Баскетболистите на Ямбол спечелиха драматична победа  срещу гостуващия Спартак/Плевен.Буквално с финалнатаа сирена денис Агре изригна ,за да направи зверска добавка и да  доведе до  екстаз над 700зрители в зала Диана.Ямбол победи със 73:72.Двубоят започна отлично за ямболския тим ,който поведе в резултата и до края на първата част водеше с 5 точки-19:14.Ямболският тим продължи да контролира развоя на мача до края на полувремето и на почивката водеше с 9 точки-41:32точки.През третата четвъртина плевенчани вдигнаха оборотите  и залагайки на бързите атаки успяха да се върнат в мача-преди последните десет игрови минути те отстъпваха само с точка57:56 за Ямбол.Двубоят държав в напрежение феновете до последната съдийска сирена.Плевенчани стигнаха до обрат-поведоха ,но ямболският тим не се отказа да преследва победата с пълно раздаване на терена.Пет секунди преди края плевенчани водеха с 2 точки,последва  разбъркване ,стрелба  и когато топката излизаше от ринга върху нея връхлетя  катапултиралия Денис Агре ,за да хвърли в луда радост  феновете на тима-73:72за  Ямбол.Пълен запис на мача гледайте от 22.00 в програмата на ДТВ.

 

 

11 коментара

  1. Чолаков със забранените субстанции казва:

    Слагам го на жена ти, довечера да е спокойна

  2. ГЕРО казва:

    A къде е Стойчо Чолаков, дето има проблем с алкохола и забранените субстанции и превръща чужденците в пропаднали пияници ?

  3. smsa казва:

    Видимо има подобрение в играта . Сега трябва във втората фаза да минем Левски за 7мото място . И ако ни се падне Берое за купата кой знае :)

  4. феноменален казва:

    До къде я докарахме да се радваме за победа над Плевен …….

  5. Анонимен казва:

    Геро, можеш ли да ми лапаш големия косъм на мадото?!?

  6. Анонимен казва:

    Разбрахте ли сега че Ямбол е религия.Само Ямбол!

Остави коментар