Баскетболистите на Ямбол загубиха  четвърти пореден мач в първенството на НБЛ.В Самоков срещу местния Рилски спортист мачът е бил решен още на полувремето.В първата четвъртина  Рилецо печелят с 24:9 и това на практика предрешава мача.На полувремето  разликата е вече  18 точки-28:46.През третата част  домакините от Самоков увеличават  до 37 точки.В последната част скиорите  намаляват оборотите  това  позволява на Ямбол да  върне малко от пасива  си-в крайна сметка 68:94.

снимка:www.rilskibasket.com

 

30 коментара

  1. toi казва:

    samo zagubi ujas s lukoil v sabota plus 40 za lukoil haaaa ymira basktbola

  2. Stoian Dimitrov казва:

    Милян Пупович напусна светкавично Ямбол, подписва в Иран

    Поредния глупав ход на ръководството-как може да се инвестира в играч,който всеки момент може да си тръгне??? Пак го казвам-г-н Чолаков с неговите действия е виновен за сегашното положение на отбора….

    • Анонимен казва:

      а ти какво си представяш, че играч от калибъра на Пупович (за България му е голям калибъра) ще дойде в Ямбол ей така, естествено, че с отворен договор е бил, това вече е почти нормална практика, половината отбор на Левски е така тази година, Пупович и Божо Аврамов така играха във Варна миналата година

      • Stoian Dimitrov казва:

        Кое му е нормалното??Щом е нормално не се оплаквай,че отбора е слаб…

        • Анонимен казва:

          проблема не е в договора му че е отворен, не случайно ти дадох примери, проблема е че клуба не е в състояние да го задържи, какво му предлага?Да играе редом до Стойо за огромна заплата?С отворени договори в Левски са и Янев и Гларуса, в Лукойл – Филип Виденов, защо в Ямбол да не е Пупович?

          • Stoian Dimitrov казва:

            Няма място за сравнение с Лукойл и Левски-те запазиха голяма част от миналогодишните си състезатели.А в Ямбол се гради нов отбор именно затова казвам,че е пълна глупост да се вземе играч,който неможеш да задържиш при положение,че градиш нов отбор…

  3. Анонимен казва:

    Пупович си тръгна!Това се очакваше, просто не му беше мястото в Ямбол.А какво ли още предстои….

  4. K U .... R казва:

    OSTAVKA … BOSHNQK VAN VEDNAGA SAMO YAMBOL

  5. Анонимен казва:

    ТИТИ ПАПАЗОВ: ИГРАЧИТЕ НА ЛЕВСКИ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 350 ЛВ. ДО КОЛЕДА

    Наказателната акция при столичани е заради незадоволителното представяне на отбора и трите загуби в НБЛ

  6. Анонимен казва:

    Иван Караваев от Черноморец оглавява класацията по асистенции с 11. Тайлър Лейзър от Левски 2014 завърши с 9, а по 6 записаха Бранислав Ратковица от Лукойл Академик и Франк Търнър от Рилски спортист a yambol ima 3 asistencii

  7. Анонимен казва:

    Моят призив е срещу Лукойл залата да бъде ПРАЗНА.Този треньор,тези играчи и това ръководство го заслужават.И преди сме падали доста,но поне падахме с игра и с желание.А сега сме ходещи трупове.

  8. тор казва:

    не обиждайте Тони Чолаков.Момчето се раздава във всеки мач,за разлика от половината сърби,дошли да заработят нещо над пенсийката си.

  9. Анонимен казва:

    Ямбол,успех срещу Лукоил.Ще дойда на мача и ще викам за победа.Г-н Чолаков,Ямбол е с Вас.НЕдейте слуша тези които ви хулят.Вие сте най-добрият в Ямбол.Респект!

  10. ГЕРО казва:

    Какво да кажа !
    Направо съм бесен и полудявам вече !
    Иване моля те , подавайте всички оставки и оставете Здравко Янчев да води дечицата , поне ще ни перат като даули, но след 4 сезона ще са на топ ниво !
    Прибери си пияният и надрусан син !
    Стойо Вън, както и тези сърби смешни !
    Спрете се моля ви !

  11. Кирил Младенов казва:

    Много дълго не съм коментирал какво става с отбора.За жалост ударихме дъното.Толкова слаби и безидейни баскетболисти не помня!!!
    Питам къде е Иван Чолаков сега да излезе и обясни какво става?Визирам Чолаков защото е обществена тайна,че той е човека който дърпа конците.Ще има ли смелостта депутата да поеме отговорността ???Или отново ще се правим,че всичко е нормално.

  12. fen казва:

    o4akvat mi 8 zagibi ostafka yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

  13. Анонимен казва:

    3 асистенции за един мач – фамозно!!!

  14. Анонимен казва:

    за разлика от тях 16 годишните с две победи вчера.Но децата никой неги снята че съществуват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Анонимен казва:

    nqma li da ima nqkakva preskonferenciq da obqsnqt kakvo se sluchva i kakvo shte se napravi po vaprosa

  16. Анонимен казва:

    Ямбол допусна четвърто поражения в Националната баскетболна лига. Вчера тимът на Нинослав Мариянович отстъпи като гост на Рилски спортист с 68-94. Така ямболии продължават без победа, а самоковци са с два успеха и две поражения.

    Ето какво каза след срещата стрши-треньорът на Ямбол Нинослав Мариянович:

    „Неприятно е. Не ни е първа такава загуба. Ямбол е изцяло нов отбор с нов треньор. Има само три състезатели от миналата година, а всички други са нови. Трябва ни време да се сработим. Пореден много труден мач за нас беше това. Загубихме първи мач с Пловдив, който вървеше равен. Голямата разлика на послендите три мача показва, че ни трябва още много време. Днес беше различен мач. Имахме много чисти стрелби, но не вкарахме нищо. Имахме 36% стрелба, което е много слабо. Катастрофално. Имаме 5 откраднати топки, а те 12. От там дойде голямата разлика.“

  17. 8 казва:

    Gorkite momcheta… guzovete im stanaha po-zle ot porno aktrisite…

  18. Анонимен казва:

    Idva Lukoil.Vreme e da pokagem na kakvo sme sposobni.Uspex na momchetata ni i na g-n MArianovich!

  19. Анонимен казва:

    Трaгедия сме, бият ни кaто тъпaн

Остави коментар