Добре познато  име на ямболските любители на футбола-Росен Петров ще води състава на Ураган –Бояджик в  предстоящите изпитания в първенството тна Югоизточната В аматьорска футболна група.Росен Петров се ползва с авторитет във футболните среди.Млад специалист е и има желание и потенциал да се развива.През миналата година той остави отлични впечатления  като наставник на Тунджа1915,а безспорно  е ,че доверие му имат и футболистите.Неслучайно и немалка част от  миналогодишния отбор се събира отново при Росен Петров под  флага на Ураган.Подготовката на тима започва доста късно,но нещата ще се нареждат в движение.Създадена е организация в клуба-тренировъчния процес ще бъде на спортната база в Роза,а мачовете са в Кабиле.Тренировките ще започнат вероятно на 30ти.Като последна новина е ,че един от емблематичните за ямболския футбол играчи-Добри Добрев-Брайтнера ще  бъде в управата на Ураган и ще бъде натоварен с организационна работа.

 

 

68 коментара

  1. ANONIMEN казва:

    ama toi Petkov otgavna se e otkazal da dava pari za Tundja(po prinuda) sled parviq mu prestoi podveden ot nqkoi al4ni dusni prasnaha dosta pari za edna godina s koito stqha da karat 4 godini a sega se 4udi kakvo da pravi zastoto nqma pari.Kapriza ste se okaje po naqsno ot Jelio sas futbola i bisnesa makar 4e otskoro e vav futbola.

  2. анонимен казва:

    сигурен съм че каприза по бързо ще се откаже от тази непремислена авантюра отколкото жельо.футболния съюз е голяма мафия и си търсят такива ентусиасти да им смучат парите и да им тровят нервите.

  3. анонимен казва:

    сигурен съм че каприза по бързо ще се откаже от тази непремислена авантюра отколкото жельо.футболния съюз е голяма мафия и си търсят такива ентусиасти да им смучат парите и да им тровят нервите.

  4. Анонимен казва:

    Успех на“Бояджик“.Разбрах,че ще зглобят стойностен отбор.Ще има интерес за посещение на мачовете.Доста добри футболисти са дали съгласието си-Спас,Краси Андонов,Станимир Димитров,Сашо Андонов и др.

    • Division Tundja казва:

      ░█▀▀▄░░░░░░░░░░░▄▀▀█
      ░█░░░▀▄░▄▄▄▄▄░▄▀░░░█
      ░░▀▄░░░▀░░░░░▀░░░▄▀
      ░░░░▌░▄▄░░░▄▄░▐▀▀
      ░░░▐░░█▄░░░▄█░░▌▄▄▀▀▀▀█
      ░░░▌▄▄▀▀░▄░▀▀▄▄▐░░░░░░█
      ▄▀▀▐▀▀░▄▄▄▄▄░▀▀▌▄▄▄░░░█
      █░░░▀▄░█░░░█░▄▀░░░░█▀▀▀
      ░▀▄░░▀░░▀▀▀░░▀░░░▄█▀
      ░░░█░░░░░░░░░░░▄▀▄░▀▄
      ░░░█░░░░░░░░░▄▀█░░█░░█
      ░░░█░░░░░░░░░░░█▄█░░▄▀
      ░░░█░░░░░░░░░░░████▀
      ░░░▀▄▄▀▀▄▄▀▀▄▄▄█▀
      Успех !!!

    • Анонимен казва:

      toi rosen ne moje da trae stanimir kak shte stane tova?

  5. Анонимен казва:

    daaaa kat tebe jalkar

  6. Анонимен казва:

    daaa kat tebe bano zagrqba6 deto nqma 12 kals

    • секирата казва:

      Как може човек, който прави средно по 5 правописни грешки на изречение да нарича някой друг неграмотен и да се хвали, че е студент. Скрий се някъде и не се показвай, жалкар.

  7. Анонимен казва:

    ssss kato tebe sme6nik da student sam v plovdiv a tinqma6 8 osmi klas ma putkooo otrepana negamotana ne me karai da e se smeq na selendurka kato tebe

    • секирата казва:

      Жалко е, какви неграмотни студенти имаме. Глупако, в днешно време всеки може да бъде студент, но не на всеки му е даден интелект. И две висши да завършиш си оставаш същия бавноразвиващ идиот.

  8. ANONIMEN казва:

    AZ SAM UBEDEN 4E BOQDJIK NAKRAQ NA PARVENSTVOTO STE IMA DVA PATI POVE4E TO4KI OT PREDNITE DVA OTBORA U4ASTNICI VAV V GRUPA OT NASNATA OBLAST ROZA I STRALDJA VZETI ZAEDNO-POD4ERTAVAM I +15 TO4KI OTGORE.

  9. Анонимен казва:

    ei uaragan4eta pak a vi eba nahalnite selendurelhovo vi spasq va nasrani gazove da vi eba nahialnite selenduriiiii uraganski otrepkiiiiiii

  10. anonimen казва:

    Na kolegata gore iskam da mu kaja ce ako naistina e ucil do cetvarti klas ucitelite mu trqbva nezabavno da si skasat ketapite za takiva,kak moje tolkova negramoten covek da pisne v saita,ami toi e napisal 8 izreceniq a v tqh ima 56 pravopisni greski-i cetvarti klas ti e mnogo zastoto azbukata se uci v 1 klas,i osven ce si negramoten si i mnogo prost selski bek.Az sam ot Qmbol i ste podrepqm i dvata otbora i se nadqvam Tundja da se spasi,a kolkoto do Uragan izobsto ne se samnqvam ce ste ostanat v vav V grupa dori si mislq ce mogat da sa edna ot priqtnite iznenadi v grupata vapreki trudnata programa v nacaloto na sezona i lipsata na podgotovka.Pojelavam uspeh na dvata otbora i po malko zlobni komentari v saita.

  11. Анонимен казва:

    uragnite sas teq slivenski nikadrni futbolsti4eta deto za nikakav hui nestavat 6te ima dagi dup4at kato 4orbarite ako oniq mangal Kapriza nebe6e kupa sadiite nikoga nqma6e da vidqt v gruapa hubavo 4e Karnobat gi podceni teq uranganski mangalski kopel6ko selendursko otbo4e taq godina 6te iam da se izlagattt kato kifladiiiiii a ssss da go duha plemenicata na Kapriza za5toto ssss e se pe6e pleminicata na kapriza az bqh v o se bar4eto kogato kapriza da 1000leva na Qnev i Anodov i se obajda6e bfs Qmbol na negovite hora tam da im naredi jrebiiq predi sveki mah v selskata grupa samo da mu se padata negovete haora Qnev Anonov dokolto imam zavar6en 4etvarti klas sas student v plovdiv nasm or qmbol taq kurva ssss deto se pi6e e pleminicara na oniq mangal Kapriza sssss nqma zava6ten 4etvarti klas ей ssss путко майна мачовете и първенството ви беше кипено и каприза плащаше на съдийте на негово барче в ямбол бях там и жидях със учите си как Каприза да де на янев и анндонв по 500лева да му дадът мачовете особеннсо срещъ момчетата от Елхово отиоха в група и се насраха преди да почнал щампионата защото се уплашихте зашото щяха дава смелат исбенно ямбол и чернпморец Бургас щяхте да сте на послдно място със 0 точки и 0:120 голова разлийка Ураганте докаха че са големи страхливци защто Капроза в вгрупа няма доможе да плаща на съдий и и да си купава мачовете както прави в селската група такачв ssss това е изтината колкото да ва боли да си признаете разбрали селяко добрече са Сливен да ве подарява футболисти има4е нямате от каде да вземете иначе без тея футболсти скапаното ви отборче на Ураган нямаше да го има на футболната карта и със купени мачове най- добре спрете да лъжете и си признайте че купехте титлатра и Каприза дължи на банките 500000 лева дето ги теглил да купи титлата и да плати на съдийте и да си купи мачовете като неможете да играеете изобщто недейте игра. tova cqlata iztena ama onaq kurva sssss ne6te da komentira za6toto znae 4e e iztina koeto kajah neka da ne si prznava taq tupa kurva na toq sfqt vsi4ko s e vra6ta tova uragansko fal6ivo pederasko otbor4e 6te na pravi kato Straldja i 6te edno golqmoooo lapino v vgruap steq slivenski mangali deto zanikav hui nestavat tova e cqlata iztina

    • ssss казва:

      ХАХАХАХА а ве селтак…къв студент си ти???Ти си по прост и от мангалите в махлата,кои университет ще те вземе??Не ме карай да се смея …

    • Kирил и Mетодий казва:

      Тоя пост ни кара да се самоубием !!!!!!

    • Анонимен казва:

      Ей сега си пролича кой е давал пари. Младежо, ако наистина си студент, нямам идея каква сума трябва да плащаш, че да те държат. Ти си толкова много пр_ст.

  12. anonimen казва:

    Razberete ne pluem po Jelio,naprotiv admiracii za dadenite licni sredstva prez vsi4kite tezi godini,ne sme dovolni ot na4ina na rabota i upravlenieto na kluba.Starite hora sa kazali 4e 4ovek se u4i ot svoite gre6ki,a toi postoqnno gi povtarq6e i gi uveli4ava6e.Na Divizion Tundja golemi blagodarnosti za tova 4e postoqnno zapoznava vsi4ki nas s istoriqta na kluba,obi4a otbora,dava hubavi idei,ako ne se hva6ta na drugite komentari i izpolzva obidni repliki ste e po dobre.I posledno vijdam 4e pak pluem po Dobrev na kakvo stql da gi u4i,toi nqma da e trenior na deca za da gi u4i, v majkiq futbol trqbva da vlizat podgotveni,trqbva da gi nau4at v 6kolite v koito sa trenirali kato deca i yonosni,a ste se zanimava s organizacionnite vaprosi,taka 4e neka da badem malko po pozitivni v komentarite si.Leka ve4er.

    • Division Tundja казва:

      Благодаря за съвета, приемам го.
      Но:
      1 Незнам Петков точно колко лични средстава е вловил в клуба, но поне да беше купил топкиза школите от жалката общинска субсидия. Повтарям поне да беше купил топки за школите, не говоря за пълна екипировка, а само за топки. Децата се опаклават, че от около 4 години тренират със едни и същи изпокъсани топки.
      2 За Добрев, те в града има още един сходен индивит като него – Чамов. Въпросния Добрев, да той няма да тренира школите, а само ще работи по административните дейности. Тук обаче става дума за работа, на една работа имаш колеги, колеги от които ти както извличаш дадени познания, така и даваш такива. В случея той ще ги ръководи административно. Тук е въпроса на какво ще ги научи? Добрев в кой клуб поне във В-гупа е работел през последните 5 години (като изключим „осирането“ му в ФК Тунджа 1915 Ямбол)?

  13. anonimen казва:

    Obstina Tundja ste pomaga na Uragan no tazi suma 80 000 e napalno neverna,istinskata suma koqto ste otpusne obstinata e po malka,da kajem ce se ravnqva na godisnata subsidiq koqto polucava Tundja,no ima edna golqma razlika vav finansovite vazmojnosti na dvamata klubni prezidenti,ediniq e vav mnogo losno finansovo sastoqnie i otdavna ne e daval licni sredstva za otbora,daje e vzel i predvaritelno subsidiqta koqto e predvidena do kraq na godinata ot obstinata,sastata koqto postoqnno vsicki nie pluem,a ima i drugo mnogo interesno ce Jelio e vzel i dosta pari i ot 4amov koito se sabirat kato taksi ot decata i sega ne moje da mu gi varne-razberete tova koeto pisna ne e pluene,a samata istina.A drugiq ima seriozen biznes i sam ste otdelq sredstva za otbora,estestveno i s pomosta na obstina Tundja.Podkrepqm tezi koito stiskat palci na dvata otbora,no neka da komentirame koi kakvo moje sled period ot vreme za da mogat horata da rabotqt 5-6 meseca i posle da im napravim konstruktiven analiz i da im podskajem greskite(saotvetno i pohvalim za nesto hubavo napraveno ot tqh),a ne kogato Kolev napisne nqkakva statiq i v neq sa napisani imena na futbolni rakovoditeli,nie vkupom gi zasipvame s obidi,rugatni,nqkoi ot tqh dosta necenzurni,a nqkoi ot ne si li zadava vaprosa pri kakvi usloviq rabotqt tezi treniori,rakovoditeli i futbolisti i kakvo polucavat kato finikiiski znaci,ako izobsto polucavat nqkoi pat i s meseci,taka ce prizovavam vsicki da badem po tolerantni v komentarite si.

    • Анонимен казва:

      koi koi plue da gi sravnqvash dvamata e malko smeshno vse pak jelio davashe ludi pari otbora kato beshe v chelnite mesta v v grupa a i predi tova v roza sled tova za qmbol mn vreme taka che she vidim sega choveka jelio dade dosta pari dosta godini jelaq uspex na boqdjik

    • Анонимен казва:

      Тук доста хора като гледам разбирате от футбол и организация що не вземете да отидете и да се предложите я за трениори я за някоя друга работа в клуба независимо кой клуб

  14. Анонимен казва:

    Ако тези от снимката играят,Ураган ще отнася всеки мач по 7-8 гола хахахах!!!

  15. БФС = МАФИЯ казва:

    Абе защо никой не каже нещо по въпроса как изведнъж Ураган се оказа участник във В група, след като не беше заявил участие до изтичане на крайния срок за това, а именно 24.07.2015г. Нали за това има краен срок? Но явно само за Ураган срокът е бил 27.07.2015г., де факто ако има футболен съюз на място, този отбор сега не трябваше да е във В група. Какво пречеше на господата от Бояджик да си спазят срока, както останалите отбори го сториха? Явно не бяха убедени дали искат да играят и чакаха до последно някой да им даде примерно едни 5000лв. и да се откажат от участие. Така, че нека всички заблудени привърженици от Бояджик да знаят колко му се играе на вашия собственик във В група и да броят точно колко мача ще изиграе този отбор в тази група. Ей затова няма да има футбол в България.

    • Анонимен казва:

      Щом ще играят, значи са си подали каквито документи трябва, така че коментара е излишен. А относно 5-те хиляди лева, защо си мислиш, че можеш да промениш отношението на Иван Петров към нещата с такава сума? Все пак бизнесът му е в малко по-други измерения.

      • БФС = МАФИЯ казва:

        Ами ти не мислиш ли, че ако този човек имаше сериозно отношение към нещата нямаше да се налага да подава документите извън срока, пак с компромиси. Дали нямаше да си направи отбора преди 20 дни примерно, да тренира този отбор, да играе контроли? Относно документите е ясно, че са подадени, но аз запитах кога? А относно измеренията на човека, ако имаш контакти с него можеш да го питаш дали има истина в това, дано поне е честен с вас.

    • Division Tundja казва:

      Абе теб какво, яд ли те е, че те ще играят, това е много добре за областа, вече ще имаме 2 отбора в групата. Инъче допуснаха ги, понеже няма кой да запълва групата.

    • Анонимен казва:

      be choveka va zabi v zemqta pak kvoto izkate mu pishete

      • Анонимен казва:

        Дааа като купуваше съдиите в селската група,но сега докато се осъзнае и ще изпаднат

  16. anonimen казва:

    Az sasto sam na mnenie ce izbora na Petrov e pravilen,a kolkoto do Dobrev to pisne ce ste otgovaria za adminisrativnite nesta v kluba taka ce ne vijdam zasto tolkova vi vadi ocite toi.Ot vsicko dobro napraveno ot Kapriza ima i nesto koeto izobsto ne triabva da se slucva tova kasno sabirane na otbora s 5-6 trenirovki i bez kontrolii da vliazat v parvenstvoto i predi malko vidiah i jrebia koito ne e blagosklonen v 1 mac sa domakini na faforita za 1-miasto otbora na Nesebar,a drugoto im domakinstvo e srestu silnia otbor na Maritza-plovdiv.Na Uraganite pojelavam uspeh,na Tundja sasto makar tam nestata sa stignali bezvazvratno danoto i problema e ot nekompetentnoto upravlenie v poslednite godini.

    • Анонимен казва:

      Радвам се, че има и хора като теб, които са на първо място РЕАЛИСТИ. Не харесвам тоталното оплюване на всеки, само и само да напишем нещо, с цел да излеем злобата си, да потърсим личностен реванш или да сме в кръжока на плювачите, така по инерция. Не знам дали на някой му направи впечатление, че първата среща на президента, благодетеля или както там се води (не съм запознат с длъжността и не ми е цел да го обиждам), беше с кмета на община Тунджа. Ангажимента на общината е за 80 000 до края на годината, евентуално за следващия полусезон ще е същия, а може и повече. Този ход на г-н Иван Петров, ме навежда на мисълта, че макар и отскоро във футбола е наясно как трябва да се случват нещата. И тук е голямата трагедия на футбола в град Ямбол и липсата на каквато и да е отговорност от страна на КМЕТ, ОБЩИНА, ОБЩИНСКИ СЪВЕТ И т.н и дано гражданите на Ямбол дадат урок на цялата структура на ГЕРБ независимо с каква кандидатура ще излезе. Тъй като за ОСЕМ години не се намери и половин човек, от нейните структури който да застане на каквато и да е позиция ПОЛОЖИТЕЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА. Но да не развивам темата за Ямбол тук. Пожелавам на отбора на Ураган да изпълни целите който му постави ръководството, и догодина при очаквания провал на Тунджа да заеме мястото, базата и да съхрани спорта в Ямбол и окръга. Надявам се г-н Петров да поеме и да осъзнае, че може би това ще е негово задължение и отговорност. УСПЕХ.

      • Division Tundja казва:

        Аз, съм на мнение, че общината отдавна е заявила, че е против футбола:
        От БФС ни поканиха да играем в Б-група – Чолаков „Пари за футбол няма.“
        Галин искаше игрището на Мебелком да го направи тренировачна база, кмета му отказа, в последствие се появи, частния комплекс точно до стадиона
        Общината ведна след добрия сезон 2011/12 намали с 50% общинската субсидия за футбол
        Кмета иска да направи по-скъпа писта на стадиона от пистата на Берое, но не и да оправи трибуната, слажи козерки и пластмасови седалки (кой и къде ще се радва на тази нова писта, като няма къде да седне). Проекта по нея още не сме го видяли, а по-евтения проект на Берое е по стандартите на световната организация и там могат да се водят шампионати в няколко дисциплини.
        П.П. Няма смисъл да задълбавам, като за многократните бягства на кмета от срещи с хора желаещи възход на градския футболен тим, няма смисъл и да задълбавам каква е шизовриничната политика на кметския съпартиец и Министър на Младежта и спорта Красен Кралев.

    • Division Tundja казва:

      А, вашите бъдещи проблеми, не са наши. Оправяйте се.

  17. ип казва:

    Ей психопати вземете си нови хапчета, че старите не действат. Умирате от злоба, ще ви се пръснат сърцата

    • Division Tundja казва:

      Не, аз се радвам за вас. Подкрепям и разумния ви стратигически ход да вземете Посен Петров за треньор, ама Добри добрев е равносилен на Димитър Чамов. Да има някакво участие през годините, що доде може да се каже, че е допринесъл нещо, ама в пъти по-добре ще сте ако си вземете учител по физическо от някое основно училище. Как протича кариерата на въпросния г-н Добрев през последните години – пазач на паркин и малко в ръководството на Тунджа 1915 се записа при унищожението наложено от Илия Илиев.

  18. Fen казва:

    Golemi bokluci ima v tozi sait koito samo mogat da pluqt i obijdat horata.Zasto vinagi namirame niakakvi kosuri na horata vmesto da se radvate ce v regiona ste ima otbor makar i bez vreme za podgotovka spored men tezi futbolisti i rakovodstvoto zaslujavat admiracii ce ste se opitat da napravqt nesto hubavo a nakraia da ne zabravia da vi kaja ce kurvite i boklucite ste vie tezi koito se kriete zad kompytara.

    • Division Tundja казва:

      Спря да чета до „namirame niakakvi kosuri na horata“ – тези хора освен кусури претижават ли друго? Не бе кажи ми специалиста Добрев на какво ще ви учи, как да паркирате колите ли? Някаккъв си паркинг пазач в ръководството на футболен клуб. Тук не става дума за Тунджата, става дума за вас и аз ви пожелавам успех в класирането ви в Шампионска Лига.

    • Анонимен казва:

      Ако казваш че каприза и хората му не са боклуци значи си по голям и тях

  19. Анонимен казва:

    Dobrev e dobro popadenie za sportno texnicheskata chast na Urgan,Rosen e dokazan specialist .A Tundga s domakina Bai Ivan chte se bori da ne izpadne v A okragna.Sram be Yambol,Uragan da vi vzeme futbolistite,palno bezobrazie

    • Анонимен казва:

      По скоро, след като ръководството на Тунджа си изгони хората, ръководството на Ураган ги запази да бранят честта на ямболския футбол и да играят в региона.

      • Анонимен казва:

        Аз съм от ямбол и не припознавам селски измислен отбор като представител на областта росен няма да издържи много на селянията,той е интелигентен човек

        • Анонимен казва:

          Кой те пита теб какво припознаваш и какво не бе, смешко? Ти може и майка си да не познаеш, ама пак ти е майка.

        • Анонимен казва:

          Най ми харесвате такива неграмотни припознали се гражданчета. Ти пишеш Ямбол с малка буква, може би и името си пишеш с малка. Когато направиш нещо за футбола, волейбола, баскетбола и т.н., тогава давай оценки и характеризирай. Когато си мишок, си стой в дупката и се радвай, ако ти попадне сиренце от някъде. Та и в случая, радвай се че има хора, които отделят средства за благотворителни инициативи и спорт и в града ще има почва за развитие и на малките. Още повече, че Ураган са поели ангажимента за създаване и на два отбора към детско юношеската школа и там може да тренира и твоето дете.

    • Анонимен казва:

      Пожелавам успех на Ураган и на техния президент дано се случват хубави неща там успех момчета а хората от Тунджа нека се замислят защо нямат футбол и организация

      • Анонимен казва:

        Докато има хора като г-н Чамов в футбола нищо хубаво не го чака тоя спорт неможе 15 години да си в футбола уж а да няма нищо насреща нито школа нито отбор камоли някаква организация всичко е само живуркане от футбола такси такси и само такси и ако може общината да му преведе някакви пари се пребират нищо хубаво не го чака ямболския футбол

        • Division Tundja казва:

          За съжеление, кагато говорех по темата Чамов пияндето с Петков. Петков започна да ме обвинява, че футбола в града ил на дъното заради такива, като мен, а не заради Чамов, който е направел толкова много за футбола и на практика ако не бил той, футбол в града е щяло да няма.
          Еми да къде съм аз къде е Чамата.
          Чамов пребира пари от общината за екипи, после минава и през родителите на децата повторно да събе пари. Терена прилича на окосена нива. Не веднъж е бил хващан да краде прах за паране от праха за екипите. Беше и заловен да развива душ от душовете в банята. Децата тренират с изпокъсани топки, въпреки парите от общинската субсидия.
          А аз виновника, Аз враг No 1 на местния футбол, написъх песни, палех рфакли, димки, скандира и пях в подкрепа на клуба, направих сайт, за да се знае клубната ни история и че тя не се ограничава само до трите години участие в А-група, Многократно през национални медии засягах темата за разбития ни стадион и продължавам с тази болна тема не само за клуба а за града.

  20. анонимен казва:

    голям ЦИРК,голямТАШАК ще бъде.МАНГАЛ,КУРВА И ИНТРИГАНТ ЗАЕДНО.ВЕСЛБАТА Е ОСИГУРЕНА.ДА ЖИВЕЕ ЦИРКОВОТО ИЗКУСТВО.

  21. Dr.Manhattan казва:

    Отново Ураган е с една крачка пред другите. Организацията е на ниво, а не от днес за утре.

  22. otverka казва:

    някой да ми поясни , че нещо не ми е ясно – играчите от тунджа отидоха в бояджик ли?

  23. Анонимен казва:

    Росене курвооо

  24. Анонимен казва:

    ХАиде МАШИНИИИ !!!! УРАГАААААН ОЛЕЕЕ!!!

  25. Анонимен казва:

    РОСЕН ПЕТРОВ ПРЕЗИДЕНТ, НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРЕНЬОР В ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ. ДАВАЙ БАТ РОСЕНЕ, НИЕ СМЕ С ТЕБ, МАШИНО.

  26. Анонимен казва:

    Добри Добрев – президент на България!

Остави коментар