Студеното време и липсата на условия  не  позволяват  пълноценната подготовка на  ямболските атлети за предстоящите стартове от  държавния спортен календар.Възпитаниците от групата на Петрана Чамова водиха тази сутрин занимания  в залата на градския стадион,а момичета от групата на Йордан и Галина Атанасови пътуваха до залата във Веселиново,където обаче условия са също много мизерни-няма осветление и вода,няма и работещи тоалетни.Понякога атлетите пътуват до съседен Сливен ,където да потренират при по-човешки условия,но за това  са нужни средства за пътни.Въпреки всичко ,обаче се чака  подрастващите от различните възрастови групи на клуб Тунджа,както и връстниците им от клуб Ямбол ,където работи Дичо Тодоров да се представят на ниво в предстоящите стартове в зала.

 

 

9 коментара

  1. Анонимен казва:

    ти сас циганския сте пишеш несто за спорт или дасе намирам на почивка от поредната чекия

  2. до ЮЛИЯН януари 15, 2016 в 20:51 казва:

    Най-големите наркомани са спортисти ,които са си дали целия живот за спорт и накрая остава незаслужено … Евентуално дрогата става заместител на спорта …

  3. Анонимен казва:

    това е залата кадето тренират шампионите по баскетбол при подраствастите.ама те и лятото са там а леката атлетика си бяга тогава на вън на по хладно а и не ревът тогава…………..

  4. Анонимен казва:

    Не може да продължава всичко това..
    Как искате развитие на децата. Пет клуба делят една зала. Срамота! Обещания, обещания… като не се реализират нека не обещават. Кмета не го интересува а уж децата са най-важните.

  5. Юлиян казва:

    Спортната ни база е в тотална разруха и в същото време наркотици се продават на всеки ъгъл. Какво ще избере вашето дето се сетете сами, но е доказано, че дете отгледано със спорт не посяга към дрогата.

Остави коментар