Футболистите на Тунджа1915  се събраха за поредна подготовка в хода на подготовката си за новия   сезон в първенството  на югоизточната В аматьорска футболна група.В тима ще има със сигурност нови попълнения- визират се момчета от силната юношеска формация на Берое ,която под ръководството на Господин Мирчев-Гуспата постигна немалко  успехи.Заниманията се провеждат при домашни условия ,като според наша информация вече са договорени контроли.Относно  селекцията-запази се сериозно ядро от миналогодишната формация и край него ще се гради   тима за предстоящите изпитания във В групата.В тима ще се разчита на стожери като Станимир Димитров,Спас Дончев,Краси Андонов,с отбора  тренира и Ники Вълев-Гонзо,завръща се и  доказаният Стойко Колев. В  Тунджа1915 ще имат възможност да се докажат млади и перспективни момчета като Александър Андонов,Симеон Григоров.В групата са и голобради юноши от школата ,които ще трупакт опит и самочувствие.Шампионатът в третия ешелон на българския футбол стартира на 8август.

 

 

113 коментара

  1. Анонимен казва:

    Още когато го назначиха ви казах ,че е много умствено ограничен

    • Анонимен казва:

      Недейте да плюете по гуспата обърнете внимание за обстановката и за клубната управа ако има такава виждате че няма нищо нито клуб нито хора който да му помагат и мауринио да дойде същата ще е недейте да плюете ами се замислете малко че няма нищо нито клуб нито отбор

      • Анонимен казва:

        Прав си не е виновен гуспата за обстановката ,това отдавна съм го писал и също ,че не е лошо момчето,но не мисля ,че е много подходящ,но май като се замисля при това положение на нещата няма голямо значение кой ще е

  2. aнонимен казва:

    abe Mir4ev predi 4-5 dni beshe napisal 4e tezi koito pi6at v saita sa drebni du6i i 4e niama da marda ot Tundja a kato mu predlojiha ot Vereia pove4e pari i nop zabravi goliamata si obi4 kam Qmbolskiq futbol.Nvala na tebe!!!

  3. fen казва:

    Haide da rasajdavame kato normalni hora,stom Guspata si e tragnal nestata sa placevni v kluba,Stanco i Stambata gi ostavete na mira te biaha rezerven variant i vidiahte rezultatite ne bqha vpecatlqvasti.I poneje vremeto e mnogo malko barzo trqbva da se vzeme trudnoto reshenie koi da e noviq trenior az kato fen ste predloja na rakovodstvoto da razgovarq s bivsiq ni trenior Petrov koito steshe da bade nacelo na otbora na Uragan,no dokolkoto razbiram te nqma da imat otbor i toi v momenta sigurno e bez otbor, da zagarbqt licnata si vrajda s prezidenta na kluba Jelio Petkov v imeto na futbola v nashiq grad,ste vi iztakna i nqkolko predimstva toi poznava dobre futbolistite,obstanovkata v kluba i moje da dokara kacestveni popalneniq stiga da se razberat s Jelio.

  4. aнонимен казва:

    Haide Bate Stan4o ti si coveka koito ste ni izvadi ot bataka

  5. aнонимен казва:

    Kazah li vi predi dve sedmici 4e Mir4ev nqma da izdarji pove4e ot mesec,v kluba nqma normalna obstanovka za rabota i rakovodstvo razbira6to si ot rabotata.

  6. Анонимен казва:

    Отборът на Тунджа (Ямбол) остана отново без старши-треньор, научи zona90.com от свои сигурни източници. Назначеният в началото на лятната подготовка Господин Мирчев напусна треньорския пост на “грифоните” броени дни след старта на заниманията.

    Мирчев е поредният наставник, който си тръгва от стадион “Тунджа”, след като през миналия шампионат “грифоните” бяха водени последователно от Росен Петров, Станчо Цонев и Станимир Димитров.

    “Няма как да продължа да работя при тази обставновка, която е в Ямбол. Няма смисъл да заблуждавам хората в града. Дойдох с най-добри намерения да помогна на отбора, но въпреки огромната ми амбиция и желание, не мога да продължа”, сподели за zona90.com. Господин Мирчев.

    Специалистът не остана дълго време без работа и веднага бе поканен от Верея (Стара Загора). Мирчев ще поеме школата на клуба, а в същото време ще води и отбора до 19 години на Верея.

  7. aнонимен казва:

    Golqmo spokoistvie cari v Qmbolskiq futbol,ednite nqmat pari za kontrola i teten,a drugite vse oste se 4udqt dali da u4astvat v parvenstvoto!

  8. aнонимен казва:

    Tundja kontrolna sresta koga?Ili napravo na 8 avgust na parvia mac!

  9. Анонимен казва:

    oficqlno: ofk elhovo smenq uagan boqdjik v v grupa paradi kapriza obqvi falit na uragan boqdjik za6toto kapriza ne moje da izpal6ta zaplatite na igra4ite

  10. aнонимен казва:

    tezi mastii ot Sliven sa si ebali mamata za niakoi lev i decata si ste prodadat.

  11. aнонимен казва:

    nali nqma da sastestvuva tozi otbor povece

  12. Анонимен казва:

    samo uragan

Остави коментар