Във  все по-забързан ритъм навлизат тренировките на състезателите от местните клубове по лека атлетика Тунджа и Ямбол. В ямболските клубове тренират  при едни от най-мизерните условия в страната ,но въпреки това при подрастващите се печелят титли и куп отличия.Това говори  за професионализма на треньорите ,а също е факт ,че в ямболско продължават да се раждататлетически таланти.За предстоящия сезон амбициите няма да са по-малки.В местните клубове има безспорни таланти   в различните възрастови групи и целта ,въпреки  споменатите  много лоши условия за подготовка е да се печелят немалко отличия.Относно условията-Ямбол  на практика  разполага само със стометров отрязък тартан ,на който да се води подготовка,съблекалните на атлетите са в плачевно  състояние.култовата зала във Веселиново се разпада след като на практика за нея не се полагат никакви грижи от десетилетия.От екипа на Ямболспорт   желаем успехи на ямболските атлети и сме сигурлни ,че ще ги постигнат ,когато с тях работят утвърдени имена като Петрана Чамова,Йордан и Галина Атанасови и Дичо Тодоров.

 

 

6 коментара

  1. Анонимен казва:

    аха ;ами залата .дали отговаря а; миналата година реваха вътре било лошьо; ами бягаитеси отвън. на баскетък и волеибола за ръцете да неим е кеф сега без парно и мухал ;а да те неса хора забравих мммммда реветиси на воля…….

  2. иво янев казва:

    сайта е изключителнодобър.браво!

  3. Анонимен казва:

    Искаме развитие, а няма как да го постигнем. Поради тези условия се контузваме, а една контузия отнема месец и подготовката се проваля. Получаваме обещания за ремонт на стадиона но не започват даже и приготовления! Защо??

  4. Анонимен казва:

    Не са само атлетистите има и мма и боксьори те на по различни условия ли тренират? Те да не би да са без титли?

  5. .... казва:

    Samo atletite li trenirat v mizerni ysloviq ???I samo te li pechelqt medali ??

    • митьо казва:

      разбира се ,че не -виждам ,че материалът не е конкретен-пистата се ползва от всички
      имаше обещания и за 20 000 за ремонт на голямата зала в сградата на стадиона-някой да знае кво стана с тези уж заделени пари-или пак в тази зала ще бъде най-мухлясалата в страната и кой нормален родител ,пък и кое здравомислещо дете ще отиде да тренира в тази смрад и мръсотия

Остави коментар