Тази вечер футболистите на Ураган-от Бояджик  се събраха за първата си официална тренировка   в  хода на подготовката си за новия сезон в  първенството на югоизточната В аматьорската футболна група.Факт е ,че треньорът Росен Петров изведе на терена в Роза добре познати имена-сред тях са Станимир Димитров, Спас Дончев,Красимир  Андонов,Георги Христов,Сашо Андонов,очаква се към тима да се присъединят Наско Танев,евентуално Димитър Генчев,както и други момчета ,които обличаха  доскоро екипа на Тунджа1915.не са малко и момчетата от досегашната формация на Ураган-със сигурност Росен Петров ще заложи на няколко от тях и  за основния състав.

До старта на първенството във В групата остава твърде малко време,но треньорът Петров смята ,че отборът ще бъде в сравнително добро състояние още за първия мач срещу коравия тим на Несебър. Ще има и други нови попълнения,търсят се изпълнители за няколко поста.Водени са разговори с Николай Вълев-Гонзо и  Стойко Колев.Президентът на клуба Иван Петров е създал много добри условия и организация за момчетата от тима.Сега се мисли по въпроса и за дейността на школата.Целта е Ураган да бъде отбор,с който всеки в първенството на В групата да се съобразява.Визира се и създаването на стойностна школа ,която да е обещание за бъдещето на клуба.

 

 

134 коментара

  1. Анонимен казва:

    Краси Андонов,язък ти футболните качества ,до там ли падна да играеш за тези измекяри,тъй ли не си намери по подходящ отбор,евала на Гонзо ,че не се съгласи да играе ьа тоз измислен отбор

  2. Ямбол казва:

    От всичко казано до тук разбирам едно – проблемът на розенци е, че няма къде да си пасът кравите и овцете, защото видиш ли некви им тренирали на стадиона и им косили тревата (храната) на животните. Сега трябвало да ходят по-далеч за паша и най-лошото – ще им се изтъркат подметките на Бумеранга, а знаете ли колко струват едни такива джапанки?!

  3. Анонимен казва:

    КОКИНЬОЛА zatvarai si golqmata lainqna ustana da ne ga ztavorq az razbrali za6toto kato doida na stadiona v Roza 6te te pre4ukam razbrali

  4. Анонимен казва:

    ei badka 6te te spuka ot boi qsnolitie we boqdji6ki liza4 na gazove esamo ela v roza 6re te v bolmicata za6totoi spukam glavata ot retnici umruci qsnolitie Boqdji6ko kopele a i stadiona ne ob6tina Tundja a e Sportist Roza qsnolitie we boqdji6ki seledur talkav

    • Анонимен казва:

      еи дъвка ши ядеш шамари

    • куджо казва:

      Да ви кажа нещо-розенските роги да им се забрани да ходят на стадиона като тренират ураган- кво да се разправяте с тъпите селски розенски пръчки…вместо да се надъхват те се правят на пичове шматки тъпи с дебели трътки… освен на бадката да ядете и мойта патка

  5. Анонимен казва:

    MUN predalgamqla kompaniq na stadiona v Roza kogato doidat teq korampirani selenduriii ot Boqdjik na ne gi puskate na stadiona da trenira ako trqbva gi izgonete sas retnici teq seleduri na4elo sas basjata i folbi !

    • кокиньола казва:

      ай стига сте се правили на личове бе розенски селяци…кви сте вие бе шматки ,че да се правите на чорбаджии.Базата е на община тунджа,вместо да сте доволни да гледате тренировки на сериозен отбор се правите на мъже.Вие в роза сте си кълвачи …мун ли си къв си -марш сна коневръза и там да си риеш прахоляка…другите разбирачи-коки е на стадиона,тренирам следобед в 18-чакам ви за спарингче-ама се съмнявам че някой от розенските ербапи ще издържи и минута, тъй че…….

  6. Анонимен казва:

    Badka ne dei da se pravi6 na golqma rabota za6toto dovehera akote nabaram na stadiona v roza s6teti spukam kofata 6amari razbrali akoska6 da znae6 stadiona ibazata v Rozza sa na Sportist Roza mahaite sa ot Roza tremiraite si v Kabile i na va6tofina Nava6ata kartv Boqdjiki ili v Qmbol rabrali we seldur i lizah ma gazove batka golqm si selenduuuuuuuur i liza4 na gazove kazvamti i yi celiq itbor 6te qdat golqm boi akodoidat v roza dove4era

    • бадката казва:

      на бадката можеш да му набараш патката и да я спукаш от целувки-селяк тъп ,грозен ,миризлив и смърдящ розенски който,марш да ринеш прасеата и да доиш кравите….рогач безподобен,чукундур увяхнал, уродоподобен розенски гей

      • анонимен казва:

        атанасе маймуно мутирала.спокойно могат да те вземат в комиците в скеча на съседките.кълнеш много по-добре от тях.не те ли е срам армеец си все пак.

  7. Анонимен казва:

    samo da te popravq elhovo ne e selo grad selo e inova skanao selio boqdjik deto razbrali ve seledur

  8. aнонимен казва:

    Mun ako prodaljavash da intriganstvash mnogo skoro ste qdesh darvoto zastoto vece razbrahme koi si,taka ce spri s intrigite i obidite zastoto Roza ste ti se okaje mnogo tqsna.I kato igrahte s momcetata ot Roza kakvo napravihte biha vi kato tapani i prasnahte 110 000 leva za edin sezon i ne samo ce izpadnahte v A selska i sega ste v B selska grupa,zatova horata ste si napravqt takava selekciq za da ne tancuvat samo edin sezon kato vas i Straldja.I nakraq edin vapros-zasto kato Tundja idvaha predi cetiri godini v Roza da trenirat i kogato vremeto beshe losho vi razoravaha i na dvata stadiona ne sme proceli losha duma srestu tqh,i tehnite shefove bqha mutri,ama sega izbivame selska cest.A selendura ot Elhovo da spre da se izlaga i na 15 septevri da se zapishe v parvi klas za da moje da si opravi pravopisa.

    • Анонимен казва:

      Сега разбра ли ,защото тунджа са отбора на областта,а не разни селяндури от стралджа,елхово и бояджик

  9. Анонимен казва:

    MUN bravo mnogo to4en komntar pravsi vradiona V roza sie wa6 vie ste v palno si pravo da da ri izgonite i da za6totonqmat nikavo pravo da gonqt decat vi teq deca imat pravo da trenirat na stadiona v Roza da ti kajali za6to Uraganite tova korammpirano otbor4e ne 6te da trenira v bodjik poradi tri pri4ini 1-vo stadiona mi e edna nakrvena kartofina niva vtoro nqmat pari da go upravqt imat pari samo da kupuvat titlata v seslkata grupa o da pal6tat na sadiite po 500 leva predi vseki ma4 za6toto baqh sveedetel kogato kapriza dadava6e pari po 500 leva na Avramoiv Qnev i drugi sadiiii v negoviq bar v Qmbol Treto zaradi tova korampirano fal6ivo otbor4e razbiha drigioq otbor bodjik 2004 se otkazaha minali sezon za6tot kaprizago razbiii i go ustavi bez dutbolsti predalgati katodoidat v roza teq bokluci ot boqjik da gi natupate ida giizgonite kato mrasni koteta za6tot uraganite satova mrasni koteta

    • MUN казва:

      До бой няма смсъл да се стига .. има си и други начини :)

    • Анонимен казва:

      Ама вие ако си мислите, че на тях много ще им се идва в Роза, жестоко се лъжете. До такъв вариант са стигнали с общината и това е останало като временен.
      Ама ти нали се сещаш, че е все едно ти като дойдеш в Ямбол или някъде другаде и да ти кажат „Това си е нашият град! Махай се! Хубаво да не видиш!“.
      Няма как да стане пич, ти и аз не сме хората, които ще го решават това. Нито града е на някой, нито стадиона. Това са общински, държавни и тн. Сгради и съоръжения и щом са решили да се използва от някой за благото на общината, областта и държавата – това е.
      Кметството в Роза като е общинско (т.е. На жителите на общината и най-вече на с. Роза) теб някой пита ли те какъв цвят да е боядисана, с какви мебели да е, кой да влиза и тн.
      Това е пълна простотия, долнопробно и мишкарско и не е повод за гордост да го правите и показвате на хората какви хора сте.
      Естественно, че децата ви ще си играят, но нали се сещаш, че малко или много пречат на момчетата да си направят пълноценна тренировка. Или ти като си играл с аверите там не си ги гонил децата, защото ви пречат?!

      Евала на отбора за организацията без значение какво ще постигнат,.
      Аз бих подкрепял всеки областен отбор във „В“ група, без значение дали е Елхово, Стралджа, Ямбол, Кукорево, Бояджик и тн. и е доблестно и другите да постъпят така.

      • MUN казва:

        Абе ако ще и арменския поп да позволи на тия да влизат да се разхождат по терена не ме интересува .. всъщност никой не го интересува .. нека да дойдат и да ги изгонят още един път пък тогава нито една тренировка няма да могат да направят :)

      • Анонимен казва:

        Много си тъп бе,тогава защо не се съберете с твоите приятели и да отидете да поритате на градския стадион

  10. anonimen казва:

    Bravo na Qmbol mnogo to4en komentar,stiga prostotii, zavist i zloba,vmesto da se radvame 4e v regiona ste ima otbor ot V grupa,nie vsq4eski ste stremim da omalovajim usiliqta i sredstvata koito se hvarlqt ot prezident,rakovodstvoto na otbora i obstina Tundja i futbolistite za da ima prili4en futbol v oblasta.

  11. Ямбол казва:

    Вие нормални ли сте?
    Човека си дава парите (буквално ги хвърля на вятъра), като знае, че 1 стотинка не може да си върне от тях и вие само го плюете. Тунджа 1915 това, Тунджа 1915 онова, по-добре ли ще е областта да няма нито един отбор във „В“ група?!
    Купувал бил съдии – ами кажете къде не се купуват мачове, съдии и играчи, защото колко големи световноизвестни отбори и играчи са изгаряли за такива, а за колко не се знае е друг въпрос – вземете пример с Ювентус , които върнаха в 3-та дивизия на Италия.
    Стига сте плюли човека, че е решил да си дава парите за футбол, стига сте обяснявали, че взел играчите на Тунджа 1915 (къде да играят свестен футбол момчетата, другия вариант е да бягат в други области), стига сте обяснявали, че нямало момчета от Бояджик (колко хора мислите, че има в селото пък колко ли от тях имат някакво малко по-високо ниво като за „В“ група?! Като са 2-3ма пак добре.)
    На „хората“ от Роза мога само да кажа, че завистта и злобата им е завидна за някои лоши герои от филмите.

    Оставете човека и отбора да се развиват. Никой не иска от тях да влизат в „Б“ група този сезон, с каквото разполагат, ще постигнат. Така че мога само да им пожелая Успех и дано дълги години се борят за футбола в региона ни и покрай тях и други бизнесмени (никога няма да ги разбера, защо си дават парите за толкова неблагодарни хора, но това е лично мнение) решат да дават пари на вятъра за развиването на спорта в Ямбол, където се надяваме един ден децата ни да имат хубави условия да се развиват.

    • MUN казва:

      Завист никаква от нас ..Ха за злоба има прав си ! Ние просто не искаме да идват и да си развяват байряците на нашия стадион ! След като са толкова велик отбор защо до сега не си оправиха стадиона и не си тренират на него .. и мога да кажа, че дори и да не направихме нищо във В група (Роза) поне имаше от 6 до 10 играчи, които бяха родом от селото.. ВЪН ОТ РОЗА !!! Дано точка да не видите !!

      • Анонимен казва:

        Ама вие ако си мислите, че на тях много ще им се идва в Роза, жестоко се лъжете. До такъв вариант са стигнали с общината и това е останало като временен.
        Ама ти нали се сещаш, че е все едно ти като дойдеш в Ямбол или някъде другаде и да ти кажат „Това си е нашият град! Махай се! Хубаво да не видиш!“.
        Няма как да стане пич, ти и аз не сме хората, които ще го решават това. Нито града е на някой, нито стадиона. Това са общински, държавни и тн. Сгради и съоръжения и щом са решили да се използва от някой за благото на общината, областта и държавата – това е.
        Кметството в Роза като е общинско (т.е. На жителите на общината и най-вече на с. Роза) теб някой пита ли те какъв цвят да е боядисана, с какви мебели да е, кой да влиза и тн.
        Това е пълна простотия, долнопробно и мишкарско и не е повод за гордост да го правите и показвате на хората какви хора сте.
        Естественно, че децата ви ще си играят, но нали се сещаш, че малко или много пречат на момчетата да си направят пълноценна тренировка. Или ти като си играл с аверите там не си ги гонил децата, защото ви пречат?!

        • Анонимен казва:

          Аз пък да ти кажа,че не си прав,общината и държавата се сещат за имотите си само когато ще имат полза от тях,а когато има нужда от подръжка се правят на умрели лисици,нека си тренират другаде ,но ако са се разбразли със съответните хора които подържат стадиона

      • бадката казва:

        А бе капути-на кой е стадиона в роза-аз бях там-тия келеши заслужаваха по един шамар.Другото игрище също е окосено и нормално ,но те решиха да пречат малките гейове розенски .Друго на къвм се правиш ти бе педерюга-за кви пари говориш бе нещастна тахтабо-ти луд ли си бе шматарок миризлив.

        • Анонимен казва:

          Ей бадка тоз път надмина себе си,как ще викаш на деца гейове,бе олигофрен нещастен.ти си малоумник и нещастна пачавра,курвенско изчадие близач на мъдете на каприза

      • кокиньола казва:

        а какво сте направили вие лично за стадиона в роза…. ба си тъпаците

  12. anonimen казва:

    Izglejda si nqmsn ponqtie ce horata tarsqt po dobri futbolist za po gorna grupa i pravqt selekciq,vie si imate ama za selata sega e razlicno zastoto ste trqbvat vratari,a ne portieri,ste se igrae s otbori ot Plovdiv,Nesebar,Kazanlak,Dimitrovgrad,taka 4e trqbva klasa a ne niakakvi 4ar6afi koito ne sa izlizali ot selskata grupa ima li vratari ima6 kato si vidisn u6ite bez ogledalo.I stiga si pisal,lqgai si ve4e zastoto sutrinta nqma da mojesn da stanesn da izkarasn kravite na selo.Mai izobsto ne si naqsno kakvo e nivoto vav V grupa sprqmo selskata,ako ne si naqsno pitai nqkoi ot straldja da ti obqsni.

  13. REALEN казва:

    VREMETO STE POKAJE KOI KRIV I KOI E PRAV,MNOGO MI E 4UDNO TE KATO SA NEIZVESTNI,DA VZEMAT TEB SVETOVNO IZVESTNIA ZA FUTBOLIST ILI TRENIOR PONE STE TE POZNAVAT V CQLATA STRANA I STE POKAJES NA KAKVO SI SPOSOBEN,N AKO TI NE POZNAVASN FUTBOLISTITE I TRENIORA SI E TVOI PROBLEM VAPROSA E 4E V FUTBOLNITE SREDI GI POZNAVAT,ZA RAZLIKA OT VAS KOMPYTARNI MISKI KRIESTI SE ZA KOMPYTARA I PLYEIKI VSEKI I VSI4KO.

  14. Uragan казва:

    Nikoi nasila ne karame da igrae za Boqdjik,ot seloto v otbora sa dve mladi momceta daje i imenata im ne znaem te dori ne sa igrali v otbora minalata godina,a kolkoto do horata ot Sliven dnes titulqri sa igrali i 4etirimata koito sa bili na ma4a,taka 4e stiga intrigi i zavist znaem 4e na mnogo hora v regiona im se iska da nqma Uragan,no za tqhno nestastie tova nqma kak da se slu4iVseki trenior si puska tezi za koito e siguren 4e ste mu svarsnat rabota nezavisimo koi ot kade e.Sega kogato otbora se sabira i ne e podgotven ste imate mnogo povodi za radost predvid i tejkata programa,ste si govorim sled mesec.

  15. MUN казва:

    Май май тъпото отборче ще почне да се разпада .. мн ме е кеф !!!

    • Анонимен казва:

      emi che ima mnogo da chakach da se razpadne

    • Ямбол казва:

      Теб май са те малтретирали като малък, защото тая злоба няма от къде да я извадиш иначе!!!
      Паси си овцете и не му мисли на отбора, каквото такова.

      • MUN казва:

        Не бе приятел .. просто такива идиоти в Роза не искаме .. да се разкарват от тук .. грозни мутри никой не иска да гледа :)

        • Анонимен казва:

          Как да знаете имената на момчетата от Бояджик,като дори треньора не се е представул официално пред тях и не се е запознал с тях хахахаха,никакъв треньор не е този Роско,щом преди и след мач не прави тренировки,преди мач ударчета,заучени положения,след мач възстановителна тренировка,разбор на мача,а той гледа 3-4 дни в седмица да тренира момчетата и да взема 1000 лв!!! Ами не така нестава!!!

  16. АНОНИМЕН казва:

    Ураган Бояджик пълна пародия,която ще просъществува 5-6 кръга,от днешната контрола се забеляза разделение на групички,“треньора“ Росен Петров естествено заложи на неговите момчета,които тренираше и миналата година в Тунджа 1915,дори е имало некоректни изказвания от негова страна,спрямо момчета от отбора,който извуюва това място във „В“ група! То беше ясно че така отбор за една седмица не се създава,Каприза просто ще похарчи малко излишни пари,да храни знайни и незнайни футболисти и треньори познати само на Ямболската публика!!! Момче което е било на мача и е сегашен състезател на Нефтохимик Бургас,а родом е от село Бояджик е останало учудено,защо не е видял никой в игра от приятелите си в селото! Нали отбора за това беше създаден да играят Бояджийци,а сега Бояджийци които са 2-3 ма в отбора в момента,за заявили,че повече няма да се занимават с пародии!!! На същото мнение са били и момчетата от Сливен,така че съвсем скоро очаквам пълен разпад на Ураган!!! В селската група си е най-готино разберете го хора,останете си там,а не да плащате на анонимници,да им пълните джобовете,да храните хрантутници от Елхово хахахха жалко е!!!

    • Анонимен казва:

      ето един разумен човек които КАЗВА ЦЯЛАТА ИСТИНА ! свидетел съм

    • Ямбол казва:

      Какъв Бояджик бе? Ако във всяко село има 10-15 играча на ниво „В“ група (даже Окръжна), България щеше да е световен шампион. Я вземете в ръце

      • MUN казва:

        Точно това съм написал по-горе, когато Роза еше във В група ако не друго поне имаше 10-ма играча, които си бяха от селото .. ;)

  17. Анонимен казва:

    mlkni kurvo boqdji6kaaaaaaaa pak ugovoren ma4 neftohimik legna na teq selenduriiiiii kapriza ogovoriiiiii ma4a

  18. Анонимен казва:

    bravo na yragan dorbe zapo4vat

  19. Анонимен казва:

    НЕФТОХИМИК 19 – УРАГАН БОЯДЖИК 0-3

    0-1 НАСКО ТАНЕВ
    0-2 СЛАВЧО ПАВЛОВ
    0-3 СТАНИМИР ДИМИТРОВ

  20. Анонимен казва:

    Cql okrag 6te stiskapalcii na Nesebar da sma4ka tova kurampirano slendursko otborhe Uragan Boqdjik dano da ne mradnat ot posldnoto mqsto v v grupa vsi4ki otbori da go sma4akat sas 10 12 gola minimum hahahahahaha

  21. Анонимен казва:

    katebe kurampiram uaragamski selendurski mangal

  22. Анонимен казва:

    gluapciste wie we uraganski kurampiarani mangali dolni pederugi kato kurva ssss i kapriza

  23. Анонимен казва:

    taka e otbora na Boqdjik e kuramparan mangalski otbor

  24. Анонимен казва:

    ssss путко маина ти ставаш смешна със тея глупости ми приказваш че каприза купи садийте и парвенсвото и налибях в бара когато каприза даваше по 500 лева на съдийте и бфс то в ямбол каприза даде 20000лева за да купи титилата и Карнобат добрече вратаря Карнобат неможе да бие дузпи акоо беше вкарал дузпата ураган щеше да играй в в група през криф макарон а и ssss преди да комнтираш неподготвена не жевея в циганската махала а живея в центара на Елхово похубаво с си глътай хакпчета защото не си добре със главния мозък похубаво недей да прикрива6 Каприза тоя подкуник на съдийте и който уговаря мачове а и Наско Танев Подписа вчера офицялно за 2 години сас Елховския отбор сега Елхово преговаря сас Гонзо сас футболиста на Ямбол

    • Анонимен казва:

      Дано да е вярно по добре е играч като наско да играе в родния си град отколкото за корумпирания отбор от бояджик

    • Анонимен казва:

      abe ei elhovski izmekqr kakvo e podpisal be glupendar tova da ne ti A ili b grupa be mangal kakvo podpisa dokumenti za kredit li hahahahahahah glupaci

  25. Анонимен казва:

    6te viidm kvo 6te napraqt ima 1 sedmica do parvensvoto a otnostno vanko nz dalisa my vzeli decata

  26. Анонимен казва:

    С купуване на съдии,първия полусезон горе долу биваха,но втория бяха трагични ураган,ако не бяха съдииските аванти в много от мачовете,можеха и да не стигнат до бараж,тъй че не знам колко са заслужили но наистина трябваше да играят на бараж Елхово трябваше да е на баража а не Бояджишки селендури дето няма нито база а стадиона и е една картофина нива Лично бях в неговото заведение болстите тои да да ва ше на аврамов янев и други съдий по 500 лева преди всеки мач от селската група монали сеозон бях и в бфсто в ямбол когато каприза даде 20000 лева за да купи титлат миналия сезон и сега ги далйи на обб банка а доколкото ssss тя да сипие хапчета и да престане да прикрива каприза ямбол заради заради бояджик се отказа от в група защото онова нахално копеле каприза ми взе футболистите доколто децата на Роза имат права да тренира на стадиона както и отбора на Роза защото е стадиона както и базата са собственост на Спортист Роза и на селото такаче тея боджишки селдури да си отиват да тренират на тяхната картофина нива в Боджик

    • ssss казва:

      А ве неграмотник спри да се изказваш,ставаш смешен!Ходи се образовай,че си трагичен случай…..нали ти казах по прост си и от мангалите в махлата на Елхово!

    • Анонимен казва:

      Анонимнико елховски, когато твоя прехвален отбор го каниха, той не отиде. Сега кротко, ръкопляскай на това, което правят Ураган и си пий бирата с кеф.

    • Ямбол казва:

      На баба ти е собственост стадиона.
      И аз бях там като те оправяха 5-ма за 10лв! А сега отричай!

  27. Анонимен казва:

    kato vzexa na vanko decata vanko kade 6tee

  28. anonimen казва:

    Po golemi oligofreni ot vas niama,dosega spahte i kogato Jelio dokara futbola v grada do falit(mai i ne samo nego) vzehte da davate akal 4e v grada imalo firmi i ako se poiskalo te steli da dadat,mi te nali ot 4 godini davat,Kirov i obstinata,a Big Bosa vze subsidiata predvaritelno i e vzel na 4amov dosta pari ot taksite na decata,a tazi godina ne e dal i edin lev za otbora,za skolata tam pak deto ne dava mi prekaral i 4amov i mu vzel taksite ot decata-kak seriozen biznesmeni da si davat parite na hora s kriminalno minalo i samnitelen moral,kato se pravisn na velik izdarjai otbora sas sobsveni sredstva,vzemi Laskov i Drajev za 30 godini na koncesiq vloji i ako imasn tarpenie moje i da izleze nesto.Mnogo mi stranno kakvi prognozi davate 4e Kapriza nqmal da izdarji,ne go mislete 4oveka se e dokazal v godinite i sega ste uspee da napravi nesto dobro,i ne si go izkarvaite na nego,toi ne vinoven 4e uspq sas edin skromen otbor da pobedi Karnobat,otbor koito trenira i razpolagasne v Burgaskata grupa s nai-golemiq budjet blizo 80 000 leva,za tova 4e Tyndja iz4ezva ot futbolnata karta zaradi hora popadnali slu4aino vav futbola izobsto ne vi e vinoven Kapriza toi ne e prezident na Tundja,vinovnikat e drug zastoto predi vreme go hvalihte mnogo,ama sega kogato kazvate istinata izliza 4e go pluete.Van boklucite ot kluba,spiral kran4eto,ami to ot godini nqma 4e6ma.

  29. Анонимен казва:

    to vsi4ko xybavo ama i 6kola trqbva da ima trqbva da tarsi deca

  30. анонимен казва:

    сигурен съм че каприза по бързо ще се откаже от тази непремислена авантюра отколкото жельо.футболния съюз е голяма мафия и си търсят такива ентусиасти да им смучат парите и да им тровят нервите.

  31. anonimen казва:

    S koi da se obedini Kapriza osven s Nasko Kirov,s Jelio ne moje zastoto niama pari i si prodava bisnesa,a Ilia e v Anglia ba4ka kato zidar,mi to kato ste se obedinqvat az niamam pari i mnogo obi4am futbola i iskam v grada da ima seriozen otbor i ste se obedinia s Kirov i Kapriza i zaedno ste palnim stadiona.

    • Анонимен казва:

      EI BOKLUK TI KATO NQMASH PARI IMA HORA,KOITO IMAT.IMA FIRMI V GRADA ,KOITO MOGAT DA POMOGNAT,NO NQMA KOI-DA GI POMOLI-TI SI PERI SHEKIITE I NE RASI GLUPOSTI,BE POMIQR.MAMA VI TAPA TI NE ISKASH LI DA IMA QMBOL SILEN OTBOR BE ILI SI OT IZSHADIQTA NA SHOLAKOOF BE MAIMUNO DOLNA.

    • Анонимен казва:

      TI SI POREDNIQ NEKADAREN FUTBOLIST OZOVAL SE V URAGAN-NEKADARNIK SHAKASH NA HRANILKA-MI DO GODINA KADE BE NEKADARNIKO

  32. Анонимен казва:

    SAMO CSKA-PEDERUNGELI-OBISHAM CSKA I QMBOL-DALI LASKOV DALI TUNDJA1915-NO TE SA VESHNI SAMO CSKA SAMO CSKA.I DNESKA EDNO GOLQMO EVALA NA GOVEDATA SAMO S DECATA SE OPANAHA NA NAI-GOLEMIQ KOMUNIST V DARJAVATA DOMUS AGA.BRAVO GOVEDA.BIHA VI SLUSHAINO S TOZI GOL NA MARSELINO JIVO UMRELI MANGALITE INASHE.GOVEDA I NIE SHTE VI EBEM SLED 2-GODINI NO PO KASHESTVENO

  33. SAMO TUNDJA1915 казва:

    ABE EDIN VAPROS-ZASHTO KAPRIZA LI E MARKIZA LI E NE GO POZNAVAM SHOVEKA,SHTOM SI DAVA PARITE ZA FUTBOL,ZNASHI OBISHA TAZI IGRA.A AKO NAISTANA Q OBISHA,ILI NE ISKA PROSTO DA SI NASHESHE EGOTO NE PODADE RAKA NA TUNDJA1915.A SEGA ZA EDNA GODINA VAV V GRUPA ,ZASHTOTO V GRUPATA ZA SELO E GOLQMO POSTIJENIE,POSTIGNAHASI GO MOMSHETATA EVALA,,NO TQ TANCUVA SAMO EDNO LQTO.SPRAVKA-ROZA,STRALDJA,ELHOVO DORI SE OTKAZAHA MOMSHETATA,I TE SE BAHQ KLASIRALI ZA V GRUPATA PO PRAVO MINALATA GODINA.KAKTO PREDI 3-GODINI TUNDJA1915 SE BE KLASIRALA PO PRAVO ZA B GRUPATA,NO NQMA PARI ZA FUTBOL KAZA SHOLAKA.TAKA-NEE LI PO LESNO HORATA,KOITO IMAT SREDSTVA,OBISHAT FUTBOLA,ISKAT DA INVESTIRAT,DA SE SABERAT ZAEDNO DA NAPRAVQT TAKA SHE GOSTUVASHT OTBOR KATO DOIDE V QMBOL PRED 1000-1500FENOVE[VQRVAITE,SHE AKO OTBORA E DOBAR TOVA E MINIMUMA]DA MU SE RAZTREPERQT PARTENKITE.KATO OBISHATE FUTBOLA G-DA BIZNESMENI-MUTRI LI STE SABERETE SE I ZARABOTETE ZAEDNO.TQ SELSKATA GRUPA E QSNA.VSEKI KOITO BE RESHIL TOI NE Q SPESHELI.NO POSLE EDNO GOLQMOOOOOOOOOOOOOOO NIHT.ZATOVA OBEDENETE SE-NAPRAVETE SI PROEKTA PO EVROPEISKA PROGRAMA OPRAVETE STADIONA I SE POKAJETE KATO USPELI MAJE SAS SOBSTVEN BIZNES,MAJE,KOITO OBISHAT FUTBOLA A NE SOBSTVENOTO SI AZZZZZZZZ.FUTBOLA V QMBOL MOJE DA ZAMRE ZA 1,2-NE DAI SI BOJE POVESHE GODINI NO SHTE GO IMA.G-DA BIZNESMENI,ZASHTO ZAEDNO DA NE ZAPISHETE VASHITE IMENA V ISTORIQTA NA TUNDJA1915 QMBOL.SELO SI E SELO,NISHTO LOSHO NAPROTIV EVALA NOOOO-DO TAM.AKO ISKATE NAISTINA IOBISHATE FUTBOLA ISTINATA E EDNA.ZAEDNO VIE G-DA BIZNESMENI JELSONA,KAPRIZA,NASKO KIROV,SHE DAJE I ILIIKATA,GONZO,QZAKITOI,MEROLIOTO BILATA,PAPAS OLIO I VSISHKI SILNI FIRMI V GRADA PRI PODHODQSHT MENIDJMANT MOJE DA DOKARA TUNDJA1915 QMBOL NE DO SMART NA,KOQTO VSISHKI VIE ZAEDNO S KMETSKA,OPRAVA,I VSISHKITE IM TAM KOMUNQGI GO NAPRAVIHA.VIE PRI PRAVILNA POLITIKA I EDNO NAISTINA RAKOVODENE OT KADAREN MENIDJAR-SHTE NAKARATE,GRADSKIQ STADION V GRAD QMBOL DA SE PUKA PO SHEVOVETE]MNOGO HORA V OBLASTA I REGIONA JIVEQT S FUTBOLA ZAMISLETE SE SHE NE STE VESHNI I TI,TI I TI,GOSPODA BIZNESMENI,MOJETE DA DOKARATE NA PROSTIQ I GLADEN QMBOLSKI NAROD EDNO OGROMNO ZABAVLENIE.AIDE SEGA POSHVAITE DA ME HRANITE BEDNI MARTVI DUSHI.

    • Анонимен казва:

      Тъп ли си човека си е спечелил с Бояджик,община Тунджа му подава ръка той да се натиска в олигофренския Ямбол ……. Тунджа 1915 си е собственност на Жельо да ходи да си търси спонсори ако няма пари в гъза му свещ да гори .

      • Анонимен казва:

        KVO E SPESHELIL BE EDNA GODINA SLAVA EVALA WAAAA EVALA WAAAAAAAAA

        • Анонимен казва:

          С нупуване на съдии,първия полусезон горе долу биваха,но втория бяха трагични ураган,ако не бяха съдииските аванти в много от мачовете,можеха и да не стигнат до бараж,тъй че не знам колко са заслужили наистина да играят на баража

  34. Анонимен казва:

    da znam che prosto vi e strach che yragan che se prestavi poveche ot dostoino ot vsichki uchasnici poslednite godini vav v grupa no niama kak kolkoto i da zavigdate i zlobeite nicho nezavisi ot vas

  35. АНОНИМЕН казва:

    Браво адмирации за Каприза и всички приблежени до него хора,седмица преди началото на шампионата си имат терен за тренировки,официален терен за мачове,стадиона в Бояджик на който текат усилени ремонти,имат си треньор и спортен директор,имат доста момчета със стаж във В група,имат и местни момчета от селото,сега само остава да видим на какво са способни футболистите!!! Дали ще се отблагодарят на Каприза за прекрасната организация,такава каквато скоро не е имало в Ямболски регион,на Светлинни години са Бояджик като организация от Тунджа,Елхово,Стралджа,сериозен се оказа Каприза,сега само остават РЕЗУЛТАТИТЕ!!! Моята прогноза е ,че Ураганите няма да бъдат боксова круша и ще се задържат в средата на класирането!!! УСПЕХ,РЕСПЕКТ КЪМ ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ,СПОНСОРИ,ТРЕНЬОРИ И ФУТБОЛИСТИ!!! ПОКАЖЕТЕ ЧЕ ФУТБОЛА В ЯМБОЛСКО Е ОЩЕ ЖИВ!!! А СЛЕД 2-3 СЕЗОНА АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА И СЪЗДАДЕТЕ СИЛНА ШКОЛА,ЗАЩО ОТБОРА ДА НЕ МЕЧТАЕ И ЗА ПО ГОРНО НИВО В БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ!!!

    • АНОНИМЕН казва:

      edno adekvatno izkazvane bravo!!! Uspeh utre sre6tu Naftata Uragan4eta!!!

      • Анонимен казва:

        Къде кипят усилени ремонтни дейности ? На кабата до някоя къща ли !?

      • Анонимен казва:

        Това са откровени лъжи .Никакви ремонти не текът в бояджик..Другото също е смешно т.к. и Стралджа и Елхово имат бази за които селяните от бояджик никога няма да имат.

      • MUN казва:

        Точно! Май са прекалили с филмчетата ..ама за това не сме им виновни ние от Роза .. не ги искаме .. само замърсяват въздуха около нас ! :)

      • Анонимен казва:

        Яд ли ви е Гюловци хахаха,Ураган ви мачка всички наред ,млъкнете малко и си гледайте вашето ниво смешки!!!
        Каприза е осигурил стабилен бюджет така,че бъдете спокойни!!!

        • SAMO TUNDJA1915 казва:

          ABE EI SELQK KATO ROZA I STRALDJA IZSIRATE EDNO GOLQMO LAINO KOETO I STEFKA KOSTADINOVA NQMA DA MOJE DA PRESKOSHI-SELQNIN TAP SAMO TUNDJA1915 KVO SE RADVATE KATO OBRAHTE NA TUNDJA IGRASHITE BE SAPOL NEIZSEKNAT.A TEZI KOITO ZATRIHA QMBOLSKIQ FUTBOL ZA VTORI PAT PREZ POSLEDNITE 15-GODINI SA DOLNI KOMUNISTISHESKI IZSHADIQ-GROB ZA TQH NE ZA QMBOLSKIQ FUTBOL

          • Анонимен казва:

            Напълно сме спокойни .. за нищо не ме е яд .. просто не искаме да се разкарват тъпани из нашето село ;)

    • анонимен казва:

      явно не си си взел хапчетата.

    • анонимен казва:

      глупак

  36. Анонимен казва:

    samo moge da se radvate che Kapriza napravi otbor zachoto v celia region niamache da ima otbor koito da igrae v v grupa da zavist ima goliama no kakvo da napravinm to ygodia na vsichki nemoge da ima i nai
    veche triabva da sa dovolni ot Boyadgik che razbracha cialata dargava che go ima tova selo na katrtata

    • Анонимен казва:

      Бояджик е едно от най-известните села от региона, така че няма страдание откъм безизвестност. От боксовия ни клуб вече има и хора в националния, не малко събития се провеждат покрай Джон Атанасов и Бояджишкия бунт. Сега футболния отбор е поредния повод за радост, но както и други споделиха, това е отбора на община Тунджа, така че както при боксьорите е Априлец, Ураган ще бъде мястото където талантливи деца ще намерят подкрепа и възможност за развитие.

      • Анонимен казва:

        emi da ti kaga samo che dosta sam patuval iz stranata i ne go znaiat mnogo ot boksovia klub Boyadgik taka che ne sluchaino futbola e nai izvesniat sport i e cariat na sportovete i na vsiakade che go znaiat

  37. anonimen казва:

    V sledvastata trenirovka ste se vklu4at i ohranata na Kapriza da vidim kak ste vlezete na terena,ne ce i futbolistite ne mogat da vi hvarliat edin perdah taka ce malko po krotko.

  38. anonimen казва:

    Sigurniq ti iztocnik opravi nabarzo futbola v Qmbol i sega ste go opravi i vav Vereq koito go izgoniha zaradi nekadarstina predi 9 meseca,a sega poneje JIVKO JELEV mu e priqtel go napravi 6ef na 6kolata za da moje da se izmakne ot Tundja.

  39. ANONIMEN казва:

    NAPALNO SAM SAGLASEN S TEB CE MUSTAKA STE SE OPITA DA PODLEE VODA NA ROSEN,NO TOGAVA OTBORA STE OSTANI BEZ FUTBOLISTI ZASTOTO KA4ESTVENITE SA V OTBORA ZARADI ROSEN,A NE ZARIADI DOBRI.AKO TOI BESNE TRENIOR NA OTBORA ZVEZDITE STIAHA DA SA EK6ANA,DAN4O NIKOLOV I 4OKITO KOITO IMAT BOGAT OPIT V IZPADANETO OT V GRUPA S GURKATA I DOBRI V STRALDJA I ROZA.

    • анонимен казва:

      добри мустака си е бил курва винаги и сега при най удобният момент ще забие нож в гърба на росен.сигурен съм че вече е почнал да се мазни и лиже каприза.трябва само да полива стриже и чертае терена.а може и да пере екипите има голям опит като беше измекяр на илийчо стралджанското ромче в тунджа.

  40. aнонимен казва:

    Edinstvenoto se pritesnqvam na Dobri da ne mu se priiska da bade trenior i da podliva voda na Rosen koito vapreki malkoto vreme i lipsa na podgotovka i selekciq adekvatna na V grupa sam siguren ce ste sglobi i podgotvi otbora i predvid tejkata programa na otbora Dobri moje da poiska da se prevarne v spasitel.Inace bravo na Kapriza moje i kasno no si spazi obestanieto i otbora ste e vav V grupa.

  41. Anonimen казва:

    Fytbola se vazrajda v regiona,Chamov ami sega kakvo shte pravish razkrit si,skoro i shkolata ti shte zakriqt,6 momcheta otivat vav Verea da znaesh ot sigoren iztochnik,nqma taksi nqma maje ami mahai se

  42. FUTBOLIST казва:

    02.08 Neftohimik U-19-Uragan-Boqdjik ot 17.00 4asa v grad Balgarovo,oblast. Burgas.Ti izglejda si nqkav bolen mozak trenera savsem u4tivo gi pomoli nqkolko pati da izlezat ot terena zastoto pre4at na trenirovkata,a te malkite se praviha na udareni i posle kato ne ni besne neobhodim celiq teren trenera pogovori s tqh i im obqsni i gi pusna v ednata polovina da igraqt vse pak sa deca. Vse pak terena ne e li4en,a na selo Roza obstna Tundja v koqto se namira Boqdjik,dano ot tezi 4 deca nqkoi stane dobar futbolist no za tova e nujno i da si vazpitan i da proqvqvasn malko uvajenie kam po golemite.Izglejda mi kato nqkakva vrajda mejdu selata Roza i Boqdjik.

    • Анонимен казва:

      Колкото и „учтиво“ да казвате да се разкараме утре пак ще сме си там ама тоя път влизаме всички да видим кво ще кажете …

    • Анонимен казва:

      И не.. няма никаква вражда м/у селата .. просто съм си от това село и от както се помня играя там .. и днес изведнъж някФи идват и ми викат „махай се“.. еми сорка ама

      • бадката казва:

        а бе хлапе-видях ситуацията и малко остана аз да вляза и да ти набия малко възпитание в кухата розенска кофа.добре че и росен прояви такт ,а и момчетата търпение-може ли такава простотия-шматка,тъпа розенска,малоумна шматка

        • Анонимен казва:

          Е може да .. защо да ви траем и ние да попитам ? Не ви искаме в Роза .. що не си обирате чукалата и вън!! Обирайте си талантите от Ямбол и чупка !

          • фолди казва:

            виж пич-стадиона не е на роза-стадиона е на община тунджа…и другото къв си ти лайняр смотан да казваш чупка-селянин див,грозен и смрадлив.
            ще се стоиш у вас ,ще раниш прасеата, ши доиш кравата и ще си чоплиш засъхналите сополи от косматия нос с нащърбените и черни от калта нокти.Изрод безподобен уродлив въшкар…

            • Анонимен казва:

              Е като е на нашата тъпа община защо до сега поне един път не са дошли да го пооправят малко .. а ? А до колкото си спомням когато роза бяха във В група си играха на Розенския стадион .. нд са ходили във Бояджик да играят .. наши така ?

  43. Анонимен казва:

    Напишете нещо повече – с кой ще са контролите, нещо друго от кухнята…

  44. Dr.Manhattan казва:

    Както и трябваше от Ураган си действаха без много шум и пукотевица. Събраха си играчи, купиха екипировка, ремонтират база, треньор и директори намериха. Първата контрола е вече факт и ще се изиграе в неделя. Подкрепяйте момчетата и ако плюете по тях значи сте умствено изостанали. Само Ураган.

    • Анонимен казва:

      Не мисля ,че съм умствено изостанал,но няма как да подкрепям измисления ви отбор.като знам каква ви е публиката май който подкрепя ураган е умствено изостанал

  45. Анонимен казва:

    Погледайте малко хубава игра, че като приключат с ремонта в Бояджик ще се молите да дойдат. Ураган машини, мачкай.

    • MUN казва:

      Ще се моля !? Да дойдат !? Хах, те само да се махнат ами … от толкова много села точно Роза .. еми както казах дано и последно място да не заемат, защото ще им е много! :)

  46. MUN казва:

    Да се махат от Роза .. не искаме МИШКИ да се мотат на стадиона :) ДАНО 1 ПРОСТА ТОЧКА ДА НЕ ВИДЯТ!!! Да ходят да си играят на тяхното мижаво стадионче .. така де ако имат такова, а ако ли не да не се мъчат да играят футбол ! :)

    • Ямбол казва:

      Ти се радвай, че са там да ви поддържат стадиончето, защото селяни като тебе само много знаят ама освен да препикават тревата там, едно листенце няма да са почистили.

      • Анонимен казва:

        Да те питам аз тебе.. Кой поддържал стадиона в Роза!? Е аз ще ти кажа, че със сигурност не са тия идиоти, а ако бяхте видели как изгониха децата от стадиона, които се бяха събрали да играят там .. ама кво да кажем .. от педераси толкоз

        • Анонимен казва:

          maloumnik nali te plashtat sega za podrajkata we prostttttt

          • Анонимен казва:

            Хах .. то поддръжка няма .. единствено едно поливане на стадиона и косене, което става 1 път на две седмици

            • Анонимен казва:

              ami tva ne e li podrajka we pendel nali trqbva da se plashta na nqkoi da q svarshi taq rabota idot

              • Анонимен казва:

                Е да, но аз знам кой го прави това и съм на 100% сигурен, че не му плащате .. пендел .. каквото и да значи тва

                • Анонимен казва:

                  Да попитам боджик като са толкова организирани и подготвени,защо не си оправиха стадиона навреме,това доказва,че въобще не са мислили за в група,но отказването на тунджа ги снабди с нужните футболисти

  47. бадката казва:

    Сега искам да се обърна към цялата ямболска футболна общественост-видяхте ли кво стана-чамов марш от стадиона,да се омитат и всичките му протежета.
    Браво на Ураган-правиха струваха,правят и корав отбор…Да ви е за урок ямболски футболни мършояди-сега е момента да се забрани на чамов да продължава да унищожава ямболския футбол.Стига там разни самодейци-тапи и темподобни да се правят на треньори и основната им цел да е таксата.Къде е мъжкият отбор-от какво ще се стимулират децата.Престъпници….затрихте футбола …..всички ямболски футболтрейгери да знаят-на бадката му яжте патката

    • анонимен казва:

      БАДКАТА Е ЕДНА ГОЛЯМА ПУТКА С ПАТКА.

      • Анонимен казва:

        Бадкаааааааа помио долнааааа и на каприза дебелия гъз ли започна да ближеш

        • бадката казва:

          а бе измекяр долен,гнусен ,нещастен гей…..
          само ще ти кажа ,че каприза не го познавам, но мога да оценя това което прави… а ми смотан ,сифилистичен урод,свинеподобен хуманоид със суроватка вместо мозък нали си знаеш-на бадката му яж патката педерюга долен……..

          • Анонимен казва:

            Да знам бадката е близач на гъзове,сигурно каприза вече няма такъв защото си му го излизал

          • Анонимен казва:

            И какво прави ,голям бизнесмен бил и умен мъж,защо тогава вместо да си оправви стадиона инвестира в чужди бази,много умно нали,до оня ден се бяха отказали ,добре ,че тунджа се отказа да прибавят. И ямболски педалчета към сливенските такива

      • бадката казва:

        ей смотаняк,ходи да ринеш на кравите и после знаеш нали-на бадката му ядеш….ти си знаеш нали…

    • фолди казва:

      Чамичката още веднъж вкара ямболския мъжки футбол в батака и от общината не реагират-а бе да се маха от стхадиона ,да си търси база смотаняка-децата му дават такса,той дава ли наем за стадиона…Чама,чама- вън от стадиона и да му се вмени да си взема всички тапи ,мапи и протежета и да му берат гайлето-не ги4 е срам-затриха футбола

Остави коментар