Резултатът красноречиво говори за разликата в класите ,а гостите трябва да са доволни , защото ураганите пропиляха още половин дузина чисти положения.Показана игра на отбора от Бояджик заслужава само адмирации,а пнастроението и мотивацията на момчетата ,говорят за добра атмосфера в клуба, където президента Иван петров-Каприза прави необходимото ,за да създаде  максимално добри условия за играчите.Разбира се ,трябва да се отчете и голямата помощ от страна на община Тунджа и когато  има добро взаимодействие нещата се получават.Трябва да се отлежи непременно и работата на треньора Добрев-успява да нареди добре  отбора и да мотивира футболистите си…Ами  непременно трябва да споделим и това ,че  над 400 зрители на стадиона в Кабиле доста време аплодираха след последния съдийски сигнал  футболистите….от нас също голямо БРАВО!

Пълен запис на мача Ураган-Гигант гледайте тази вечер от 22.00 часа по ДТВ

 

 

21 коментара

  1. Анонимен казва:

    mi6leta..qmbol ne e imal takav otbor odavna,gazqt na red,biqt s 5 gola koito hvanat..selqni elhovski kvi pritencii imate,i na dvamata selqka im be dadeno 6ans da rabotqt no ni6to nerazbirat..e tam v elhovo na kabata da redqt 6apkite..

  2. Анонимен казва:

    Това, че треньора на Ураган трябва да има някакъв лиценз са пълни глупости! “ В “ групите са аматьорски и за тях не важат правилата от професионалния футбол! А този пич от Елхово, защо има самочувствието на голям “ гражданин „, не ми е много ясно!?

    • plemenicata na kapriza казва:

      awe ei pederas q ne obijadai Elhovskite trenori tene sa kato piqniq vi trenqor kato va6iq gonzo deto nqma icenz i nqma pravo da trenir otbori v v grupa dokato ivanov rosen i pame hristiv imat takiva licenzi nare4eni a licenzi va6iq gonzo nqma i takav samo moje da kisne po cql den v bara na kato nerzbira6 ot futbol ne obajdai boqdji6ki selqnin takav razbrali skapanoo boqdji6ko kopelnce

    • Анонимен казва:

      komentira va6iq korampiran boqdj6ko seski otbor qsnolitie nedei da kometira6 elhovkite trenori qsmoitie boqji5ki selqnin tup koto nerzbira6 ot futbol nedei prikazva6 tupotiii za v vgrupa se iska trenorite da imat licenz a kakti ivanov rosen i plamen hristiv go imat a va6iq piklo gonzo nq takav sledovatelno nqma pravo da vodi otbora v v grupa qsnoitie tup boqdji6ki selqnin zbaravqm ti da komentira6 Elhovo dali futnolisti ii trenqori i t.n.k dano si razbal boqdji6ko skapano koplence komentirai seledurskoto vi otbor4e deto samo igrae v kupeni machove

  3. Тодор казва:

    Митеее, Мите – мамин сладък търбухчо! Колко правописни и пунктуационни грешки направи в статията, сладур?!? Можеш ли да броиш до толкова? Или я писа на пияно, домашната бояджишка ракийка ти влиза добре – армаган, награда за слагането и мазненето на селяните? Шапка ти свалям, хрантутнико малък!

  4. Анонимен казва:

    Samo taka Yragan bii kato tapan tezi plovdivski gragdan4eta

  5. Анонимен казва:

    S00amo taka Yragan bii k0ato tapan tezi plovdivski gragdan4eta

  6. Анонимен казва:

    Отново гениална схема на селекционера Добрев.Матира Съединение с няколко хода напред!

  7. anonimen казва:

    plovdiv4ani igraiat toto i pribirat qko kinti a nie se radvame 4e biem.

  8. aнонимен казва:

    Товa което кaзвaш е истинa хубaво че в Бфс не сa ни усетили инaче глобaтa е 10 бонa+2бонa нa този който води отборa без нужнaтa квaлификaция.Относно отборa игрaе добре и зa рaзликa от предния сезон сегa имa по дългa скaмейкa и товa се отрaзявa добре нa отборa.

  9. anonimen казва:

    Ha-Ha-Ha,dobrata rabota na Dobri hybavo ce mu napraviha i podgotviha otbora a toi ne e trenior a administrator,treniorite imat znaniq i licenz.Otbora na Uragan igrae neredovno zastoto Dobri nqma pravo da vodi otbora zastoto ne pritejava nujniq licenz za trenior i globata e golqma.

  10. Анонимен казва:

    Bravo Yragan samo napred

    • plemenicata na kapriza казва:

      hubavo vhe chicho kapriza kupi macha i za da gigant da ni legnat inache nemojem da biem i hanorara na sadiqta be6e platen ot chicho kapriza koito struva 2000 leva i dahane na Gigan 20000 leva za da ni legnat tova iztinata

  11. фен15 казва:

    браво

Остави коментар