Изиграха се мачовете от четвъртия кръг на втория етап на шампионата на Диана Кабел/Оптинет.Съставът на Язаки/Сливен не се яви  за срещата с Боец и според наредбата  на турнира съставът преустановява участието си в турнира.Утре Жури Д , апел ще  обяви и своето решение относно това ,дали резултатите на Язаки/Сн ще се анулират или пък ще бъдат цачетени,като за оставащите мачове на съперниците им по програма ще има бъдат присъждани  служебни  победи с по 3:0.

С оглед  на  броя на напусналите отбори ще има промяна в прогрламата за мачовете,която ще публикуваме във  вторник.

Ето резултатите от днешния ден:

РЕЗУЛТАТИ Втора седмица:

Реал –Тайфун-12:4-Реал играят все по-добре, имат и опит ,и самочувствие и днес направиха пореден добър мач срещу Тайфун.Съставът на Тайфун отново игра бойко и с раздаване ,но  е факт ,цче не можа да бъде добре организиран в защита и допусна лесни голове.

 

Голдерс-Зорница-7:5-тук се върза здрав мач,голдерс обаче се възползваха от пропуските на Зорница в защита и си взеха своето.Зорница пък могат да съжаляват за поне  три-четири пропуска от чисти позиции

 

Локомотив-Маа Дака-2:2- изключително оспорван мач.Локомотив  поведоха ,последва изравняване,отново локото излязоха напред с 2:1 и когато се виждаха победители в самия краяй на мача- Пламен изравни.като цяло справедлив резултат с оглед на показанато от отобрите на терена.Локомотив имаха повече време врадеене на топката ,но пък Маа дака-бяха ефективни пред гола.

РЕЗУЛТАТИ  Първа  шестица:

Ел Класик-Екзекутор-7:1-класиците отново играха много мощно и убедително.ясно е ,че са решили на всяка цена да дублират титлата си от  миналия сезон и  е факт ,че имат потенциала да го сторят.Екзекуторите в по-камерен състав за мача ,не бяха в състояние да опонират равностойно

Силма60-ЛЯГалакси-0:2-галактикосите   са безспорния хит на турнира-и в този мач победиха корав съперник ,като отново бяха  на отлично ниво-пълно раздаване  на терена,стархотна взаимопомощ в защита и ефективност в нападение-Иво Арабаджиев увенча добрата си игра с два хубави гола.Строителите  се скъсаха да целят гредите в този мач,създадоха и други отлични възможности,но нямаха шанса да вкарат.

 

 

24 коментара

  1. Анонимен казва:

    Колев трябва да помисли по един проблем. Във всеки един турнир се губи интереса в края и просто се доиграва,вместо тогава да е най-интересно.По-предния път през лятото последните кръгове почти не се играха,нещо куца.

    • Анонимен казва:

      Не търси вината в Колев въобще,търси я в безотговорното отношение на някой отбори и на някой играчи.Проблема на повечето отбори е ,че играят за класирането и тръгват с някакви амбиции и след като видят ,че нямат шанс и им се губи мотивацията.Просто не оценявате какво правят за нас тези хора.

  2. PROROK ! казва:

    ВЪВ ВСИЧКИ МАЧОВЕ В КОЙТО ДО МОМЕНТА ЯЗАКИ СА СЕ ЯВИЛИ И СА ИЗИГРАЛИ НЕКА РЕЗУЛТАТИТЕ ИМ ОСТАНАТ ТАКИВА ! А В СРЕЩИТЕ В КОЙТО НЕ СА СЕ ЯВИЛИ ПРОТИВНИКА ДА ПОЛУЧИ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА ! ТАКА Е НАЙ-СПРАВЕДЛИВО ПОРАДИ НАПРЕДНАЛАТА ФАЗА …

    • Анонимен казва:

      нищо справедливо няма в това,един губи точки срещу даден отбор,а друг му ги дават без да е играл. Кое му е справедливото?

  3. lllll казва:

    kolev zaradi teb napuskat otborite ti ne razbira6 gram ot futbol

  4. Анонимен казва:

    екзекутор бе разберач . мача вече е изигран и резултата е на лице! при анолирването му ТОВА УЩЕТЯВА ОТБОРА ИМ , защото те младоците и боец ще спорят за бронза

    • Анонимен казва:

      Защо за бронза ? Само първото място е ясно Галакси ,Боец и Младоците ще спорят за второ и трето място.

      • Анонимен казва:

        Единственото което е ясно е,че Ел Класик и Галакси няма кой да ги измести от тройката

        • Анонимен казва:

          Така е , Ел Класик със сигурност са първи.Въпроса е Галакси дали ще са втори или трети. Младоците и Боец също ще спорят за място в тройката.

  5. Анонимен казва:

    ЗА ДА НЕ БЪДАТ ОЩЕТЕНИ НЯКОИ ОТБОРИ наи справедливо е резултатите на язаки до момента да си останат така , а всеки отбор който трябва да играе с тях да получи 3 точки

    • Анонимен казва:

      Кои са тия отбори ?

      • Анонимен казва:

        Да бе да, и така няма ли да е ощетен този,който е играл с Язаки и не е победил?Много си хитър…единствения начин да няма ощетени е да им се анулират резултатите.

        • Анонимен казва:

          МИ ДА СА ПОБЕДИЛИ КОГАТО СА ИМАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ БЕ ГОЙНЯР ! ДАЙ СЕГА ВИЕ КАТО НЕ ГИ ПОБЕДИХТЕ И ДА ВИ АНУЛИРАМЕ РЕЗУЛТАТА

          • Анонимен казва:

            Ne moje li bez da obijdash?

          • Анонимен казва:

            Много си тъп, бе. Според теб честно ли един да играе и да загуби от някой, а на другия да му пишат победа без да е играл. Явно ти си насран и се молиш на служебни победи,жалкар.

            • Анонимен казва:

              Ако искате до края да се откажат още 2-3 отбора, че да може да вземете и медали ? Според мен е напълно нормално да им се присъдят служебни загуби до края , като останат в класирането с резултатите им до момента.Все пак някои отбори са се потрудили за победите им срещу тях и накрая да им отнемат точките честно ли е според теб?

              • Анонимен казва:

                Абе вие олигофрени ли сте бе…по цял свят във всички възможни първенства, когато отборът, който е изваден не е играл срещу всички останали резултатите му се анулират. Ако е на полусезон например има опция за оставане на резултатите. Наистина ли не осъзнавате каква е логиката? Няма как единия да загуби от Язаки, а другия да спечели без да е играл срещу тях, само защото по програма се е паднал да играе по-късно. Доста сте глупави, след като не схващате елементарна логика.

                • Анонимен казва:

                  Чакаи бе пич.Значи даден отбор излиза играе срещу Язаки побеждава ги плаща си таксата за мача и заради това , че бразилците от Сливен решили да спрат с участието си в турнира защото ги бият като магарета и нямат шанс за никакво класиране.И дай сега заради техните прищевки да ощетяваме другите отбори.Ако беше първи мач , да би било нормално до края да им се анлулират есички резултати , но както казваш ти първенството е в напреднала фаза изиграха се 4 кръга.Навсякаде посвета биха ги наказали , биха им отнели точки от актива но не биха наказали останалите отбори заради тях.Виж в колко класирания на дадени първенства има отбори с по 0 точки , че и с -5 примерно.Това е моето мнение , както виждаш не сам обидил никои и не искам да се заяждам.

              • Анонимен казва:

                По-принцип наказание получава провинилия се отбор , в случая Язаки като им се присъждат служебни загуби до края на турнира.Защо трябва да получават наказание и останалите отбори заради тях като им се отнемат точките?Ето например Боец едвам се бяха събрали 6 човека ама се явиха за мача, а Язаки ако бяха решили можеха да намерят 6 човека колкото да изиграят мача.А те не се явиха дори не си направиха труда да се обадят на Колев и е нормално Боец да запишат служебна победа то е смешно в случая да се анулира резултата.

                • Анонимен казва:

                  Сигурни ли сте,че не са се обадили на Колев и знаете ли каква е причината,за да не се явят или само си чешите езиците.В Сливен се играят контроли и едвали някой се съобразява с турнира.

Остави коментар