Милян Пупович е новото попълнение на Ямбол.Това е вече официалната информация от щаба на клуба ,а 210сантиметровият сръбски атлет вече се включи пълноценно в тренировките на Ямбол.Милян е  изключително класен за българските стандарти играч .Подвизава се като център и с неговото привличане в тима ,с наличните Радетич и Агре отборът на Ямбол ще бъде изключително силен в подкошието. В петък в Ямбол в 18 часа за контрола по предварителна информация гостува старозагорския Берое,а в неделя от 17 часа в зала Диана Ямбол ще играе срещу  Черно море Порт Варна.С отбора пълноценно тренират и талантливите юноши от клуба Сашо Драгоев и Ави Митрани.

 

 

16 коментара

  1. Анонимен казва:

    Васко може да игре едно две и три

  2. Анонимен казва:

    нямаме гард, а вече имаме 4 чужденеца…

  3. тихомир казва:

    Ами припомни си последните два бронзови медала през 2011г. и 2012г.. Отново никой не ни слагаше в сметките.Особено култовата за мен 2011г. когато лично за мен бронза беше с цвят на злато…от 6-то място в редовния сезон. До този момент това не се е случвало в българското първенство.
    Да, това не означава, че отново ще се повтори същия сценарий, но защо феновете да не мечтаят.
    Та нали затова са фенове?
    Бъдете здрави и подкрепяйте отбора!!!

    • Анонимен казва:

      така е, култова е 2011, особено култов номер врътна Чолака като лягаше наляво и надясно за да вземе 6-о място, не беше никак феърплей.Тогава всички знаеха, че Балкан са в криза и всеки искаше да играе с тях а не с Левски или Лукойл.Та куплтова беше но в историята си остана със този срам и се помни!

  4. Анонимен казва:

    един читав играч на кръст и вече започнаха мечти за медал :) Я слезте на земята!В съвременният баскетбол никой не може да играе на ниво повече от 20 мин, значи ти трябват поне 8-9 класни играча а не един!Медали, хехе, това всяка година го слушам ама не помня как изглеждаше!

  5. тзб казва:

    Силна подкрепа по-точно!!!! Лека на всички и само ЯМБОЛ!!!

  6. тзб казва:

    Браво на ръководството!!! Признавам си- изненадан съм изключително приятно.успех на отбора и призовавам публиката за солна подкрепа този сезон!!!?

  7. Анонимен казва:

    gard shte se tursi li ili prikluchihme selekciqta ?

Остави коментар