В края на седмицата се очаква да има  вече официална информация от лагера на баскетболния Ямбол.В клуба през периода за селекция се е работило сериозно и се чака в края на деловата седмица да бъдат обявени имената на  поне четири нови попълнения  в тима.неофициалната информация е,че три от тях ще бъдат чужденци.С това обаче не се смята ,че селекцията ще приключи –напротив ще се търсят  и още опции за вдигане на спортно-техническото ниво на ямболската селекция.Междувренно стана ясно ,че една от звездите на ямболския тим  в последните години-Мартин Дурчев    ще прави компания на Стоян Петков-Калкана в Балкан Ботевград ,след като е стигнал до споразумение с ръководството на зелените.В Балкан играе и още един от славния отбор на Ямбол спечелил бронза преди години-Николай Върбанов.В заключение-три момчетата от школата-Ники Михайлов,Даниел Христов и Александър Матушев са включ„ени в подготовителен лагер на разширения национален тим за кадети.Лагерът е в Благоевград.Трите момчета са възпитаници на Здравко Янчев.

 

 

9 коментара

  1. Ямбол казва:

    ПЪНА ТРАГЕДИЯ!!!Това са думите с които може да се опише състоянието баскетбола в града ни.Виновникът за това положение е Иван Чолаков,но в живота понякога се случва така , че най–заслужилият човек да се превърне в гробокопач на това за което е давал всичко години наред!!!Другаря Чолаков така и не иска да разбере,че той вече не помага а само пречи!!!Иване или си тръгни и остави хората имащи желание да работят или спри да се правиш на политик и се заеми сериозно отново с баскетбол!!!Един човек е достоен когато види грешките си и има смелостта да си ги признае!!!Дали ще има сили Чолаков за това?

  2. Анонимен казва:

    Името на новия стар треньор на Ямбол е корифеят , не само на ямболския , но и на българския баскетбол – Здравко Янчев . Той ще вкара неговите машинки и ще станем седми !! Майната и Стойо ще му помагат .

  3. Анонимен казва:

    Новите играчи да си носят гуменки за първият мач и фланелки по възможност жълти :) .Това е несериозно има 25 дни до първенството,кога ще се сработват,кога ще правят физическа подготовка,схеми и т.н.

  4. 123 казва:

    Това е третия път, в който четем, че еди-кога си ще има официални новини за отбора. Какво крият? Ще участваме ли изобщо тази година в първенството? И изобщо кой остана в Ямбол? Кой още не е предал отбора, освен Говедаров? На това момче управата на отбора трябва да му целуват ръцете!!! И кой изгони Юли???

    • Анонимен казва:

      Дано не съм лош пророк, но нещата намирисват на сътба, подобна на футболния отбор.

    • smsa казва:

      Абе човек , никой да не вземем ще участваме в НБЛ , подадени са документи и са платени такси. А останали в отбора 5 баскетболисти имаме до момента ( Евгени , Андрей , Стилян Иванови , Говедаров и Чолаков ). Това поне във всяка статия се пише .

  5. Иван казва:

    Яд ме е само за Стоян, че отиде в Ботевград! Страшно много работа вършеше и си личи, че играе с голямо желание ! За Дурчев даже се радвам, че го няма в отбора, не знам какво са го правили в Испания ама толкова слаб горкия … Стоян има по-голям процент успеваемост от 3ката от него !

  6. Анонимен казва:

    Ex ,tezi novite dano doidat za 1 viat mach,che starite si zaminaxa

Остави коментар