Футболистите на Ботев/Ген.Инзово станаха  шампиони  в шестото издание на  първенството по минифутбол на Диана Кабел/Оптинет.Те са най-безкомпромистният отборучаствалв лигата по минифутбол и при участието си в първенството не допуснаха  загуба дори на точка.Куците мечета от Елхово разсякоха  неизвестните около второто място-те направиха  реми-2:2 срещу Ел Класик и с това осигуриха среброто на коравата формация на Боец.Класиците останаха трети.

В последния кръг много мачове не се проведоха .Тук тимовете на Боговете и Младоците направиха хубав мач-7:5 за младоците.Силма60 също приключи с победа срещу тима на Атлетико.

 

 

 

17 коментара

  1. Анонимен казва:

    NESERIOZNA RABOTA PAK, KACHETE GI TIQ MACHOVE BE

  2. Анонимен казва:

    Няма ли да побликувате цялото крайно класиране

  3. Анонимен казва:

    Чичките пак от най добрите

    • Анонимен казва:

      Ти съмнявал ли си се? Къде са Братя Прошляк питам аз и отговор не искам. Иначе хубав турнир, няма да в лошо догодина ако се включат и нови отбори, не само от Елхово ами Сливен, Стралджа…ще бъде интресно.

  4. Анонимен казва:

    Браво на всички,които завършиха турнира. За мен най-качествените отбори бяха Ботев, Боец и Куците мечета. Малко след тях Ел Класик и Младоците, а всички останали бяха на едно ниво.

    • Анонимен казва:

      suglasen sum i spored men tova sa nai-dobrite otbori, a za tezi koito ne dovurshiha turnira – dogodina napravete usluga na vsi4ki i izobshto ne se zapisvaite. Nqma da lipsvate na nikoi.

  5. ФЕН казва:

    Как завършиха др. срещи?

  6. МИТ БЪЛГАРИЯ казва:

    Честито момчета, напълно заслужено сте Шампиони.

  7. Анонимен казва:

    drugite machove kak sa svursheli

  8. Анонимен казва:

    Честито Инзовски орли !! Само Ботев Инзово !!!

  9. Анонимен казва:

    shestito

Остави коментар