Отборът на Куците мечета  писа жалба до Жури Д,Апел на турнира заради формално  нарушение на правилника в мача им срещу Боец.Жури Д,Апел ще разиска жалбата до петък и ще излезе със свое становище по казуса.

Готова е вече програмата до края на шампионата по футзал на Диана Кабел/Оптинет.Предлагаме ви  редът на срещите за следващите два кръга в турнира.Ето и програмата за 31.01. и 07.02.:

 

31.01.неделя-втори кръг/втори етап:

11.00-Реал-Зорница

11.50-ЛЯГалакси-Язаки/Сливен

12.40-Боец-Екзекутор

13.30-Ел Класик-Младоците

14.20-Куците мечета-Силма 60

15.10-Тайфун-Язаки/Ямбол

16.00-Голдерс-Локомотив

В този кръг отборът на Маа Дака почива

 

 

07.02.неделя-трети кръг/втори етап:

11.50-Язаки/Ямбол- Голдерс

12.40-Маа Дака-Реал

13.30-Зорница-Тайфун

14.20-Младоците-Язаки/Сливен

15.10-Екзекутор-Силма60

16.00-Куците мечета-Ел Класик

16.50-ЛЯГалакси-Боец

Локомотив-почива

14.02.неделя-четвърти кръг/втори етап:

11.50-Язаки/Сливен-Боец

12.40-Силма60-ЛЯГалакси

13.30-Ел Класик-Екзекутор

14.20-Младоците-Куците мечета

15.10-Реал-Тайфун

16.00-Голдерс-Зорница

16.50-Локомотив-Маа Дака

Язаки/Ямбол-почива

21.02.-неделя-пети кръг/втори етап:

11.50-Язаки/Ямбол-Маа Дака

12.40-Локомотив-Реал

13.30-Тайфун-Голдерс

14.20-ЛЯГалакси-Ел Класик

15.10-Куците мечета-Язаки/Сливен

16.00-Боец-Силма 60

16.50-Екзекутор-Младоците

Зорница-почива

 

28.02.-неделя-шести кръг/втори етап:

11.50.-Ел Класик-Боец

12.40.-Язаки /Сливен-Силма60

13.30.-Куците мечета-Екзекутор

14.20.-Младоците-ЛЯгалакси

15.10.-Реал-Голдерс

16.00.-Локомотив-Язаки/Ямбол

16.50.-Зорница-Маа Дака

Тайфун-почива

 

 

06.03.-неделя-седми кръг-последен/втори етап

11.00.-Тайфун-Маа Дака

11.50.-Локомотив-Зорница

12.40.-Язаки/Ямбол-Реал

13.30.-Боец-Младоците

14.20.-Екзекутор-Язаки/Сливен

15.10.-Ел Класик-Силма 60

16.00.-Куците мечета-ЛЯГалакси

Голедрс почива

 

 

45 коментара

  1. Анонимен казва:

    samo ne i aravanov za sadiq toi samo razvalq ma4ovete

    • венци казва:

      ами да-той араваната минава за най-добрия уж ,ама през лятото куп грешки правеше,другото момче също,да не говорим за бат стоян и за онези младите мушмороци,дето не знаят къде се намират….Вижте съдийството си е съвсем прилично,даже е много добро…стига сте го коментирали-Има и решение-според мен напълно правилно и двата отбора да си изиграят мача,пък на терена ще се реши резултата.милков наистина прекали на моменти и заслужаваше да поеме към съблекалните-явно му дойдоха в повече емоциите-едно преиграване и нещата се оправят-да се успокоят страстите

  2. Анонимен казва:

    Доколкото познавам момчетата от Елхово те никога не са имали болни амбиции да стават шампиони или да печелят на всяка цена, и тази реакция след мача с Боец ме изненада.

    • Анонимен казва:

      Да си търсиш правата е болна амбиция, така ли? На всеки в даден момент му писва да му се качват на главата, писнало им е и на тях. Аз бях в залата и гледах мача на живо! Реагираха възможно най-правилно, поне 5 пъти казаха за картона на Колев по време на мача, той се направи, че не го чу. 90% от отборите щяха да крещят и блъскат, да псуват, да прекъснат мача и какво ли още не. Те го доиграха и после си написаха жалба както си му е реда! Абсолютно ги подкрепям, дори и в това отношение са за пример за повечето отбори.

      • Анонимен казва:

        Не ме разбра. Не ги упреквам, а дори ги подкрепям. Няма значение какъв ще е крайния резултат от жалбата. Дано Колев си вземе поука и да започне да се държи по сериозно и да не остава играчите да правят каквото си искат. Не обвинявам Боец ,а точно Колев защото ако не се е направил на луд ,а е изгонил момчето от Боец както е трябвало сега нямаше да се водят такива спорове.

  3. БАЧО КОЛЬО казва:

    абе БОЕЦ какво се излагате бе момчета ?! четирима официални съдий има в вашия отбор а се правите че нищо не е станало САМО И САМО ДА БИЕТЕ.. недеите така ПРЕИГРАЙТЕ МАЧА ЗА ДА СЕ УСПОКОЯТ СТРАСТИТЕ … ПОКАЖЕТЕ ФЕАРПЛЕЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Анонимен казва:

      То от тях нищо не зависи,не са те хората които да решат дали да се преиграе,даде служебна загуба и тнт. Това което е зависило от тях те не са го направили,а именно да спазват правилата.Сега да се молят на Колев да си затвори очите и това д.

    • Боев-БОЕЦ казва:

      Здравейте всички. Виждам, че с нетърпение чакате да някой от Боец да драсне тук нещо, за да го изядете с парцалите (може и да не е от Боец, но който ги защити ще го изядете и него)…е аз ще съм първия, и може би и последния който ще напише официалната позиция на Боец. Първо искам да отговоря на Бачо Кольо – защо да се излагаме, какво сме казали ние или написали ние, ти чул ли си, видял ли си някакъв наш коментар, че да пишеш че се излагаме… да броиш съдиите в отбора и да ни вменяваш някаква вина… хайде да почнем да се съобразяваме малко… Поне чест ти прави, че пишеш някакво име, а не като повечето хейтъри, които се крият зад АНОНИМЕН…
      Та нека да си дойдем на думата… за какво е виновен отбора на Боец, че тук ни изкарахте най-големите престъпнци… да, има две нарушения за жълт картон на наш играч – дадени са му и от там къде е вината на Боец… че човека трябваше да си тръгне сам ли…последно време имаше доста подобни случаи и в професионалния футбол когато човек с 2 жълти картона оставаше на терена… на кой е вината в случая – е не е на играча, не е и на отбора… вината е на този който ръководи мача… защо рефера не изгони играча – е това не знам. Знам само, че не може да нападате един отбор заради подобно нещо. Чета тук, че трябвало да се присъди служебна победа за Мечетата, трябвало да се преиграе мача, трябвало да се преиграе след червения картон на играча (който реално не е показан)… слушайте искате ли направо да ги изхвърлим от групата тия тарикати… а пък от другия сезон 6 мача лишаване от домакинство и 8 без публика… а Милков в затвора до живот… Сега сериозно позицията ни е следната предвид това, че според много хора, а явно и според отбора от Елхово има формално нарушение на правилата, а ние няма да сметнем, че няма формално нарушение защото в наредбата пишеше, че след третия картон трябва да е изгонен… не знам има ли няма ли, тарикати ли сме, олигофрени ли сме но нямаме нищо против да се преиграе мача, само че имаме някои условия:

      1. Мача между Боец и Куците Мечета да бъде ръководен от действащ футболен съдия, запознат с наредбата на турнира. Задължително запознат с действащата наредба на турнира.
      2. Оставащите мачове от А група също да бъдат ръководени от такъв съдия. Или поне мачовете в които се очаква да има заряд.
      3. Наредбата да бъде поправена и да се уточни след 2 или след 3 жълт картон реферът е длъжен да изгони играча.
      4. Да бъде гласувана нова точка в наредбата (натъртвам на – да бъде гласувана), а тя е Играч с две минутно наказание да има право да се върне на терена при гол за противника независимо, че не е изтекло наказанието. Пояснявам, че такива са правилата на футзал, а в нашата наредба това не го пише.
      5. Не на последно място преиграването на мача между двата отбора (Боец и Куците Мечета) да е за сметка на жалбоподателя и/или организаторите.

      Ако не бъдат спазени всички по-горни условия – ние за преиграване вероятно няма да се явим…

      Поздрави на всички
      и много успехи.
      Боев

      • БАЧО-КОЛЬО казва:

        имам 3 въпроса

        1 – кой ще му плаща на този професионален садия ?
        2 – кой са така наречените според вас МАЧОВЕ СЪС ЗАРЯ ?
        то във А група всички мачове са на кръв
        3 – като неутрално лице смятам че условията са ви изпалними , само кадето не сте ли малко нагли момчетата да ви плащат залата ? 40 лв да платят за да си ПОСПОРТУВАТЕ НА ТЕХЕН ГРУБ.. това е смешно СТЕГНЕТЕ СЕ ГОЛЕМИ ХОРА СТЕ ! всички работим не се излагайте за по 2 лв на човек

        • Боев-БОЕЦ казва:

          Бачо Кольо не четеш правилно или четеш между редовете…
          Къде писах за професионален футболен съдия… писах действащ такъв… ще обясня по-подробно, чети внимателно. В областния съвет на област Ямбол има около 35-40 действащи съдии.. Хора които имат опита да свирят мачове… да кажем, че 5-6 са в отбора на Боец и да ги изключим тях, но все още има доста хора които могат да ръководят някой мач, както свириха на летния турнир… мисля, че отговорих на въпрос 1. Сега въпрос 2… мачовете със заряД, а не мачовете със заря – различно е, са мачовете в които се очаква да играят отборите за разпределението на местата от първо до трето… или защо не цялата А група защото е възможно пак да се стигне до нещо подобно, ако не и по-лошо, ако свири човек без необходимия опит и авторитет… изчерпателен ли бях…. Въпрос 3… ние от Боец не смятаме, че имаме вина за преиграването на мача, затова и не смятаме да имаме разходи по него независимо, че става въпрос за 2 лв – въпроса е принципен. Ще те светна и за нещо друго… дори и в аматьорския футбол (селския) всяка жалба се заплаща… няма да ти казвам колко е таксата за жалба в областното футболно първенство на гр. Ямбол, защото това не е от значение, затова и ние не смятаме да имаме разходи по преиграването на мача…

          Поздрави
          Боев

          • Анонимен казва:

            Боев с това , което си написал какво излиза , че не искате да преигравате мача защото по честен начин няма как да победите.Преигравате мача , така е най справедливо.Професионален съдия искаш а? Ти като си съдия , значи си запознат с правилника при такава ситуация какво трябва да се случи според теб ?

          • Анонимен казва:

            Моля те човеко спри да пишеш глупости.Мечетата каква вина имат в случая? Напълно нормално е да си търсят правата , може и вие да нямате вина но в случая трябва да се преиграе срещата.То така ако сега отмине тази ситуация всеки ще си прави каквото иска.Двата отбора нямате вина , но така или иначе е нарушен правилника.Не обвинявайте Колев , човека много добре си ръководи срещите и вместо да му помагате вие го плуете.Не виждам какъв е проблема да преиграете срещата бъдете мъже!

            • Анонимен казва:

              Чакай малко, какво им се молите на Боец да преиграват? Нищо не зависи от тях в случая, като не искат да се явят служебна победа за Мечетата и случая приключва. То и без друго така е редно, щом тяхен състезател е играл без разрешение,ако наистина е така де.Не съм гледал мача,но това може да се провери.

            • Боев-БОЕЦ казва:

              Не обвинявам никого, никъде не съм писал и че Мечетата имат вина… а, че всеки греши и това е безспорно… преиграването е най-нормалното нещо и ние нямаме нищо против… стига тъпотии и чесане на клавиатурите… ние казахме какво мислим, а времето ще покаже какво ще стане…

              Това е последния ми коментар

              Поздрави
              Боев

              • Анонимен казва:

                Така е! Най-правилно е да се преиграе мача и вие го знаете това ама се правите на луди.Ти написа 100 условия за да се съгласите да преиграете мача.Само пропусна , че и банкет трябва да ви направят след мача.

      • петър иванов казва:

        Здравей Боев,здравейте момчета!
        реших и аз да се намеся-аз твърдя ,че мачът трябва да се преиграе-това да е решението,а колкото до съдийството-през годините са ни свирили такива уж профисъдии-твърдя ,че Колев се справя доста по-добре от тях,а съм гледал и твое съдийство Боев,както и на петров и други от отбора ви-далеч не сте блестящи-напротив-много често правите груби ,бих казал пошли грешки и здраво ощетявате отборите,ама никой не иска да ви сменя-така ,че това което твърдиш е доста тенденциозно и нелоялно.Кой да дойде-Араванов-ми той действа на приятелска основа.другите са от същия дол дренки-казвам го щото си говорим уж истини.Другото Заряд ще има вероятно във всички оставащи мачове от А групата -през годините е имало винаги и други рефери,но сега вероятно има причина само колев да свири и вероятно тя е финансова….колкото за разходите-смешно е..става наистина въпрос за по 2-3лева на човек….винаги съм смятал боец за мъжкари и те са били винаги такъв отбор през годините ,редно е и сега да се проявите като такива.Колкото до Милков-всички го знаем-той си е ренде и толкова му сече брадвата…просто си говорете с него…Тук е мястото да поздравя Колев ,който вече шест години прави турнири,където да се изявяваме и да му благодаря публично за това ,което прави…Респект!

        • Анонимен казва:

          Браво , много добре им го каза!

        • Боев-БОЕЦ казва:

          Страхотен коментар, браво… Виж, няма безгрешни хора, със сигурност всеки греши, но с един съдия би паднала и отговорността от Колев… сега човека се съобразява с 200 други… а и на мач всеки има претенции към него, всеки Колев му е крив… защо да не се свали тази отговорност от него и да си действа по организационните въпроси… та той е организатор, съдия, понякога и коментатор даже… Нищо лошо, адмирации за това което е правил и прави, но не би ли било по-правилно да се покани съдия от областта за да доизкара поне група А… така претенциите ще са към съдията… с този ми коментар незнам кой съдия ще се навие да дойде да ни свири, наистина…

      • Анонимен казва:

        Боев,всичко хубаво,нормално обвинявате за всяко едно нещо Колев, ама защо никъде не написа,че ваш играч влиза и излиза на терена,когато си поиска,че и голове вкарва.Или пак Колев е виновен,че МИлков се прави на тарикат и влиза без разрешение?

      • вальо казва:

        А бе Боев-свирка не искаш ли да ви направят ,за да играете-не стига че взехте този дърводелец милков,който решително разваля мачовете-наистина говорете с него да се държи нормално,щото има момчета дето няма да му търпят безобразията и могат да го разнасят на терена….Вие винаги сте били коректен отбор-сега този малоумник разваля стила на отбора ви…
        Друго като препоръка към господин Колев-при подобни изпълнения директен червен картон и не конкретно към милко, а за всеки грубиян-да си ходи да си седи у тях,няма кво да ми се правят на мъже тука.Прави ми впечатление ,че много -бих казал повечето отбори ,заиграха много коректно и се пазят-е то не може да не се удариш при единоборствата,но пък вече самите играчи подсказват на съдията че са нарушили правилата и така трябва да бъде.
        Иначе турнира е наистина супер

    • Анонимен казва:

      Kakvo preigravane be :) Tozi sadiq normalen li e da si mie raceteee s otbora na Boec.Q nqkoi da zastane i da si priznae vinata i da si ponese posledstviqta ;) Preigravaneto nqma da e mach povqrvaite mi.Bravo na Boev za hubaviq komentar

  4. Анонимен казва:

    Какво е мнението на отбора на Боец за ситуацията ?

  5. Анонимен казва:

    Не мисля ,че е редно да се преиграва мача. Реал Мадрид да не преиграваха мача с Кадис без Черишев. И тези два отбора ако преиграват мача ще е истинско меле. Колев мисли и вземи най-правилното решение. Ако искаш да се избият пусни ги да играят пак. И все пак напиши какво е нарушението и какво е възражението на куците мечета ,че май на никой не му е ясно какво е станало или качи мача да го гледаме ,чак жалби да се пишат.?

    • Анонимен казва:

      Е ти хем не знаеш какво е станало,хем пък даваш мнение, че не трябва да се преиграва :D

      • Анонимен казва:

        не е написано какво точно е станало и какво точно искат куците мечета. Не е редно да се преиграва, защото и двата отбора ще са много агресивни и ще има много нерви. излишно е просто.

        • Анонимен казва:

          АБЕ ОЛИГОФРЕН ! ЩЕЛИ ДА СА АГРЕСИВНИ… ТЕБ АКО ТЕ ОЩЕТЯТ ТАКА ТИ НЯМА ЛИ ДА СИ АГРЕСИВЕН ? ОСВЕН АКО СИ НЯКОЙ ПУТЕНЦЕ КОЕТО НЕ МУ ПУКА ЩЕ ГО БИЯТ ЛИ ЩЕ ГО ЕБЪТ ЛИ… МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА МОМЧЕТАТА… ТЕЗИ ПРАВИЛА СА ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ ! ТО ПО ТВОЯТА ЛОГИКА КАДЕТО Я ДАВАШ ЗА РЕАЛ МАДРИД , ТРЯБВА РЕЗУЛТАТА ДА СЕ АНУЛИРА И ДА СЕ ДАДЕ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА 3-0 ЗА МЕЧЕТАТА ПОНЕЖЕ МИЛКОВ ВЛИЗА 2 ПАТИ ПО РАНО И НЕ Е ИЗГОНЕН ЗА ДВАТА МУ ЖЪЛТИ КАРТОНА

          • Анонимен казва:

            ти си идиот. няма нужда да ти обяснявам. НЕГРАМОТЕН СИ.

          • Анонимен казва:

            Ми то според мен служебна победа за Мечетата си е напълно правилно решение. Боец могат да се сърдят на себе си, че де правят на тарикати.

    • Анонимен казва:

      Ами да, но на Реал им дадоха служебна загуба,нали се сещаш,че ако се даде служебна загуба на Боец ще стане война :D

      • Анонимен казва:

        Реал бяха извадени от турнира направо. Проблема си е на Боец ,че не спазват правилата. Каква война да става аман от дребни тарикати.

  6. Анонимен казва:

    Доколкото разбрах,Милков влиза без разрешение на терена и дори асистира за гола…който се прави на тарикат да си понесе последствията.Боец не са виновни,че Колев не е изгонил играча им,но самите те нарушават правилата като се правят на луди и умишлено играят с човек повече.Така че тънкия момент е този,не става въпрос само за двата жълти картона.

    • Анонимен казва:

      С две думи има две нарушения, веднъж Колев не го гони с червен картон и втори път той самият не спазва дори и двете минути и влиза на терена. Сега е момента Колев да стегне малко нещата,накажи ги със служебна загуба и да видиш от сега нататък как никой няма да си помисли да се прави на тарикат и да влиза без да си им разрешил.

    • Анонимен казва:

      Tova si e greshka na sadiqta a ne na futbolistite.Koito go e pozvilil da si poema posledstviqta.Daite vseki pat sadiite kato greshat da se preigravat machovete :) Ami ako bqha bili tezi mecheta dali shtqha da puskat jalbiii :) Da si otvarqt ochite v drugite sreshti sadiite i da si nauchat pravilnikaaaaa

      • Анонимен казва:

        Реал Мадрид ги изхвърлиха за купата на Краля за няма нищо,вие след толкова много нарушения на правилника в един мач не виждате причина.Нали точно за това е тази комисия да се събере и да реши,макар че не виждам какво има да се мисли,нарушенита са факт,няма как да се подмине всичко.

  7. никсъна казва:

    то друг вариант освен преиграване няма

  8. Анонимен казва:

    НАИ СПРАВЕДЛИВО Е ДА СЕ ГЛЕДА КЛИПА И МАЧА И СРЕЩАТА ДА СЕ ПРЕИГРАЕ СЛЕД ВТОРОТО ИЗКАРВАНЕ НА МИЛКОВ И ПРИ ТОГАВАЩНИЯ РЕЗУЛТАТ.

    ПРИМЕР : ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ ТЕЧЕ 5-ТА МИН РЕЗУЛТАТА Е РАВЕН САМО ЧЕ БОЕЦ ЩЕ ИГРАЯТ С ЧОВЕК ПО МАЛКО ДО КРАЯ НА МАЧА

  9. Анонимен казва:

    преиграйте мача и готово

  10. Анонимен казва:

    какво означава формално нарушение

  11. Анонимен казва:

    Браво за написаната програма.

Остави коментар