Станислав Говедаров,Стойо Чолаков,Евгени  Иванов,Андрей Иванов и  Стилиян Иванов  бяха играчите на баскетболния Ямбол  ,които  направиха първа тренировка за предстоящия сезон  в НБЛ.По неофициална информация предварително броените  за селекцията гардове Иван Тенев и Милен Костов  няма да облекат  екипа на Ямбол за новия сезон,но това е неофициална информация.Утре всъщност ще има яснота по много въпроси.Ръководството на клуба дава пресконференция и на нея ще стане до голяма степен ясна и селекцията  ,и каква ще бъде организацията в клуба за предстоящата кампания в НБЛ.Очаква се утре да има яснота и по въпроса с треньорския пост в клуба.

 

 

32 коментара

  1. спец казва:

    Ей…Ти като си близко задаваш ли си въпроса защо състезателите от Ямбол не искат да играят в отбора на ЧОЛАКА…..да ти ги изброя ли…
    И колко чужди състезатели минали през Ямбол за 10 години никой не повторил да се върне.. да ги изброя ли…
    Защо няма треньор….Защото никой не иска да работи с Чолака…Защото той е най способния и след него потоп…

    • Анонимен казва:

      Давай. Броя.

    • smsa казва:

      Повечето чуждестранни баскетболисти не останаха втора година, защото или искаха повече пари или не бяха толкова добри . Иначе Тмушич , Милошевич, Гоцевски , Рижов (може и да изпускам някой ) повториха . А юношите от Тигър , които не искаха да играят за мъжкия отбор според мен бяха „посъветвани“ от Здравко Янчев ( и ако търсиш конфликт , той е между двамата за другото не мога да те разбера ,защото Чолаков от каква позиция може да изгони играч в момента )

      • Анонимен казва:

        Също и Скуматов… да не забравяме, че чужденците идват в страни като България за да направят статистика и да заиграят в по-добър отбор, а пък и защо да остават в един отбор по много сезони? Това е професионален баскетбол, могат да играят във всеки един отбор от света и да обикалят държави, а пък ти искаш да стоят в Ямбол с години ли?

        • Анонимен казва:

          Аз само ще спомена следното. Само преди 5 месеца 9 изключителни баскетболисти, от тях 4-ма чужденци пропътуваха хиляди километри да дойдат за няколко часа в Ямбол и отново да се потопят в една уникална атмосфера в зала Диана. Дойдоха само след едно телефонно обаждане от бившия си треньор. Дали щяха да го направят, ако това което се опитва да ни внуши „някой си там“ бе вярно?

      • anonimen казва:

        ooooo тя заигравката Янчев и Чолака е от давна те един друг са плюха едно време Янчев на сядане и ставане плюеше Чолака ама сега парата братко и мълчи даже се разбират лицемерно за какъв баскет бол Янчев докато са малки деца то всеки играе я вижте тази година 16 годишните Янчев мълчи на скамейката а Бючвара ги води абе пулен ташак

  2. Разбирач казва:

    Сега, фенове в Ямбол от много време НЯМА. Ревете колкото искате ама си е така. Има само комплексари които се чудят за какво ли не да се заядат. То не беше баскетбол не е футбол е и леката атлетика почнаха. Абе хора, спрете да ревете бе! В умрял град като нашия един баскетбол останал и голямо реване голямо плюене. Да Чолаков е Човекът ка заради когото се събирате всяка събота и Да Чолаков е Човекът който ще продължава да дава всичко за Ямболския баскетбол. Съжалявам тези на които не им понася тази мисъл. И Да ако го няма Чолака, няма баскетбол в Ямбол. За сега няма треньор, няма играчи защото няма пари. Питате се защо Петков се е махнал, заради пари ест (това не го прави егоист). Така че подкрепяйте бе да плюете, нещата ще се наредят, яснота ще има, за мое съжаление явно наистина по-късно и все пак, радвайте се че пак сме в елита!

    • bravo казва:

      Ето заради такива хора сме зле… Заблуда приятел, в заблуда живееш. Чолаков е най-големият мошеник в баскетбола ни. Няма как човек който е пратен от народа да мисли нови закони, да стои в стаичката си в залата и да си почива. Същевременно да се прави на всезнаещ за баскетбола. Да има някакви успехи, евала за което но през всички тези години той не допусна никой да се пробва да работи. Радионов и Стоименов, бяха кукли на конци. Кой изгони Сашо Дончев? Чолака бил шампион ставал и за това да го направим депутат. Неможе така господин депутат или си треньор и ръководител в баскетбола или си депутат…. Да обаче Чолачето си ви води за носът всичките които си мислите, че много милее за баскетбола.

      • anonimen казва:

        много си прав народа е глупав трябва му многоооооооооооо време да разбере то и за Янчев ще се разбере

  3. Анонимен казва:

    Изключително непрофесионално отношение!!!Вече втори ден пълно мълчание след обявената пресконференция.Това говори за пълно безхаберие и некадърност!!!Имаше ли въобще някакво изявление от страна на богопомазания Иван Чолаков?Имайте доблестта да напишете истината,колкото и неприятна да е тя!!!

  4. Анонимен казва:

    Allah AKBAR

  5. smsa казва:

    Абе пичове , знаете ли имало ли е пресконференция , ако е нямало защо е нямало ,кога ще се прави , ако е имало какво са казали на нея ?

    • Анонимен казва:

      Това не е клуб, а еднолично дружество на Чолаков. Прави си каквото иска, когато иска и както си поиска. В правото си на какъв той свиква пресконференция, тоя клуб няма ли президент и т.н.т .Пълна анархия, никаква инфовармация.Феновете се интересуват какво става в отбора, а няма кой да излезе и да каже, кога ще има нов трениор, колко нови играч се търсят, какви ще са амбициите на отбора, ще обиграваме местни момчете или ще се прави сериозна селекция.Въобще пълен хаис и безхаберие от всички в клуба.Ямболските фенове не заслужават това !!! Г-н Колев моля дайте някаква информация Вие сте човека, който може да направи нещо!

      • gerb казва:

        Abe mahaite go tz cholak…samo toi shte mi reshava kvo da stava…edin lev ne e dal… Pravete otbor samo oy nashi momcheta i da razvivame shkolata…drugoto e edin bezkraen tup krugovrat

        • БСП казва:

          Тъпак

          • gerb казва:

            Toz Cholak..be kato fospod e za vas…ima i drugi hora…Revanski nali e prezident, da si naznachi trenior i toi da vzima resheniq..Cholaka da e tih v lojata

            • smsa казва:

              Единственото в момента като няма тренъор , той има реноме пред играчи и агенти ,и може да помогне в селекцията( на този етап ).

              • Yambol казва:

                A ne vi li idva na ukula che tochno toi goni sponsorite…. to neka da si imame qsen president…da se naznachi trenior… shte se namerqt igrachi….

                • smsa казва:

                  Защо мислиш ,че той гони спонсорите ? Последните 2 години и нещо има само символично участие в клуба , а и не виждам как дори да беше старши треньор как щеше да попречи на спонсор да рекламира бизнеса си с баскетбола .

      • smsa казва:

        Не е проблема Чолаков , нека помага за селекцията . Въпроса е че или клубът не е спазил уговорката в сряда , или ден по-късно никой не я е отразил

  6. Анонимен казва:

    a podrastvashti otbori shte ima li i za tqh nishto ne se chuva

  7. smsa казва:

    Тая пресконференция от колко часа ще е ?

  8. Анонимен казва:

    затрихме футбола сега и баскетбола е наред.Ще развиваме лекоатлети с писта за 1 300 000 лв.

  9. Анонимен казва:

    Machkai Yambol Machkai! Gospoda,koi vse pak gi trenira ? Kakvo stava v Yambol,nai viarnata publika,basketbola simvol na grada,neznam kakvo si.Kmeta niama li da dade lev,predi izbori sme vse pak.Taka bezslavno li chte prikliuchim s tozi sport.

  10. Разбирач казва:

    Тц тц тц съсипвачи такива…

  11. Анонимен казва:

    da podpisvat s borimir govedarov

  12. 123 казва:

    Съсипаха отбора…..

    • Анонимен казва:

      Защо си мислите че отбора е съсипан? Просто такова е положението . Бюджета се формира основно от два спонсора Община Ямбол и да е жив и здрав и да му е още по успешен бизнеса Валентин Ревански .Толкова ли във този наш град няма още поне един двама като Ревански та парите да станат толкова че да направим що годе селекция.Вижте един Ботевград винаги има по две три фирми да помагат.Последно се чува че и Бургас ще бъде подпомогнат от два спонсора.А тези които плюят Чолаков са много далече от баскетбола.

Остави коментар