Благотворителен мач за набиране на средства за курс рехабилитация в Словакия на Михаил Марков – играч на футболния клуб в  Роза, който след катастрофа остана прикован в инвалидна количка.

Михаил е на  26  години и преди злополуката се раздаваше на терена.  Сега, 4 години след катастрофата, след няколкомесечна кома, командно дишане, операции, затруднения в говора и невероятна борба за живота му от страна на лекари, на семейството му и  неговата жажда за живот, Михаил има надежда да се възстанови. Семейството му се надява да имат възможността да проведат едномесечен курс на рехабилитация в Aдели Meдикал Център – Международна рехабилитационна клиника в Словакия, лидер в неврорехабилитацията, физиотерапия, балнеология, терапия на говора и т.н. Курсът на рехабилитация там струва 10 000 Евро.Приятели на  Мишо решиха да организират благотворителен мач ,за да помогнат на семейството му-в събота вечер от 18часа на стадиона в Кабиле ще излязат  формацията на Кабиле от 2000та година,която спечели промоция за влизане във В групата и сборен отбор от футболисти,подвизавали се в А и Б групите.

На стадиона ще бъдат поставени урни и ,който желае ще може да подпогне семейството на Мишо.Нека бъдем добри и помогнем на един млад мъж да заживее пълноценно!!!!

 

 

 

1 коментар

  1. Елка Бориславова казва:

    Здравейте!Може ли да попитам дали рехабилитацията е помогнала и има ли подобрение.Как живее този млад човек сега, вече 2022ра.Може ли пак да направите репортаж по темата.

Остави коментар