По неофициална информация утре ръководството на Тунджа1915 ще подаде заявка за участие в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.Тренировките в клуба продължават –засега под ръководството на Станимир Димитров,който водеше отбора и в края на миналия сезон.Станимир Димитров е един от най-класните играчи в състава и около него тази година ще се гради и тима за предстоящите изпитания във В групата.Яснота около треньорския пост в клуба се чака да има следващата седмица.Вече съобщихме ,че Господин Мирчев –Гуспата напусна  отбора в посока Стара Загора ,където ще работи в школата на Верея.Относно другия местен клуб-Ураган от Бояджик ,който спечели квота за участие в първенството на  югоизточната В аматьорска футболна група все още няма никаква официална информация за селекцията и подготовката на тима.

Отборът на Тунджа1915  продължава подготовката си при домашни условия.

 

 

 

35 коментара

  1. Анонимен казва:

    vie ako vi dadat 5 leva za da napravite banket ili da se predstavite pred nqkoi bixte li tragnali da se zanimavate s tazi prostotiq i house meko kazano sashtoto e i s tozi chovek nikoi ne zashtitavam ili tem podobni

    • Division Tundja казва:

      Аз когато не разбирам от нещо не си слагам ръцете там.
      няма 5, няма 10лв. футбола е бизнес за стотици милиярди и Петков го фалира.

      • Анонимен казва:

        В любителския футбол това е бездънна яма, в която просто наливаш. Така че, само той си знае колко пари е заровил.

        • Division Tundja казва:

          Само той си е виновен, като незнае какво прави, да беше ме послушал и да си направи екип.
          1 Президент – Човек който поне има више спортно образование в сверата на менижмента
          2 Изпълнителен директор – Човек който поне да има више спортно образование и да е играл поне десетина години в някой клуб поне в Б-група
          3 Секретарка – подходящо више образование (в тази свера има доста опции) която, хем ще играе роля на ПИ АР, хем на човешки ресурс …
          4 Счетоводител, който да се занимава с приходите и разходите на клуба, това може и да е счетоводителя на частния му бизнес
          5 Домакин, който освен да отклучва съблекалните и склада, да има пълно описание на целия клубен инвентар, да следи за тяхното състояни и при нужда да изпращя искане до серетарката, а тя до счетоводителя за закупуване на нови, както и да разполага с 2ма подчинени, които да се грижат за терена и трибуните.
          6Главен отговорник на школите (Мечечиев от няколко години го иска поста)
          7Треньори с тапия, за всички школи и мъжкия отбор.
          8 Закупуване на автобус, 2 коли.

        • Division Tundja казва:

          Е какво като е заровил няколко си хиляди, като не е направил нищо с тях?
          Как може децата да тренират с изпокъсани топки, а същевременно да се получава общинска субсидия.
          Как може главния виновник да за това, да се защитава деректно от псевдо президента Петков?
          Говори бе?
          Бил заровил някакво си количесто пари, какво ме вълнува, какво е това количесто, като не е направил нищо за футбола?
          Ние ставаме на век, а оня на почивка в Тайван, после „ама какъв е Герио да организира контрола“.

  2. aнонимен казва:

    Kakvo zna4i Gerio da pokani kiparski otbor za ubileq,koi ste mu poeme samoletnite bileti,spane i hrana.Mnogo e neseriozno igra4 da organizira ma4 zatova sme na toq hal.Gerio trqbva da igrae futbol a rakovodstvoto e da organizira drugite nesta,ama toi se upravlqva ednoli4no ot 4ovek bez gram ponqtie ot materiqta narecena futbol i posledstviqta sa nalice-falit i razpuskane na otbora.

    • Division Tundja казва:

      Значе според теб, ние трябва да сме благодарни, че ръководството си навя ръцете в аналите и не направи нищо за стогодишнината, ние също трябва и да приветстваме идеята да не се закупуват топки за школите, до и от жалката общинска субсидия. А всеки който може да помага, да си гледа работата, защото този клуб е цъфнал и завързъл, имаме 8 спечелени купи на УЕФА, 3 от Шампионска Лига и 5 от Лига Европа, като към това добавим и 37 купи на футболния елит на родното първенство с каквото и име да се е казвал през годините. Абе, ей, да си презедент на футболен клуб не означава да се тупаш в гърдите, а когато дойде юбилея да избягаш на почивка в чужбина, да си беше ипотикирал имота и да организира юбилея. Той много добре знаеше в каква година поема клуба.

  3. aнонимен казва:

    Ne iskam da izliza kato edno detsko predavane koi e po po nai-dali ti si prav ili az nqma zna4enie,v amatiorskiq futbol dogovori nqma!Nito za futbolist,nito za treniori,sega v CSKA pi6at gluposti ce igra4ite im imat dogovori za da ne im barat futbolistite,nai-ve4e mladite im talanti,no nqma kak vsi4ko e na dogovorka i dobra duma!Ne moje otbor ot V amatiorska futbolna grupa da e bez licenziran trenior nezavisimo dali e B,A ili PRO licenzi-a ne kato Stan4o i Stanimir primerno,ako nqkoi proveri v saita na treniorskata skola i podade jalba,gorim.I poneje vijdam 4e si 4ovek koito obi4a futbola v Qmbol i ne si bezrazli4en kam slu4astata se v momenta razruha,ti pojelavam da si jiv i zdrav i skoro da vidi6 Tundja s novo rakovodstvo razbirasto ot futbol i razpolagasto s neobhodimiq finansov resurs.Dano da e skoro!

    • Division Tundja казва:

      След като обсъдихме треньорството, специялно за футболистите те имат право да са на договор, но в този договор не се водят като футболисти, а работници заемащи длъжноста общ работник (примерно). Хвани прочети правилника.

  4. aнонимен казва:

    Napi6i v gogle statut na treniora po futbol i iztegli materiala i go pro4eti,sled tova ste go komentirame.

    • Division Tundja казва:

      член 45, ал 1 – АФК имат право да назначават на договор (трудов
      или граждански) само треньори с валиден лиценз,
      както и да използват за отделни отбори треньори
      без лиценз, на доброволни начала само в случай,
      че няма кандидат с валиден лиценз

      bfunion.bg/media/upload/new/files/12531.pdf

      П.П. Това е от 2010, до сега вероятно са претърпели някакви промяни, но дай ми линк от правилника за 2015г.
      П.П.П. Линкове в този форум се публикуват, като копираш връската след трите „w“.

  5. Anonimen казва:

    Gyspata e vinoven za razpadaneto,kak moje Verea da go pokanqt za direktor na shkolata,toi hal haber si nqma skoro shte go mahnar i ot tam

    • Division Tundja казва:

      Ама разбира се, че той е виновен. Той е виновен и не само за това, а за цял куп от бедите сполитащи клуба в последните двайсетина години.
      1 Той е виновен, че изпаднахме от Б-група.
      2 Той е виновен, че общината представлявана от ПП ГЕРБ и Министър Кралев, ще похарчат над 1,2 милиона за нова писта, но не и 300 000лв за козерки и пластмасови седалки.
      3 Той е виновен, че когато правехме юбилей, презедента Петков, вместо да остави Герио да извика кипърския отбор в който е играл, та да изиграем една международна контрола, Жельо отиде в Тайван
      4 Той е виновен, че Чамов от 4 години не купува нови топки за юношите от общинската субсидия.
      5 Той е виновен, че кмета Славов, отказва да се срещне с Мечечиев и така школите да поемат някакво развитие.
      6 Той е виновен, че феновете избягаха от трибуните, вместо достойно да защитават и остояват правото на футбол в града пред обинската безотговорност.
      7 Той е виновен, че когато през сезон 2011/12, когато от БФС ни подариха Б-група на сребърен поднос, Чолаков каза „Пари за футбол няма.“.

  6. Анонимен казва:

    И кво Боса пръсна парите на Общината и абдикира,сега да идва следващия комплексиран селялин да дадат и на него някой лев !!! АМАН

  7. Анонимен казва:

    Отбор няма да има само юноши

  8. aнонимен казва:

    Ne si prav.priqtelu za.trenior.vav V grupa ti e nujen trenior pritejavast minimum licenx UEFA B.Tova ce na6to jalko podobie na klub ne spazva razporedbite na BFS i UEFA i nqkoi hora si zatvarq o4ite ne ozna4ava 4e ne e nujen licenz-za spravka vlez v saita na treniorskata skola po futbol i nameri statuta na treniora po futbol i tam qsno pi6e za koq grupa kakav licenz trqbva da pritejava vseki edin otbor ina4e gubi saotvetniq ma4 i tarpi seriozni nakazanie.Prez poslednite godini ima dva slu4aq v koito na6i protivnici sa iskali da podadat jalba i da spe4elqt ma4ovete slujebno i dobre 4e delegatite sa se zastapili i ne sa dopusnali tova zastoto ste nakajat i tqh,a taka ste se li6at ot serizna lapanica.

  9. aнонимен казва:

    Da ne propusnem da blagodarim na Jelio za grandioznite tarjestva po slu4ai 100 godi6nia ubilei na Tundja-tova go kazvam s ironiq,tolkova li be6e trudno da se napravi edna ve4erq na koqto da se pokanqt bivshi futbolisti,treniori,deqtili da im se vra4i po edna gramota za da se po4ete tazi kragla godi6nina i da im se izkaje blagodarnost,za6toto klub bez istoriq i minalo e i bez svetlo bade6e,davam primer momentnoto pla4evno sastoqnie do koeto ni dokara neadekvatnoto upravlenie na poslednite dvama prezidenti.

  10. Division Tundja казва:

    Каква е тази черна лента на втората снимка, ще ви се невиди жалки мръсни и прости псевдо журналистчета?

  11. aнонимен казва:

    Badka izglejda ne poznavash niakoi hora i zatova ti kazvam ce Stambata e hubavo mom4e kolkoto Jelio ima pari da pravi futbol v Qmbol.Kolkoto do tova ce ako ne e toi ste badem po selata,samo ste ti pripomnia 4e otbora ne se qvi na ma4 ot parvenstvoto v Saedinenie zaradi neplastane na daljimite zaplati i na stadiona se qviha za patuvaneto samo 6 4oveka i drugiq sram e zagubata ot Kazanlak s 9:1 sram i pozor,vqrno e 4e 4 futbolisti iztarpqvaha nakazaniq ne e opravdanie be6e posleden mac za sezona i drugite mojeha da u4astvat za da ne berem tozi sram,za6toto avtoritet se gradi trudno i s godini,a se ru6i mnogo barzo,zatova na nas ne ni e nebhodimo da badem v selskata grupa za da badem selqni.

  12. aнонимен казва:

    Posledna informaciq Tundja niama da igrae v V grupa ili ako go napravi ste e s unoshi,demek da ne se davat pari,a predi 10 dni vzeha 10 bona ot obstinata sega niama pari dosta u4udvasto!

  13. aнонимен казва:

    NALI TOI GI ZAKARA NA PREDPOSLEDNO MQSTO S NEADEKVATNITE SI RE6ENIA.

  14. aнонимен казва:

    Za da dava trqbva da ima!

  15. Анонимен казва:

    To ostavashe i zaplati da dava,te sa predposledni minaliat sezon,kakvi zaplati iskat.da igrayat za premii i da se dokagat

  16. aнонимен казва:

    Tundja se razpada Jelio im e kazal ce ste igraqt bez zaplati,samo na premii ama bez trenior i trenirovki nqma da pobedim nikoi taka ce nqma i premii i futbolistite si sabrali bagaja i napuskat kluba za6toto toi se razpada.

  17. Анонимен казва:

    Santa si imashe Pele,a v Tundga ima bogove!!!

  18. Анонимен казва:

    Aide Stamba,povedi bashtina drugina kam novi visini.

  19. Анонимен казва:

    Стига си писал тъпотии момчетата си обраха багажа никой не остана

  20. бадката казва:

    Стамбата е свястно момче-не знам дали има лиценз да води отбора,но това не е нерешим казус.Важно е обаче отбора да бъде подкрепен,а това не става засега -ако не е Жельо досега щяхме да сме в селските групи или да няма отбор.сега е момента и от общината да ударят едно рамо-щото 20бона за мъжкия футбол са смях на базата на близо 300 хиляди за мъжкия баскетбол…другите спортове също се3 обезличават заради баскетбола-щото можеше да имаме и двама-трима елитни атлети-мъже и жени,както и борци и боксьори…а и от другите спортове

    • Division Tundja казва:

      Каква е тази черна лента на втората снимка, ще ви се невиди жалки мръсни и прости псевдо журналистчета

      • Division Tundja казва:

        П.П. Това не беше за теб. Инъче за В-група не ти трябва лиценз за треньор, тук дори и футболистите не се водят футболисти, прочети регламента на БФС.

  21. aнонимен казва:

    Tragediq iskat da igraqt vav V grupa a i dvata otbora nqmat pari i ste izpadnat.

    • анонимен казва:

      а като нямат или не им се дават пари за футбол защо се захващат с нещо което не им е понятно.само с ентусиазъм и жажда са известност и слава не става.футболната игра, организация и управление на този процес е много ама много сложна материя това е труден бизнес.още повече в град в който кмет и общ.управа нехаят и са загърбили този феноменален и най-магически спорт.жалкото е за младите хора и феновете на футбола в града ни.

Остави коментар