В първия кръг на държавното първенство в столицата местните клубове по скокове на батут –„ Енчо Керязов” и „Космос” ,за пореден път  показаха ,че са силни центрове и спечелиха титли и медали.

За клуб „Енчо Керязов” в индивидуалната надпревара титли във възрастовите си групи спечелиха Елена Иванова при жените и Мелани Иванова във възрастта13-14годишни.със сребро са Стефани Петкова-до 8години,Кристиана Пехливанова-9-10годишни,Анджела Ани-11-12годишни.Бронз печели при 14годишните Кристиан Димитров.

На синхрон състезателите на „Енчо Керязов” се отчитат с титла-печелят я Ивет Георгиева и Кристиана Пехливанов във възрастта 9-10годишни,със сребро са Анджела Ани/рени Радева-във възрастта 11-12години и Кристиан димитров/Жестин Димитров-при 13-14годишните.Треньори  в клуб „Енчо Керязов” са Нина недялкова и Теодора Ани.

Състезатели и треньори на "Енчо Керязов"

Състезателите на клуб „Космос” печелят общо десет медала.В индивидуалната надпревара Ивет Николова е с бронз при 8годишните,Димитър Николов в същата възрастова група  печели бронз при момчетата.При13-14годишните с ти4тла е Самуил Георгиев.При мъжете Георги Илиев е със сребро.

На синхрон състезателите на „Космос”  са със сребро при 10годишните-печелят го Йоана Русева и Габриела Колева.със сребро на синхрон е Валерия Йорданова,а с титли на синхрон са Ивелин Йорданов  при 16годишните и Георги Илиев при мъжете.Треньори в клуб „Космос” са  Ирина Николова и Димитър Минчев.

Треньорката Николова с част от състава на клуб "Космос"

 

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар