Изиграха се мачовете от третия кръг на втория етап  на футзалшампионата  на Диана Кабел/Оптинет.получиха се интересни мачове.Ето и резултатите:

 

Язаки/Ямбол- Голдерс-2:5

 

Маа Дака-Реал-3:2

 

Зорница-Тайфун-10:6

 

Младоците-Язаки/Сливен-5:5

 

Екзекутор-Силма60-8:4

 

ЛЯГалакси-Боец-5:4

 

 

30 коментара

  1. Анонимен казва:

    kolev 1 pit na vreme ka4et4 ma4ovete !

  2. Гайдата казва:

    Абе младежи, на някой занимава ли му се да изготви класирането до момента :)

    • БАЧО КОЛЬО казва:

      галакси – 3 мача – 9 точки
      ел класик – 2 мача – 6 точки
      екзекутор – 3 мача – 4 точки
      младоците – 3 мача – 4 точки
      язаки сливен – 3 мача – 1 точка
      боец – 2 мача – 1 точка
      силма60 – 2 мача – 0 точки

      борбата за бронзовите медали ще е ожесточена :)

  3. Xxx казва:

    El Klasik biqt slujebno :)

  4. Анонимен казва:

    el klasik kyciti me4eta kak svar6ixa

  5. Анонимен казва:

    КОЛЕВ ИМАШ ГРЕШКА
    язаки победиха младоците

    • Анонимен казва:

      Така ли ? Какъв е резултата тогава? :)

    • Анонимен казва:

      резултата е 5:5 ,а язаки са най-невъзпитания отбор,много зле-този росен и добрев не са за игра,както и братята- тука срещу младоците като се махна венко имаха шанса да се върнат в мача ,ама ако се опитат срещу корави отбори да играят така твърдо и да спорят ще им се стъжни-обещавам им-или ще се държат нормално като другите отбори или ще има здраво изнасяне-гаранцията имат.

      • Анонимен казва:

        умишлено не пиша от кой отбор съм за да не се нагнетяват нерви ама и аз съм решилб ако опитат да нервят мача и пък ако ударят някои от нашите умишлено-тези от язаки ще хвърчат ви казвам.добрев би трябвало да бъде за пример-инженер едно друго-той много зле -пълна простотия-то си показва-липсват му първите седем години

        • Анонимен казва:

          a mi ti si ili ot ekzekutor ili ot boec,nqma ot koi drug otbor da si ama kato gledam kolko si tap i zloben,ne se otli4ava6 ot nivoto na dobrev i rosen

          • Анонимен казва:

            предполагам ,че си от язаки и не ми се отговаря на маймунски мозък ,но съм си обещал -при най -малка провокация към нас ил към колев,който свири много добре,ще пусна косачката пък за последствията не отговорам,направо ще обезкостявам-стига бе-тия пичове не са никакви футболисти-някой от другите отбори да прави проблем-няма тнакива-онзи мазняр росен ли е къв е тлъстия не спира да реве,добре не спира също да репликира,двамата братя-постоянно мрънккат не спират-ами ще спрат да мрънкат -ще реват ако и срещу ен се получи нещо такова ,пък и момчетата от отбора сме на същото мнение-тука срещу младоците като се махна динков-губеха си мача от воллее,ама после по-твърдо срещу хлапетата и понеже нямаше кой да ги орита здраво взеха точка-да ама не-това няма да се сл,учи друг път-просто ще ядат какалашката ако пак опитат провокации и не се спрат.толкоз и Баста!

            • Анонимен казва:

              Ти си изключително прост и неграмотен!Какви косачки?Косачките на село да косиш сено,бастун с бастуна ти!

            • Анонимен казва:

              За Росен и Добрев съм съгласен голямо мранкане без грам покритие,особенно Росен.За братята не съм съгласен.Исус е най фаулрирания играч в този турнир.И ако сложим и фаловете срещу Иво ама вие все гледате в чуждите канчета.Така,че ако Колев беше давал картони за 20 процента от фаловете срещу Исус и Иво,Добрев нямаше да мранкосва.Докато всеки втори фал на язаки се наказва с картон.Ето заради тези танденции се отказаха и Мечетата.

          • Анонимен казва:

            като слушам разсъжденията и дългите локуми който разтяга си мисля че това е някое лапе което се опитва да вкара напрежение.. горепосочените отбори имат зрели играчи който не мисля че ще започнат така да ревът като женички

        • Анонимен казва:

          БОЕВ това си ти разкрит си !

      • Анонимен казва:

        еи младочеееее КАКАВО ЦИВРИШ СЕГА ЧЕ ВИ ИЗТАРВАХА ЯЗАКИ ЛИ ? МИ ВИЕ СТЕ ЕДНИ ЛИМОНКИ БЕ ДЕЦА ! НЯМАТЕ ОТБОР ИМАТЕ ИНДИВИДУАЛИСТИ..
        НЕ СТЕ СПЛОТЕНИ КАТО ГАЛАКСИ
        НЕ СТЕ СЪРЦАТИ КАТО ЕКЗЕКУТОР
        НЕ СТЕ ОБИГРАНИ КАТО ЕЛ КЛАСИК
        НЕ СТЕ ЗА ПРИМЕР КАТО МЕЧЕТАТА
        Е МИ ТО БЕЗ НИТО ЕДНО ОТ ТОВА КАЧЕСТВА ВИ ОСТАВА САМО ЕДНА ГОЛЯМА УСТА…

  6. Лейкот казва:

    Тези от боец са пълна илюзия нека не се занимават с футбол а със земеделие и животновъдство

  7. Галакси фен и аз ви обичам...... казва:

    Galaxy shampion oleee oleeee davaite momcheta machkaite vs vi smqtat za slabo otborche ama pokazvate na vs che trqbva da treperqt kato izlqzat sreshty vas i posle se pochva podcenili gi neznam si kooo ami igraite beee maistori

    • бай хуй казва:

      за вас съм ама класика ще ви бият и младоците ако тапата играе ще ви бият,дано греша ама надали

  8. Анонимен казва:

    Боец трябваше дори да загубят служебно, защото са обещали на Колев, че ще играят от 16 ч, а никакви ги нямаше и Галакси най – културно ги чакаха 50 мин. да дойдат.

  9. бай хуй казва:

    на бачо кольо му казах кои мачове ще обърка със сигурност,младоците и ел класик ,а му намекнах и за галакси,друг път слушай бати си бай хуй,мале и маа дака си объркал

  10. ФЕН казва:

    Галакси също са мъжкари, при първия гол на Боец Колев каза, че изпълнението на фал е след сигнал, а изобщо не наду свирката и Боец след рикошет вкараха.

  11. лео казва:

    присъединявам се-боец дадоха показно ,как се държат възпитани хора и мъжкари на терена-загубиха ,но пък са големи наистина също съм респектиран -браво момчета!

  12. БОРО казва:

    галаксито продължават да изненадват- в този мач бяха подценени от боец и се възползваха от това.Сега за една ситуация-за победния гол на галакси-от боец имаха претенции за фаул срещу петров-да такъв имаше ,но веднага след това топката попадна у боев-абсолютно правилен авантаж-отнеха му я и вкараха -така ,че не може и дума да става за ощетяване. А боец с реакциите си показаха че са истински мъже-нямаше подскачане ,оспорване-браво момчета-истински мъжаги сте-Респект!

Остави коментар