Поредната проява на благотворителност и съпричастност към каузата Мишо Михайлов от Роза да оздравее и се възстанови.Става въпрос за благотворителен концерт в Пицария „Rock”.В заведението на мениджъра на най-успешния отбор по минифутбол в региона  за последните години-„Ел Класик”  .Група „Туин Пийкс” ще забива своите парчета,а главния организатор на проявата и собственик на заведението Панайот Балахуров обяви ,че 40 процента от оборота ще бъдат предоставени за лечението на Мишо.Отдлено от това ще има поставени и кутии за дарения.

Целта е да се помогне на семейството на футболиста от Роза Мишо Михайлов за събирането на  средства за лечение в чужбина на претърпелия  тежка катастрофа младеж .Мишо в  момента е в инвалидна количка,но има изгледи и надежди за успех в тежката му битка да стъпи отново на крака.

Михаил е на  26  години, 4 години след катастрофата той и семейството му се надяват да имат възможността да проведат едномесечен курс на рехабилитация в Aдели Meдикал Център – Международна рехабилитационна клиника в Словакия, лидер в неврорехабилитацията, физиотерапия, балнеология, терапия на говора и т.н. Курсът на рехабилитация там струва 10 000 Евро.
Мишо и семейството му имат нужда от помощ за набирането на тази сума. Кутии за набиране на средства са поставени във верига магазини „Славекс” в града, а Пица РОК и група ТWIN PEAKS Ви очакват на 25.06.2015 г. от 20.30 часа .Мишо има и разкрита банкова сметка за набиране на необходимите средства:  BG 41UBBS80021014147130

Каузата си заслужава-да подкрепим  Мишо!!?

 

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар