Представителният мъжки тим на Стралджа за новия сезон започва с нов треньор-става въпрос за сливенския специалист  Тодор Тодоров. Той е известен във футболните среди и като Камерата.Ползва се с авторитет на сериозен специалист.Тодоров е оглавявал и състава на Тунджа1915.Сега в Стралджа явно остават верни на  това да разчитат на сливенски специалисти-нека припомним ,че повече от сезон начело на Стралджа беше Гурков.Предполага се ,че с идването на Тодоров  в Стралджа ще акостират и играчи от сливенската школа.С привличането на Тодоров се  дава и отговор за амбициите на тима –миналия сезон бе доста неуспешен за стралджанци и те не успяха да влязат в тройката на класирането на областта и сега ще търсят атака на лидерската позиция.

 

 

52 коментара

  1. FirstJosefina казва:

    I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic,
    you can earn additional bucks every month because you’ve got
    hi quality content. If you want to know how to make extra
    bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

  2. anonimen казва:

    a ti si mangal negramoten

  3. Анонимен казва:

    Зашто занимавате политика са фудбола тосезнарче митко андонов шее кмет анаско шее фудболист идиният етоп серсем адругия окумуш

  4. anonimen казва:

    Kakavto e Mitko takav e i Nasko i Grozdan.Kasto obstinski savetnik kakvo e napravil Grozdan za sTRALDJA.tRAGNAL DA PRAVI RAZSLEDVANIA ZA 4UJDITE KMETOVE A NASHIA SI GO OSTAVA DA PRAVI KAKVOTO SI ISKA.nIMA NE VIJDA KAVO STAVA,ILI I TOI IMA POLZA OT TOVA.I

    • Анонимен казва:

      toz pyk ti llud li si? Ako ne e Grozdan nikoi nqma da smee i dumichka da kaje na Mitko Andonov.

      • анонимен казва:

        аах гроздане гроздане ква мастия си ти

        • Анонимен казва:

          Бе да ви кажа честно познавам всичките изброени макар да съм от Ямбол. Митко Андонов кмета има пари, Наско Киров и той, Гроздан няма, но пък е честен. Ще е интересна надпревара. Ама що никой не казва кой ше е на Герб кандидата. Може от там да дойде изненадата.

          • Анонимен казва:

            mitko andonov na vseki mu e qsno ot de sa mu parite. Ot de ima pari za vila za milioni vav vodenichani. nasko kirov , ot de ima milioni za koli govori se za pari ot sik. grozdan pak pere parite na volen siderov, toi pak ot de ima pari za li4en shofior samo drehite mu i 4asovnicite mu za nqkolko hilqdi leva.

          • анонимен казва:

            towa e nai -golemiq wic,grozdan chesten.kude?pod mishnicite li?ste bude kradene kato wsichki ostanali kmetowe w bulgariq koi poweche koi po malko.

            • Анонимен казва:

              ebahti i komentarite , ebahti i 4udoto. pisha edin pat i pove4e nqma , ako se saberat Atanas Kirov , Grozdan i Gerb she saborqt Mitko Andnov. Pomnete mi dumata.

  5. Анонимен казва:

    А знаете ли, че бюджета на Стралджа за селската група беше 60 хил лева. И насреща – 4 място , след колосите – Бояджик и Войника. Колкото и пари да имаш, като нямаш капка управленска мисъл резултатът е такъв.

    • Анонимен казва:

      ей браво на Ураганите значи, с 3 пъти по-малък бюджет първи, явно не зависи само от парите…

  6. Pontiak казва:

    Ми скоро бях в Стралджа имам приятели там всички ше гласуват за Киров ако се кандидатира. Или за него или за този от Атака. Кмета май губи позиции този футбол му изигра лоша шега.

  7. aнонимен казва:

    goliam smqh to6o kamerata trenior toi moje da trenira vodka s kola ili rakiika sas salatka za futbol ne go tarsete.

  8. aнонимен казва:

    Aide Straldja da po4vat podgotovka za da po4ne 6outo na To6ko Kamerata.

  9. Т.Д. казва:

    Кмета на Стралджа тотално забатачи освен града и футболния отбор. Мисля обаче , че и двете ще са му до октомври, чувам, че Наско Киров сериозно се е заел с идеята да става кмет на Стралджа, би го на футбол май ще го бие и на изборите, като гледам и слушам кво искат хората в Стралджа.

  10. Анонимен казва:

    Голям чеп на киров инеговите садборниси

  11. Анонимен казва:

    Лужецки некадърнико пак си дал уникален съвет на Кмета. На Атанас Киров няма да му се налага даже и да вика никой тоя сезон да ви бие……..

    • анонимен казва:

      това е по поръчка на началника му от сливен красимир кръстев да пробута пиандето некадърник за треньор на стралджа.лужецки само свирки не знам дали му правиш на тоя футболен мафиот и мъжка курва шефа ти.

  12. aнонимен казва:

    Tova ot Zona90 e ot predi 30 dni taka ce ne e aktualno.

  13. Анонимен казва:

    Спонсорът на новака в Югоизточната В група Ураган (Бояджик) Иван Петров заяви за zona90.com, че появилите се информации за одобрен бюджет от 200 хиляди лева не отговарят на истината.

    “Дай Боже на всеки, бюджет от 200 хиляди лева. Няма нищо вярно в това. Все още водим разговори с общината, но бъдещия бюджет на клуба ще бъде далеч по-скромен.”, коментира още Иван Петров.

    В същото време от клуба от село Бояджик опровергаха и друг слух, че старши-треньорът на отбора Иван Христов ще бъде заменен и в момента се търси негов заместник.

    “Ивах Христов е старши-треньор на отбора и ще го води в Югоизточната В група.”, сподели още Иван Петров.

    До момента от клуба все още няма обявена дата за началото на лятната подготовка.

    Зона90

  14. aнонимен казва:

    Kamerata e bezdaren alkoholik i unikalen glupak,kak moje da go slagat za trenior v Straldja.

  15. aнонимен казва:

    Unikalen alkoholik i avantadjiq.

  16. aнонимен казва:

    Kamerata e palen nekadarnik i si niama haber ot futbol dai mu samo da pie na avanta.Ama po glupavi ste izleznat rakovoditelite na Straldja toi ce Toshko e glupak vseki go znae,kav trenior moje da bade edin videooperator koito kato snima ma4 ne maha kapa4kata ot kamerata i posle se razbira 4e niama reportaj ot ma4a.

  17. aнонимен казва:

    Toshko ne gi slu6ai piivai si straldjanskata muskatova rakiika i ne gi slu6ai mnogo dobre si razbira6 ot rabotata.

  18. aнонимен казва:

    Kamerata e golemec koito obi4a 4a6kata,a futbola mu e prez onaq rabota,no pone ste padne golqma veselba.

  19. Анонимен казва:

    ne ste li chulu necho kakvo stava s yraganchetata i yambol mai dvata otbora niama da gi bade

  20. Анонимен казва:

    ТЪПИ И МНООО ПРОСТИ СТРАЛДЖАНСИ БОКЛУЦИ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НАЛИВАТЕ ПАРИ ИЗВЪН РЕГИОНА ТЪЙ ЛИ НЯМА ПО КАДЪРНИ ОТ ТОЯ СМЕШНИК КАМЕРАТА.ЗАСРАМЕТЕ СЕ МАСА ПАРИ ПОХАРЧИХТЕ ЗА 2-3 ГОДИНИ БЕЗ ГРАМ РЕЗУЛТАТИ.

    • Анонимен казва:

      абе поне се записаха в елитната В-група.

    • Анонимен казва:

      Защото не дават техни лични а средствана данъкоплатците,добре е че скоро идват избори и андонов си отива,дано новия кмет да е по умен и възстанови изоставената школа

  21. aнонимен казва:

    I toi mircev za 9 maca s vereq vze dve minimalni pobedi srestu simitli i razlog kato domakin i zabelejete i dvete sled duzpi v poslednite minuti,taka ce ne mi go hvalete mnogo.

  22. aнонимен казва:

    Za drugoto sam saglasen no naistina be6e trenior na 4ernomorec v A grupa pri Drajev i po tvoqta logika vseki trenior e sol ta6ak na prezidenta si.

    • анонимен казва:

      a po twoqta owchedushna logika stom towa za teb e normalno – wseki trenyor da e solo tachak na prezidenta si zatowa niwoto na bg futbola e na kota nula i ste sliza oste nadolu

  23. анонимен казва:

    тези стралджа щом са избрали този алкохолик за треньор е възможно да са се договорили да му плащат с ракия.голяма веселба ще пада.какво ли си мисли наско киров за това попадение на стралджанското футболно ръководство?

  24. aнонимен казва:

    Rakovoditelite na Straldjalskiq futbol da otidat da se zastrelqt,ot tran ta na glog,ne razbrahte li ce teq ot sliven sa razru6iteli na futbola,ediniq kradec a drugiq mu dai samo da pie i to po sred bql den.Pone nqma da im e sku4no ste ima mnogo smqh sas Toshko Todorov.

  25. aнонимен казва:

    Nqma kak da e na nivoto na Guspata zastoto Todorov be6e trenior na 4ernomorec v A grupa,a Guspata izpadna ot V grupa i izvadi Elhovo ot liga Evropa.

    • анонимен казва:

      не е бил треньор на черноморец а беше соло ташак на дражев.между другото той винаги е бил соло ташак на някой . сега в момента е такъв на най-голямата мъжка курва на сливен – красьо шефа на футбола.

  26. Anonimen казва:

    Kamerata eena nivoto na Ymbolskiqt specialist Gyspata

  27. danko казва:

    a be kolew kakwi gluposti si napisal pak.kakyw awtoritet e tochko kamerata kakyw seriozen specialist .kamerkata nqma awtoritet pred piankite ot sliwen kamo li pred fuybolisti.

  28. анонимен казва:

    този камерата е най-големия ташак като треньор ще има такива трагикомични истории че филмови компании могат спокойно да заснемат касови филми с него и .,,творчеството “му.питайте някой футболисти от сливен и ямбол които са имали невероятното щастие и възможност да работят с този палячо.могат да ви разкажат такива смешни истории.

  29. aнонимен казва:

    Eto tova se kazva iznenada,predstoqt ni mnogo sme6ki s Kameran.

Остави коментар