След консултации с членовете на Жури Д,Апел  бе решено  заради формално нарушение на правилника мачът между Куците мечета и Боец да се преиграе ,като допълнително ще бъде уточнена датата на провеждане на срещата.Коригира се  се и  наредбата като в раздел  девети ,точка втора,подточка а  и тя ще гласи:

2. жълт картон

а/ при получаване на жълт картон, състезателят излиза от игра за 2 минути и отборът му играе с намален състав. След изтичането на двете минути, на терена може да се завърне същият състезател или друг, вписан в списъка, предаден преди началото на мача;при втори жълт картон играчът . автоматично получава червен картон,  при което в сила влизат правилата от т.2.2 – червен картон

 

 

31 коментара

  1. Анонимен казва:

    Ел Класик-Младоците 3 – 1

  2. Анонимен казва:

    Дайте резултати ?

  3. Анонимен казва:

    11.00-Реал-Зорница – 2

    11.50-ЛЯГалакси-Язаки/Сливен – 2

    12.40-Боец-Екзекутор – 1

    13.30-Ел Класик-Младоците – 1

    14.20-Куците мечета-Силма 60 – 1

    15.10-Тайфун-Язаки/Ямбол – 2

    16.00-Голдерс-Локомотив – 2

  4. naftex казва:

    tozi milkov li e kyv e da vzeme da se orientira kym drug sport,futbola ne e za nego,mn mu e chujd….razbalq imidja na otbora na boec,momchetata do sega sa nqmali takyv rogach a sega kyde go nameriha toq,pone kachestva da imashe,to ako e za edno stoene otzad i da ritash topkata napred i protivnicite e mn lesno,spored men pravilno reshenie za preigravane na macha,daje i toq trqbva da byde nakazan za dosta machove,uspeh na boec i na mechetata i na vs ostanali otbori

  5. Иванов казва:

    Здравейте,
    току що изгледах въпросната среща станала обкет на стотици коментари и мнения. Като цяло мача започна нормално без нерви личеше си уважението на момчетата едни към други и на двата отбора, обаче единия отбор вкара гол и картинката стана съвсем друга. Милков направи 5 или 6 нарушения който бяха за жълт картон и едно което е за директен червен картон по всички правила на футбола – футболист от отбора на Куците Мечета се откъсна сам срещу вратаря последния в отбраната беше Милков, който го хвана с двете ръце и го спря – това е директен червен, последва само жълт. Милков излиза за уж 2 минути на 1:39 секунди Боец вече играе с пълен състав футболисти. От там второто полувреме Милков направи още няколко нарушения който бяха за жълт картон грубо влизане отзад без значение къде е топката при едно от тях Колев отсъди втори жълт картон (но не и червен) въпросния състезател излиза отново за 2 минути. Връща се в игра на минута и половина. И така като цяло мнението ми е ,че нарушението никак не е формално и никак не е едно нарушение. Харесвам играта и на двата отбора но в аматьорския футбол най-важно е удоволствието от играта и уважението на участниците в състезанието , а не да се спечели срещатата на всяка цена. Спазвайте правилата помагайте на съдийте и се научете да губите няма лошо да загубиш мач, ако си играл честно това се отнася за всички отбори в турнира. В никакъв случай не нападам Боец или Куците Мечета ,извинявам се ако някой се почувства засегнат. Успех на всички. Благодарим на организаторите ,че правят нещо хубаво за нашия град.

    • Анонимен казва:

      Това мнение казва всичко.

    • кико казва:

      Абсолютно правилно-абсолютно съм съгласен с казаното.Преиграване и от тук насетне даже мисъл за груба игра да се санкционира с картон.и аз гледах мача-милков се държа престъпно на терена-но това е типично за слабите футболисти-когато нямат футболни аргументи да прибягват до ритането.От друга страна пък мечетата също трябва да се съобразят с нещо-точно по време на двата жълти картона вкараха два от головете си-така че хич не са ощетени.съдийството беше на много добро ниво-явно от драматизма и напрежението на мача Колев прецени ,че не трябва да дава червен картон-това са пет минути наказание-той всъщност даде добър бонус на мечетата и те си вкараха два гола.Като цяло реферът контролираше мача,но липсата самодисциплина на милков-по-ранното му влизане на терена доведе до ситуацията сега-защото ако мачът беше завършил наравно никой нямаше да има претенции.относно претенциите на боец-айде бе момчета вземете се в ръце-винаги сте били мъжкари-боев е хубаво момч„е но се е изпуснал нещо в коментара си-ваш играч носи вината-излизате и играете като пичове и каквото стане-това е.

      • Анонимен казва:

        И как да не са ощетени, като реално трябваше да играят поне 7 минути с човек повече, а те играха само 3. И щом в тези три минути успяха да вкарат два гола, колко щяха да вкарат в седем? Боев го познавам, не е лошо момче, но написа доста глупави неща, не е прав.

  6. Анонимен казва:

    Боец да не се чувстват ощетени, понеже ако Колев не беше нарушил правилата, а бе изгонил Милков, то едва ли щяха да вземат и точка с човек по-малко. Сега ще преиграват при равни условия, а моя съвет е този дървар изобщо да не го пускат в игра. Рита, блъска и влиза в игра когато си поиска, а после тръгнали и условия да поставят. Боец, бяхте ми един от най-симпатичните отбори, но тук доста ми паднахте в очите. И не видях някой да се е извинил на момчетата от Елхово, понеже те са единствените в случая, които нямат вина за нищо и са потърпевши в цялата ситуация. Успех ви пожелавам аз, момчета! Това, че не сте от Ямбол не ни пречи да ви харесваме.

    • симбата казва:

      Прав си-бойците и мечетата да се стягат-да си направят още едно хубаво мачле и това е! Стига вече с тия глупости-случват се подобни неща-дори в големи първенства на професионални дивизии-решението е правилно и ощетени няма да има…. стигате вече сте плямпали по темата-да помислим за предстощите мачове

  7. Ggg казва:

    Митьо,комик….заради тебе хората пак патят….махай се от съдийството..

  8. Анонимен казва:

    Mnogo ste smeshni vsichki.Zaradi formalni narusheniya znaete li kolko macha tryabvashe da se preigrayat.komitsi

  9. БАЧО КОЛЬО казва:

    НАПЪЛНО КОРЕКТНО И СПРАВЕДЛИВО !

  10. петър иванов казва:

    правилно

  11. яцо казва:

    Абсолютно правилно решение.Аплодирам организаторите за реакциите им.Състезанието е супер

Остави коментар