Футболистите на Ураган от Бояджик  са пред поредното изпитание в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.момчетата на треньора Росен Петров ще търсят доброто представяне и съответно увеличаване на точковия си актив утре-при гостуването  в Пловдив на местния Спартак С94.Пловдивчани са млад отбор,който се представя добре до момента,но са преодолим съперник.Тимът на Ураган тренира нормално през седмицата и ще търси  да разгърне потенцишала си на терена в Пловдив.Ето и програмата за мачовете от четвъртия кръг на шампионата в югоизточната В аматьорска футболна група:

 

ОФК „Левски“ – Карлово 29-08-2015  18:00 ФК „Евроколеж“ – Пловдив

 

ПФК „Раковски 2011″ – Раковски, Пловд., град 29-08-2015  18:00 ФК „Димитровград-1947″ – Димитровград

 

ОФК „Несебър“ – Несебър 29-08-2015  18:00 ПСФК „Черноморец Бургас“ АД – Бургас

 

ФК „Борислав-2009″ – Първомай, Пловд., град 29-08-2015  18:00 ОФК „Гигант“ – Съединение, Пловд.

 

ФК „Марица“ – Пловдив 29-08-2015  18:00 ФК „Миньор“ – Раднево

 

ПФК „Спартак С 94″ – Пловдив 29-08-2015  18:00 ФК „Ураган“ – Бояджик

 

ФК „Свиленград-1921″ – Свиленград 29-08-2015  18:00 ФК „Асеновец-2005″ – Асеновград

 

ОФК „Карнобат“ – Карнобат 29-08-2015  18:00 ОФК „Сливен-2000″ – Сливен

 

ФК „Загорец“ – Нова Загора 29-08-2015  18:00 ФК „Розова долина“ – Казанлък

 

 

29 коментара

  1. Златен рог казва:

    До всички които пишат че са били на мача че са от Ямбол а живеят в Пловдив и че Бояджик направили едва ли не мача на живота си.Нека да си кажа мнението пък който не е съгласен съм готов да споря.И аз съм от Ямбол но вече 13 години живея в Пловдив и то точно в Кичука на 300 метра от стадиона.Свалете розовите очила и си кажете че стилът на игра на този отбор напомня на онзи стил който Ямбол практикуваше по времето на Чаргански когато бяха в селската група,а поведението на някои от футболистите под всякаква критика.Съдията на мача беше напълно неадекватен а Спартак не играха това което могат.Само Тунджа & Локомотив Пловдив до гроб.

  2. Анонимен казва:

    И още повече, как мога да си представя, съдия назначен от БФС – Пловдив, насред Пловдив майна, да свири за един отбор идващ от село. Тяхната е малко „На крива ракета, космоса и пречи“.

  3. anonimen казва:

    Na nqkoi pravi li mu vpe4atlenie kakvo pi6e za vratarq na spartak koito se e otli4il s brilqntni spasqvaniq i e spasil otbora na domakinite ot po golqma zaguba,uporito mu asistiraha i trimata sadii prestapnici absolutni,no pak ne mojaha da prekar6at boikiq tim na gostite.

  4. anonimen казва:

    Ne znam dali Spartak sa imali iniciativata v maca,samo ce za cql mac imaha edno cisto polojeniq,gredata ot izmisleniq fal,a Uragan 4-5 situacii sami srestu vratarq i ne znam za kakav beton i kakvo lejane,tehnite igraci bqha kato obezumqli vtoroto poluvreme i ritaha kato kone,a sadiite absolutni prodajni to biva biva,kakvi izmisleni zasadi vdigaha srestu Uragan-smqh,no taka e po sladko i bravo na momcetata ce se boriha majki vapreki vsicki i vsicko i si izvoyvaha pobedata.

  5. Браво казва:

    Стига бе хора – удрят футболист на Ураган с юмрук в корема, не получават дори жълт картон за това и накрая се оплакват от съдиите. Че кога не е било загубил отбор да се оплаква от тях.
    Ама с вас не мога да разбера един и същ мач ли сме гледали, защото съдията явно си подкрепяше Спартак и им пестеше картоните, а всички които даде на нашите момчета бяха предимно за оспорвания.

  6. Анонимен казва:

    ei mnogo zlobari ei uragana che pobezdava kolkoto i da ne vi se iska i samo che vi ostane da drankate gluposti zachoto drugo nemogete samo uragan

  7. Браво казва:

    Уж всички сте били на мача, а никой не казва колко червени картона заслужаваха футболисти на Спартак – 2 удара без топка, много грубо влизане отзад?
    Защо когато от Ураган викат по съдиите са мутренски истории, а когато тъпите пловдивски майнички го правят – видиш ли са в правото си?
    „Оня с ланеца и дядовците“ – мишки сте и такива ще си останете, ще ринете лайна и дишате прах мухльовци мръсни.
    От Ямбол съм, но живея в Пловдив и бях на мача. Единственото, което мога да кажа е – Браво на момчетата, че задържаха резултата, въпреки пропуските си, а вие злобари къв го дирите на мачовете им като не ви кефи?!

    • Анонимен казва:

      Спартак загуби домакинството си на Ураган (Бояджик) с 0:1 на стадион „Тодор Диев“. Срещата от 4-ия кръг на Югоизточната „В“ група ще се запомни с изключително неадекватния главен съдия и много грубите футболисти на отбора на Бояджик. Освен на терена много нерви имаше и на трибуните. Привържениците на „гладиаторите“ на няколко пъти потърсиха сметка на главния рефер, както и на футболисти на гостите за тяхната груба игра, непрекъснато бавене и непрестанните провокации. При всички тези ситуации главното действащо лице в жълто-черно така и не показа адекватни отсъждания, като спести поне 2 червени картона на играчи на гостите.

      Срещата започна много вихрено за „гладиаторите“, като още във 2-ата минута Вахе Миракян направи хубав пробив и подаде прекрасен извеждащ пас на Борис Георгиев, който се засуети в последния миг и топката му беше избита. Нелогично на показаното на терена, при първата си атака, гостите поведоха с 0:1 в 11-ата минута след бърза контра. До края на полувремето спартаклии опитваха всячески да изравнят резултата, но „бетонът“ на Ураган не допусна това да се случи. Резултатът се запази до края на полувремето без промяна.

      През втората част Спартак продължаваше да играе по-настойчиво, а гостите разчитаха на контраатаки и запазване на крехката си преднина. В 53-ата минута отново арменското попълнение Вахе Миракян беше в центъра на събитията, като направи непростим пропуск. От границите на големия пеналт той не успя да нацели вратата на Ураган. Брилянтни спасявания направи капитанът на Спартак, вратарят Петър Начев, който показва изключителен хъс в мачовете с екипа на Спартак. В 79-ата минута Спартак получи правото да изпълни пряк свободен удар, като зад топката застана Стефан Учиков. След неговото изпълнение коженото кълбо срещна горната греда зад стража на Ураган, малшансът отново попречи на „гладиаторите“. До края спартаклии се мъчиха да вкарат гол, а от своя страна гостите непрекъснато накъсваха играта и търсиха разправии или с играчите на Спартак, или с съдийската тройка, но адекватни наказания така и не последваха. Срещата завърши при 0:1, като Спартак може да съжалява за изпуснатите 3 точки.

      • Анонимен казва:

        emi da naistena neadekvaten sadia ako mogeche cheche da vkara sam gol na uragan no nemoga gorkia

      • Браво казва:

        Това от къде пък го изкара – от сайта на Спартак ли? При всички случаи е писано от тях.

      • Ямбол казва:

        Единственото, за което могат да съжаляват от Пловдив е това, че не останаха с 8 човека на терена. Единствено арменчето си го бива от тях, другите са пълна скръб.
        „След 0:1 могат да съжаляват за изпуснатите 3 точки“ – кой е тоя малоумник, който е писал това. По тая логика и Астън Вила съжаляват за изпуснатата титла през миналия сезон.

  8. Анонимен казва:

    сигурно Каприза е.дал на съдийте 2000или3000 лева само да му дадат мача на тея Бояджишки селендури и мангалчета

  9. anonimen казва:

    Ebete si maikata zavistnici,zaslujena pobeda,na maca nqmashe nito edin ot ohrsnata na Kapriza,a za sadiite nedei da govprish zastoto ne si bil na maca,sviriha sto na nula zaSpartak.Naucete se da uvjavate truda na horata,a ne da si sacinqvate nqkakvi prikazki zlobari mrasni.

    • Анонимен казва:

      Пич бях на мача, свали си ураганските очила. А къв беше ония дебелия с ланеца и ония дядовци дето викаха за селото ви. А за некадърния съдия, който за малко щеше да яде бой, или за вашия треньор, дето не спря да вика, то един от феновете на Спартак без нищо ли взе една счупена седалка и а да я метне по тренера.

  10. ssss казва:

    Уговорен мач ебахти селяците

    • Анонимен казва:

      Има нещо, бях на мача. Странна игра на Спартак, а Бояджик играха все едно са им обещали премии по 100 000 лв. Най-странното ми бяха тия субекти на трибуните от Бояджик, с ланците на врата. Даже влезнаха на полувремето при играчите!!!! За отсъжданията на съдията да не говорим, провокации и прочие….

  11. Анонимен казва:

    ОФК Левски (Карлово) – Евроколеж (Пловдив) 0:3

    ПФК Раковски 2011 – ФК Димитровград 0:4

    ОФК Несебър – ПСФК Черноморец (Бургас) 2:1

    Борислав (Първомай) – ОФК Гигант (Съединение) 0:4

    Марица (Пловдив) – Миньор (Раднево) 0:0

    Спартак (Пловдив) – Ураган (Бояджик) 0:1

    ФК Свиленград – Асеновец (Асеновград) 4:2

    Загорец (Нова Загора) – Розова долина (Казанлък) 2:0

    ОФК Карнобат – ОФК Сливен-2000 4:1

    КЛАСИРАНЕ

    ЮГОИЗТОЧНА В ГРУПА 2015/16
    Pos Team Pts P +/-
    1 ОФК Несебър 12 4 9
    2 Загорец (Нова Загора) 9 3 8
    3 Евроколеж (Пловдив) 9 4 7
    4 Димитровград-1947 9 4 6
    5 Розова долина (Казанлък) 9 4 3
    6 Марица (Пловдив) 7 4 2
    7 Асеновец-2005 (Асеновград) 7 4 1
    8 ОФК Карнобат 6 4 4
    9 Свиленград-1921 6 3 3
    10 Гигант (Съединение) 6 4 1
    11 Ураган (Бояджик) 6 4 0
    12 ФК Раковски 6 4 -2
    13 Спартак (Пловдив) 4 4 1
    14 Миньор (Раднево) 4 4 -3
    15 ПСФК Черноморец (Бургас) 3 4 -4
    16 ОФК Сливен 2000 0 4 -10
    17 Борислав (Първомай) 0 4 -11
    18 Левски (Карлово) 0 4 -15

  12. Анонимен казва:

    СПАРТАК ПЛОВДИВ – УРАГАН БОЯДЖИК 0-1
    ЧЕСТИТО НА ЗЛОБАРИТЕ

  13. anonimen казва:

    s me4ki drenki ste adat i sigurno 6te se zadavat

  14. anonimen казва:

    samo da ne se spanat,4e ste gi zaboli

  15. ssss казва:

    ураганските селендури пак ще бъдат на дупчени като кифладжий.само спартак

  16. Скуби казва:

    Спартак колкото и да са млад и неопитен отбор са име в БГ футбола – колос срещу новак, дори само името им дава преднина на терена

Остави коментар