До края работното време на днешния ден  от клуб Ураган –Бояджик не бяха подали заявка за участие  в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.Това на практика означава почти сигурно,че тимът на Ураган няма да  бъде включен в първенството  ,защото не е подал заявка в предварително посочения срок.Нека припомним ,че Ураган спечели  квота за участие в първенството след   драматична победа в баражж срещу състава на  Карнобат.При сегашната ситуация от Аматьорската футболна централа в Пловдив обявиха ,че вероятно ще насрочат  допълнителен бараж между съставите на Карнобат и старозагорския верея за влизане във В групата.

При очертаващата се ситуация Ямболския регион ще има само един представител в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група и това е тимът на Тунджа1915 ,който ще участва в първенството с момчета от школата.

 

 

 

36 коментара

  1. Анонимен казва:

    uragancheta po hubavo se otkagete dokato e vreme da vleze karnobat ili vereia horata imat futbolisti vii nichno niama te

    • Анонимен казва:

      Ако искаше Карнобат да играе, да беше победил. Сега ще чака догодина.

  2. Анонимен казва:

    Тунджа Ямбол ще надупчи ураганските курви от тъпото село Бояджик голямо ебане в чака

    • Анонимен казва:

      uragancheta po hubavo se otkagete che yambol che vi spuka ot boi

    • Taifunche казва:

      Ей, ама сте много тъпи парчета. Вместо да се радвате, че ще има два ямболски отбора, вие само злоба. Виждате, че и Тунджа е на кантар да изпадне, там има по-малко пари и от Ураган. Стискайте палци и на двата отбора да вървят добре. А за местното дерби – каквото сабя покаже. Важното е, че ще го има.

  3. Анонимен казва:

    che igrae uragan no v selskata grupa tam im e miastoto

  4. Анонимен казва:

    САМО УРАГАН,А СЕГА ФУТБОЛИСТИ,СЕЛЕКЦИЯ,ТРЕНЬОР???

  5. Анонимен казва:

    ей ssss путко майна мачовете и първенството ви беше кипено и каприза плащаше на съдийте на негово барче в ямбол бях там и жидях със учите си как Каприза да де на янев и анндонв по 500лева да му дадът мачовете особеннсо срещъ момчетата от Елхово отиоха в група и се насраха преди да почнал щампионата защото се уплашихте зашото щяха дава смелат исбенно ямбол и чернпморец Бургас щяхте да сте на послдно място със 0 точки и 0:120 голова разлийка Ураганте докаха че са големи страхливци защто Капроза в вгрупа няма доможе да плаща на съдий и и да си купава мачовете както прави в селската група такачв ssss това е изтината колкото да ва боли да си признаете разбрали селяко добрече са Сливен да ве подарява футболисти има4е нямате от каде да вземете иначе без тея футболсти скапаното ви отборче на Ураган нямаше да го има на футболната карта и със купени мачове най- добре спрете да лъжете и си признайте че купехте титлатра и Каприза дължи на банките 500000 лева дето ги теглил да купи титлата и да плати на съдийте и да си купи мачовете като неможете да играеете изобщто недейте игра.

  6. Анонимен казва:

    stiga s tozi uragan odavna e yasno che yraganchetata niama da igraiat prosto gi e strach

    • Анонимен казва:

      Общо 18 отбора ще вземат участие в утрешния жребий за новото първенство на Югоизточната В група, съобщиха за zona90.com от Зоналния съвет на БФС в Пловдив. Всички отбори, придобили право да участват в шампионата, са подали заявки в срок. Появилите се слухове, че отборът на Ураган (Бояджик) няма да участва и не е подал необходимите документи, бяха опровергани от местната централа на БФС.

      “Всички отбори, които придобиха право за участие в Югоизточната В група, ще бъдат включени в жребия. На този етап нямаме информация, нито някакви конкретни действия от страна на някой клуб за отказ. Няма нищо вярно, че ОФК Карнобат или друг отбор ще бъде включен в групата.”, сподели за zona90.com секретарят на ЗС на БФС – Пловдив Огнян Златков.

      Жребият за новия шампионат на югоизток ще бъде изтеглен утре по време на съвещанието с президентите на клубовете и председателите на Областните съвет на БФС. Сбирката ще стартира в 11,30 часа в сградата на хотел “Интеркооп” в Пловдив.
      HAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAH PEDALI KADE STE ?

  7. Анонимен казва:

    Каприза и другите Бояджишки селяндури,се правят че незнаят,че до Петък до 17:00 е бил срокът за заявкатаи били закъсняли с 1 час хахахах,жалки сте!!!Има си срокове,цял месец не се наканихте,специална покана ли желаете нещастници,КРАЙ на футбола в Бояджик,заслужавате го с тези купени мачове!!! Само Тунджа 1915!!!

    • ssss казва:

      Не се притеснявай за футбола в Бояджик,футбол е имало и преди и ще има и за в бъдеще,вземи напиши два реда за футбола в Ямбол щото като виждам ситуацията в отбора нещастниците са тия дето го подкрепят….а и купени мачове само в твоето болно подсъзнание!

  8. Анонимен казва:

    ei putko uragan nq ma da igrae v v grupa ne rabeali ve ne6tasnik nevijli kakvo pi6e v stadtiqta i si slqp ve boqdi6ki selqk tapanar Karnobat 6te igraqt v vgda no si razbral we kurvoooooo selndurska

  9. Анонимен казва:

    uragan falira oleeeeeeeee oleeeeeeee

  10. Анонимен казва:

    uragan falira ti go ne li razbra tanar takav

  11. Анонимен казва:

    dano da igrae uragan pone che imat futbolisti a yambol s tezi deca goliama izlagacia che e

  12. anonimen казва:

    Ne e vinoven Kapriza 4e nqma da igraqt vav V grupa,neka bisnesa i zemedelcite ot Boqdjik se sramuvat 4e ne podadaha raka na Kapriza.

  13. Анонимен казва:

    uragab falira tapiq uraganski selendurski otbor hahhah boqdi6ki mangal

  14. Анонимен казва:

    Dali e faliral hahaha MANGAL GROZEN

  15. АНОНИМЕН казва:

    Ураган Фалира оле оле оле!!!

  16. Анонимен казва:

    ZAVISTLIVI KOPELETA !!!!!!!!!! NIKOGA NQMA DA BUDETE NAD TEZI MOMCHETA !

  17. Анонимен казва:

    uragan e nai- golqmata izlagaciq v ca qmbolski okrg sas lupeno parvenstvo sadiii i ma4ove kapiz selendur takav 6tqha davbiq kato lifladjiii v vgrupa i se opala6i i seotkazahte da vi eba uraganski selski putki da eba toq jalak otbor uragan boqdjik za b oblasnata nestava kamoli za v grupa selenduriiiiiiiii

  18. Анонимен казва:

    selqnduri

  19. АНОНИМЕН казва:

    Подали на баба си келотите в 1:30,смешни Урагани,това ви беше с купените съдии и мачове хахахаха,жалки сте,Каприза хубаво,че му дойде акъла на човека,да спре кранчето!!!

  20. Анонимен казва:

    Podadoxa dano igraq

Остави коментар