Отсъдената дузпа  в   изключително оспорвания  и качествен мач между отборите на  Екзекутор и Боец  предизвика доста емоции.Преди години имаше подобни  претенции от страна на отбора на  Артилерист за признат гол-на снимката долу публикуваме момента от  този мач,от  който е видно ,че топката е преминала голлинията и то с цялата си обиколка-безспорен гол,а нашата публикация успокои страстите.

Не искаме  нито да вземаме отношение по случая,нито да  бъдем тенденциозни,нито пък да го въвеждаме като практика,защото важни са отсъжданията на реферите.Нека припомним -големи рефери правят понякога  сериозни грешки и световноизвестни футболни звезди приемат  решението на съдиите.

Все пак се постарахме да извадим две снимки :

1. От момента на удара на играча  на Боец

2.Съприкосновението на защитника на Екзекутор.

Ясно се вижда играта с ръка-да – съприкосновението е над лакътя ,но ръката не е прибрана към тялото и пречи на пътя на топката към вратата.

 

 

37 коментара

  1. Анонимен казва:

    КЛИПОВЕТЕ ВИНАГИ В ЧЕТВЪРТАК ЛИ ГИ КАЧВАТЕ ИЛИ СТЕ ЗАБРАВИЛИ !? о0

  2. Анонимен казва:

    07.02.неделя-трети кръг/втори етап:

    11.50-Язаки/Ямбол- Голдерс – 2

    12.40-Маа Дака-Реал – 1

    13.30-Зорница-Тайфун – 1

    14.20-Младоците-Язаки/Сливен – 1

    15.10-Екзекутор-Силма60 – 1

    16.00-Куците мечета-Ел Класик – 2

    16.50-ЛЯГалакси-Боец – 2

    Локомотив-почива

    • Анонимен казва:

      реал си го объркал,със сигурност още 1,2 грешки ще имаш виждаш,че стават изненади

    • БАЧО КОЛЬО казва:

      кой ги дава тези смешни прогнози :D напиши се поне да започна да ти приемам залозите… от първата група само боец за мен са сигорни.. иначе ако язаки сливен се саберат може да изненадат тапата , а куците мечета и ел класик.. везните клонят към класиците но все пак това са едни страшни тронки .. екзекутор сущо ако се съберат както в предния кръг може да разгромят силмата

      • Анонимен казва:

        и аз щях да казвам, че Ел Класик въобще не са сигурни…до сега нямат победа срещу Мечетата. Боец обаче би трябвало да си бият с лекота.

        • ФЕН казва:

          Те и Язаки Сливен трябваше да бият с лекота но. ..

          • Анонимен казва:

            язаки ги нямаше иво и исус.. ако бяха там ДРУГА ПЕСЕН ЩЯХА ДА ПЕЯТ СЕГА

            • Един от участниците казва:

              Е вече ще знаем когато ги няма тези двамата няма да играем срещу Язаки Сливен. Много сте ПРОСТИ.

            • ФЕН казва:

              Молба към Галакси. Преиграйте мача, защото Иво и Исус ги нямаше. А бе анонимен глупако не пиши глупости, че си много смешен.

        • Анонимен казва:

          Няколко пъти са бити Мечетата от Класиците, но нищо не се знае.

          • Анонимен казва:

            Глупости.Следя турнирите на Диана Кабел от самото му начало и ти казвам,че Класик победа срещу тях нямат. Сега е удобен момент да го направят де,направили да уникален състав.

            • ФЕН казва:

              Ел Класик биха Мечетата насред Елхово с 6. 2 така че не пиши глупости.

              • Анонимен казва:

                Какво Елхово бе момче,аз не съм фен на Ел Класик,който обикаля с тях на всичките им мачове.Следя турнира на Колев и Диана Кабел и говоря за него.Това че хората си уговарят някакви мачове и си играят си е отделно. Чети какво пиша.

                • Анонимен казва:

                  Това в Елхово си беше турнир и Мечета, ако не се лъжа паднаха с 3 на 0. Класиците станаха първи. А в турнирите на Диана Кабел Класиците имат две победи над мечетата, но имат и загуби и равен.

                  • Анонимен казва:

                    Това го кажи на онова момче което следи турнирите но за жалост няма много акъл да помни всички резултати, а се прави на голям анализатор.

                    • Ел Класик казва:

                      В турнирите на Диана Кабел нямаме победа над Мечетата, стига сте спорили. Имаме две загуби и две равенства, така че тази неделя ще се борим за първа победа. Айде със здраве. :)

                    • Анонимен казва:

                      Ами да,ама някой веднага тръгнаха да си измислят неща,които не са се случили.Аз не се правя на голям анализатор,но поне не си измислям,а и явно паметта не ме е излъгала.

  3. Анонимен казва:

    100% дузпа, голов удар спрян с ръка, какво е?

    • Анонимен казва:

      недей преувеличава ей ! ще кажеш че все едно е играл народна топка и така я е ударил.. 80% от топката е в ребрата ИЗТЕГЛЕТЕ СИ СНИМКАТА И ПРИБЛИЖЕТЕ !

  4. Анонимен казва:

    Колев, доста нагъл ставаш, бе човек. Това било чиста дузпа според теб, а онзи ден на мача на Силма, играч удари топката с двете си ръце и ти не отсъди нищо.Толкова си насран,че нямам думи.

  5. Анонимен казва:

    колеф гледаи добре или си купи очела да гледаш по добре

  6. Анонимен казва:

    неги покрепяи боес

  7. Анонимен казва:

    няма дуспа одаримисе гардите колеф

  8. Анонимен казва:

    КОЛЕВ то на момчето ръката май по прибрана от това неможе да бъде.. освен да придобие някаква извънземна траиктория и да се насори към кафявата точка

  9. мърката казва:

    я дайте клипа най-добре че тази размацана снимка още повече задълбочава нещата

  10. Анонимен казва:

    Kolev ako nqmashe duzpa….edwali shteshe da napishesh neshto v saita

  11. гуардиола казва:

    Бахти тва е престъпление пратете контестация до УЕФА искайте оставката на Борислав Михайлов това не може д апродължава така ! ! !

  12. БОРО казва:

    мисля че темата се преекспонира и прекалено много внимание и се отдели-даже мисля че тези снимки са излишни-така го е видял съдията така го е свирил и точка. мисля че досега на турнира няма ощетен отбор-е невъзможно е да няма някои неточности но те не са били тенденциозни или пък само в една посока-така че да приключим с темата и да мислим за следващите мачове! и аз искам да пожелая успех на всички участващи отбори и имам едно предложение -да направим организация и след като приключи състезанието да направим един як купон

    • Анонимен казва:

      Ти Боро ли си или Ивича или си Иван пишеш коментари от 5 различни имена , или си напиши реалното име или по-добре пиши от Анонимен.

  13. ивича казва:

    Хайде стига вече сме се занимавали с тоя случай-нормално е -отборите се хвърлят и искат да бият понякога се изпускат нервите-но поздравления за отбора на екзекутор че приеха отсъждането и продължиха пак да търсят победата,поздравления и за боец за това че заедно с екзекутор направиха супер мач-е това е важното.
    Пък наистина ако си помислите какви грешки допускат рефери от суперпървенствата на европа и как ги приемат големи играчи-от тях да се учим- още повече ,че е видно че няма грешка-и аз мислех преди да видя снимките ,че може би съдията не видя добре,но сега приемам решението му.
    ние тука се забавляваме в един наистина силен турнир,за което аплаузи за организаторите-това е спортуваме,състезаваме се и мислим за следващия мач.Успех на всички отбори и нека бъдем коректни на терена към съперниците и приятели извън терена.успех момчета!

  14. Анонимен казва:

    duzpa e

  15. боец казва:

    тази ръка отстрани е на вратаря на екзекутор-на стефан се вижда как я удря топката-е има си игра с ръка …

  16. боец казва:

    Ето момчета виждате ,че не сте били ощетени-просто оспорвана ситуация и вярна преценка…а пък мача беше супер-на това да се радваме

  17. течката казва:

    Браво-вижда се ясно-има игра с ръка-няма нужда от повече коментари,браво за снимките-така изчезват съмненията-стефчо е пекано момче,може от адреналина по време на мача даже да не е разбрал че топката отиде по-долу от рамото му-браво на момчетата от екипа на сайта за труда.Кофти е само че екзекуторите бяха оранжеви екипи и съответно топката е оранжева,но все пак се вижда достатъчно ясно

Остави коментар