Баскетболистите  на Ямбол загубиха втората си домакинска контрола от хода на подготовката си за новия шампионат в НБЛ.Срещу гостуващия  Черно море Порт варна момчетата на  Нино Марянович загубиха с 67:103.варненци поведоха още в началото на мача и до края методично увеличаваха аванса си-26:13 след първите десет минути 52:32 на полувремето.84:50 след трийсет минути игра.Варненци играха много агресивно ,показаха завидна кондиция и невероятна успеваемост.Ямболският тим след контролата в петък вечер срещу Берое не изглеждаше толкова свеж ,допуснаха се много  грешки при организацията на атаките,съответно се получаваха и лесни кошове и  дойде и  логичната загуба.Разбира се в контролите не е важен резултата ,а това което показват момчетата на терена .Хубаво бе да се  свери и часовника   с един от силните български отбори.Изводите ще бъдат направени…Пълен запис на мача гледайте от 21.30 по ДТВ.

 

 

6 коментара

  1. Иван казва:

    Ем така е нямаме гарддд вярно че Бочка не играаа но мисля че на отбора трябва гардд няма как да стане дойде там едно момче забравих му името Дудев мисля момчетоо според мене е много талантливоо наще разбирачи тука явноо българи не им трябват за тва и сме толко смешни :)

  2. Сашко казва:

    След КОПОНА с Джорджано в Събота отбора изглеждаше доста неадекватен ! Дано поне са си направили селфита с истинска звезда! Да живей клуб Валентин!

  3. дсада казва:

    Нашите палячовци не са свикнали на дисциплина и сега им идва множко при новия треньор. Свикнаха с Радионов, когато в отбора всеки си правеше каквото иска и сега с тоя лудия не знаят какво да правят. Само не разбрах тоя пикльо където го дадохме и си го взехме от Бироиту с какъв акъл размахва ръце на треньора! Първия мач в петък горе доло добре но този беше скандален!

    • Анонимен казва:

      говориш глупости, от миналогодишният отбор колко са останали – 2ма-рма?Свикнали/несвикнали…..има можещи и неможещи, мъже и женчовци и т.н.

  4. Анонимен казва:

    Ужаса беше пълен бихана като мече у дерек по слаб ямбол не съм виждъл гледах и двата мача и неразбрах момчето със номер 9 какво ще прави в одбора нито първия нито втория мач не знаеше къде се намираи виждате как се работи във Варна освен 2-3ма са от тяхната школа знаят се играта от деца.

  5. Анонимен казва:

    някой говореше нещо за медали оня ден…бързо да се застреля!

Остави коментар