Отборът на Ураган  от Бояджик стартира официално  от утре подготовката си за новия сезон в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.Утре се очаква да пристигне и новата екипировка на тима,а Росен Петров ще изведе за  занимание тима на базата в село Роза  в 19 часа.За много кратко време президентът на Ураган –Иван Петров успя да направи организация на работа в клуба и откъм селекция ,която обещава добри дни на тима в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.Нека припомним ,че Ураган е дебютант в първенството на В групата.Официално около селекцията нищо не се съобщава ,но  нещата ще станат ясни още  до голяма степен още  на утрешната тренировка.Треньорът Петров сподели в неофициален разговор с човек от нашия екип ,че има притеснения за няколко поста в тима,но ще търси варианти и води разговори за попълване на селекцията.Съставът на Ураган стартира  първенството с домакински мач срещу силния тим на Несебър на осми август.Двубоят ще бъде на терена в Кабиле.Дотогава се планират и поне две контроли.”Като цяло момчетата са в задоволително физическо състояние”-сподели треньорът  Росен Петров

 

 

32 коментара

  1. Анонимен казва:

    na rabiratilite da kaga che da sprat da govoriat che ne sme bili dali zayavka na vreme bilo korupcia ami ot kade da znaiat che ima faks

  2. Анонимен казва:

    Росен Петров е най-голямата курва,продаде се за Камион Въглища от Каприза,умряла курва,ще съсипе Ураган!!!

  3. Анонимен казва:

    S busovete na kapriza li 6te hodite po ma4ove selqni hahahahha,da vi se smeqt v Plovdiv hahahah

    • Ямбол казва:

      Успокой се малко! Във всеки случай няма да са с градския транспорт като тебе, така че гледай си тараторчето и остави на другите пилешката супа

  4. Анонимен казва:

    Да видим Каприза каква екипировка е купил,да не е от битака само както Желю направи с Тунджа хахахах,Красико ли ще е екипът мачовия и Росен Петров може да води отбор само в Селската дивизия,дано Каприза се осъзнае и го смени този Елховски бек!!! Треньор трябва да е човек,който няма нищо общо с Ямболския футбол,футболистите да изпитват РЕСПЕКТ към него,а сега половината ЛЕКЕНЦА от Ямбол,ще се подиграват с човека!!! И не на последно място ще има шуробаджинащина който е по-близак с Росен Петров той ще играе. Росен няма дупе да заложи на непознати за него момчета,ще играят връзкарите,жалко НО Е ФАКТ!!! И да видим колко момчета от Бояджик ще помиришат терен,отговора е 0!!! за сметка на прехвалените с по някой сезон във В група!!! А в Бояджик има кадърни момчета като Мариян Турлаков,брат му Наско,Енчо,Близнака,Бероеца,Иван Тодоров,бързия Тасладжов-но те просто ще бъдат ползвани за параван!!!
    А да не забравим и финансовото възнаграждение,всички тези по горе изброени момчета сигурно ще получават,колкото цялата заплата на РОсен Петров,жалко но факт!!!А и не се знае дали изобщо ще попаднат в полизрението на г-н Петров,жалко но факт!!! А да не забравим и момчетата от Сливен има доста опитни като Чернаев и компания,които ще търкат пейката за сметка на ЕЛХОВСКИТЕ АНОНИМНИЦИ,жалко но факт!!! УСПЕХ НА УРАГАН,ЖАЛКО ЗА ТУНДЖА<ЧЕ НЯМА ДА ИМА ОТБОР!!!

    • Анонимен казва:

      na teb che se smeiat tapan imame avtobus

    • Ямбол казва:

      Сигурно…това, най-вероятно…онова! Абе що не си гледаш работата!
      Другите от В група (също Б и А) да не играят с Адидас и Найки. Виж големите ни отбори с каква екипировка играят.
      Какво значение има екипировката, бутонките, топката и тн? Важното е да имат желание, да се представят добре и да има къде хората в областта да отидат събота и неделя да погледат малко футбол и да става лафчето с познати.

  5. Анонимен казва:

    Кога са контролите и с кой ясно ли е,да подкрепим момчетата на трибуните,стадиона в Кабиле има ли трибуни?

    • Анонимен казва:

      Какво ще им подкрепяш на тез селяни бе мършо???

      • Анонимен казва:

        Ти си селяндурин. Ако имаш нещо повече да покажеш от тези момчета, направи го…, ако ли не – в дупката при другите мишоци. Ама много тъпо племе сте.

      • Анонимен казва:

        в дупката на майка ти,Бояджишки селяк!!!

  6. anonimen казва:

    Vsicko ste imat za razlika ot Qmbol,ako si cel vnimatelno statiata tam pisne koga zapocvat i koi e treniora.

    • Division Tundja казва:

      Като изключим кметската партия (ГЕРБ) всички останали в ямбол сме радостни, че ще играете във В-група.
      П.П. Не обръщайте внимание на разните гербаджии, целящи да ни разделят. Област Ямбол е футболна зона от 1933г. След три години поредни победи на Ямболския клуб Слава (настоящ Тунджа 1915 ) в Приморска Спортна Област, Бургас не успява да изпрати претендент за националната купа, абдекират и върху част от тяхната теретория се основава нашата – Тунджанска Спортна Област. Това са фактите, какво ще кажат общинарите, кмета, тяхните мазняри и цялата им партийка е без значение, защото това са фактите.

    • Анонимен казва:

      Какво имате бе мършояди,добре,че тунджа се отказа да вземете играчи,иначе се бяхте отказали,база ли имате ,стадион ли или школа,долни лайнояди измислени,станали първи с помощта на кумбаре араванов петров и янев.ще бъдете асансьора на областния футбол

  7. барбуковр казва:

    Майкави дайба

  8. пи казва:

    Ей глупако, не разбра ли , че този отбор ще защитава името на целия ямболски регион, не с.Бояджик. Децата и юношите също ще бъдат от целия ямболски регион.

    • анонимен казва:

      ще имат ли треньори и пособия и терен за тренировки?кога започват?

    • ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ...... казва:

      Аха, разбрах умнико, значи все пак на село нямате 15-16 момчета да си направите юношески отбор, сигурно само старчоци има на това вашето село. Така като гледам ямболският регион се пръска от юношески футболни формации, както казах вече успех в изкуствения подбор селяци. Но вие сте схемаджии, все ще измислите нещо, все пак сте поели гаранции пред БФС, че ще скалъпите някаква пародия на отбор, пък може да си вземете такъв и под наем, ако желаете.

      • Анонимен казва:

        Като се замисля, все пак е по-добре от нищото, към което вървите. Виж боксовия клуб на Бояджик, за десетина години съществуване вече има няколко национала. Какво значение има децата от къде са, важно е къде си им създал условия да станат такива. И ти примерно си от Ямбол, но си завършил висше в Сливен, защото там има. Така че, дай малко по-леко със злобата. Хората от Ураган имат желание да създадат това, което трябва, дори и отначало да съберат хора от тук и там. Важното е целта, а тя е развитие.

    • Division Tundja казва:

      Това са онези гербаджии, дето целят всячески да затрият футбола в областа. Сега се пробват да ни изпокарат. На тяхния долен план „Разделяй и владей“ ние ще отговорим със завета от Стара Велика България „Съединението прави силата“.
      Област Ямбол – футболна зона.

    • Анонимен казва:

      А ти бе тъпанар смотан не разбра ли,че ямболска област не иска измислени отборчета на съмнително забогатели мутри да защитават футболната и чест,защитавайте си бояджишката чест ,но на друг стадион

      • Анонимен казва:

        Ако познаваш лицето Иван Петров, с прозвище Каприза, от повечко годинки и ако знаеш как е разработил бизнеса си, няма да си позволиш да го наричаш мутра. Ако ти изпотиш поне наполовина задните си части в сравнение с това, което той навремето, може би няма да ти оживее смотаната душица.

    • Анонимен казва:

      Ами ти ако всеки сезон си сменяш отбора в зависимост от класирането,ебах та у фена,фурнаджииска лопата,май се взехте много на сериозно,както лудогорец са нациолна кауза според гелосанаа мъстия явно и ураган се изживяват като областна кауз

      а,сори пич,ноне ми са на сърце разни мутри и мутр енски номера

  9. ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ...... казва:

    За мъжкия отбор разбрахме, че започва подготовка утре, ами юношите им младша / или старша възраст кога започват? А може би сега ги събират по подобие на мъжкия отбор ? Дано само на село да има 15-16 читави момци, че отбор не се прави ей така само на документи. Успех в изкуствения подбор селяци…………..

    • Division Tundja казва:

      Абе ние се радваме за това, че наше село ще играе в групата. Ама вие нали сте се обявили против футбола. Какво ще направят не е важно, защото единственото което има значение е това, че те сами си извоюваха правото на участие, че ние област Ямбол пак ще се запишем с 2 отбора в групата, че децата от него, а и от съседните села, ще започнат по-активно и на поне едно ниво по-високо да играят световния спотр номер 1.

Остави коментар