Футболният Тунджа1915 стартира подготовката си за  новия шампионат в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.Отборът има нов треньор-един от най-успешните ямболски футболсти-Господин Мирчев-Гуспата ,който има и много сериозни успехи като треньор  особено  като наставник на юношите старозагорския Берое.Тепърва ще стават известни факти около селекцията.Президентът Жельо Петков направи необходимото ,за да съхрани  клуба .Сега е важно и обществености местен бизнес да застанат зад отбора и да импулсират момчетата и треньорът да търсят максилано доброто представяне.Шампионатът във В групата стартира на 8ми август-в подготовката на ямболския тим са планирани и немалко контроли ,за да се избистрят игровите облик и стратегия на тима.

Новият треньор на Тунджа1915

 

 

20 коментара

  1. Анонимен казва:

    Е, ако иска да направи нещо хубаво, защо да го гонят?

  2. Anonimen казва:

    Gonzo se zavrashta v Tyndja,tozi Gyspata se eevzemal mnogo na veliko,shtql da napravi silen otbor ot mestni,mai se ima za golqma rabota ama skoro shte go izgonqt

  3. aнонимен казва:

    Vse oste ne se e varnal,toi da ne e kato Je4ev koito si tragna zimata i be6e skaran s Jelio i ne iska6e da 4ue za Tundja a sega se vra6ta.Kolkoto do parata nqma da q dava Jelio,a drugi hora.

  4. FK Tyndja казва:

    mnogo fytbolisti shte se varnat,Jelio kato izkara parata

  5. Valcho казва:

    bravo Gonzo,dobre doshal vv Tyndja

  6. Анонимен казва:

    Gonzo trenira s Tundja

    • Valcho казва:

      dobre doshal Gonzo vreme beshe da se varnesh,kak shte se razbirate s trenercheto,toi Gyspata obicha da my kazvat kakvo da se trenira

  7. aнонимен казва:

    Vse oste ne si e tragnal ama i tova ste stane mnogo skoro.

  8. Fen казва:

    Abe tova verno li e 4e Guspata si e tragnal ot kluba?

  9. Анонимен казва:

    pazi boje

  10. Анонимен казва:

    Бояджикчиите където ви фанат там ще ви бият

  11. aнонимен казва:

    Ne e intriga a samata istina,zaradi takiva psevdofutbolist4eta-podvodnici nqma futbol v Qmbol i nqma da ima,ama tazi drebna du6ica ne e vinoven a Jelsona deto go slu6a.

  12. Анонимен казва:

    Що за хора сте? Още не са започнали момчетата и почвате с интригите си кой на кого, какво щял да направи. И вместо само да плюете вземете че направете нещо за Футбола и стадиона.Да им пожелаем успех, повече фенове и пълен стадион!

  13. aнонимен казва:

    Ei toq krasavec ot parvata snimka ste mu izqde glavata na tozi na vtorata.

  14. Анонимен казва:

    Айде Лъсков

Остави коментар