Поредна победа  в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група записа тима на Ураган-Бояджик.Срещу бургаския Черноморец момчетата на  Росен Петров отново демонстрираха сериозни футболни  качества и спечелиха с 3:0. Головете за Ураган реализираха  Мариян Чернаев ,Сашо Андонов и Наско Танев. Отборът  за пореден път показа ,че е много класен за стандарта на В групата тим,като демонстрира  компактност и  колективизъм.Виждат се вече и реалните резултати от работата на треньора Петров,както и резултатите от създадената организация на работата в клуба .Президентът  на клуба Иван Петров  действително прави всичко необходимо ,за да могат футболистите да се готвят нормално,а те от своя страна явно оценят какво се прави за тях и се раздават на терена.След този кръг  Ураган вече дели седмотото място в класирането на югоизточната В аматьорска футболна група.

 

 

13 коментара

  1. Бадката лизач на Бояджишки гъзове казва:

    Dimitrovgrad 6te go turi na seqmite ot boqdjik hahhaha

  2. Анонимен казва:

    Tova momche Chernaev koq godina e rodeno,interesuva dali ima bafeste v nego,nqmam mnogo nabludeniq?

  3. Анонимен казва:

    Bravo na Kapriza che zapazi futbola v regiona i izgradi silen otbor da se saobraziavat vsichki s Yragan emi i selianite mogat da igraiat dobar futbol

  4. Анонимен казва:

    samo taka YRAGAH MACHKAI da te yvagavat samo taka napred sega idva redat na Dimitrovgrad smachkaite i tiach

  5. Анонимен казва:

    Vmesto da gi potkrepqt te pluqt po otbora tezi hora sa mi6oci mom4eta ta se ma4at I igraqt dobre bravo mom4eta a na tezi koito pluqt uragan da si go na4ukat

  6. Анонимен казва:

    Липсата на критика може и да е от невъзможността на много хора да гледат мача. Когато критиката е конструктивна мисля че е и полезна в известна степен. Продължавайте да работите и да побеждавате само така плюенето ще е по малко. Успех.

    • Анонимен казва:

      Има много да се желае от отбора както тактически така и физически ще имат време да се подготвят за новия сезон

  7. Анонимен казва:

    Dobra igra,otbora pokazva izrastvane!

  8. tr казва:

    Има коментари, защо да няма, аз съм ямболия и ще кажа следното: Браво на момчетата, поздравявам ги и добре, че се намериха хора, които да се погрижат тези момчета да останат и да играят по този начин за Ямболска област. Браво момчета продължавайте така!

  9. Тракиец казва:

    Няма коментари като бият защото ги пишат само ебаните кучета!

  10. Luben Stamatov казва:

    Bravo momcheta produljavaite vse taka

  11. Анонимен казва:

    E zashto mqma nqma komentari kato uragan bie

Остави коментар