Футболистите на Тунджа1915 загубиха в последния си шампионатен мач за сезона гостуването на Миньор в Раднево с 0:5.Домакините са имали сериозно превъзходство през мача срещу силно подмладената формация на Тунджа1915.Така след тази загуба ямболският тим приключва участието си в първенството с актив от 35точки.

 

 

25 коментара

  1. MAKS казва:

    napalno te podkrepqm,Sashko Andonov e treniral pri tozi specialist izmislen i toi potvardi edna razgrqvka nemojel da spretne,jalko za momchetata che shte si zagybqt vremeto vmesto da se razvivat

    • Александър Андонов казва:

      Казаха ми, че някой който явно се срамува от името си и от своето собствено аз, представяйки се под разни псевдоними или никове, е споменал името, ми в стремежа си да опетни и да окаля друга личност. Никога в досегашната си скромна засега кариера не съм работил с Господин Мирчев, а и който ме познава знае че никога не съм коментирал който и да е треньор или футболист с който съм работил. Благодарен съм на всеки един от тях, и съм се стремял да науча от всеки по нещо. Надявам се да съм оправдавал доверието което са ми гласували и да не са оставали разочаровани от мен. Много моля да си въртите интригите помежду си, да се плюете колкото си искате, и за в бъдеще да не използвате името ми в тази посока, за което предварително ви благодаря. С уважение към всички любители, треньори, състезатели,ръководители обичащи футбола Александър Андонов

  2. ANONIMEN казва:

    Poredniqt nekadaren trenyor,toz hal haber imali predstava kak se vodi otbor,oshte na podgotovkata shte go razkriqt

  3. ИВАЙЛО казва:

    МИШОЦИ ПИШЕТЕ НА КИПИЛИЦА

  4. ИВАЙЛО казва:

    МИШОЦИ ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

  5. ANONIMEN казва:

    SAS SIGURNOST NQMA DA RAKOVODQT KLUBA PO LO6O OT JELIO,STAMBATA I GERIO.

    • Анонимен казва:

      то към тях добави и Чамов, а и страничното влиание на Илия :) ГЕНОЦИД ЗА ТЯХ :)

  6. Анонимен казва:

    trqbva rakovodni faktori kato dobri mustaka galin minchev ciganina asen i oshte dvama trima te sa spasenieto na qmbolskiq futbol istinski xora pri koito moje da procafti futbola

  7. ANONIMEN казва:

    NE RAZBIRAM ZA6TO O6TE RAKOVODNITE KADRI NE SA NAPUSNALI KLUBA,AKO IMATE PONE MALKO DOSTOINSTVO SI PODAITE OSTAVKITE.ZAPO4NAHME TOLKOVA DOBRE SEZONA BQHME V TROIKATA OTBORA IGRAE6E DOBRE ,IGRHAEHA MOM4ETA OT QMBOL,A VIE S NEADEKVATNITE SI RE6ENIQ DOKARAHTE KLUBA PO4TI DO OTPADANE,HUBAVO E 4E SLIVEN SA DECA,A KARLOVO SA VOENNI.VAN BOKLUCITE OT TUNDJA.

    • Анонимен казва:

      Ти пък „ДОСТОЙНСТВО“, те са затънали до ушите в лайна и за това не ни чуват, не че неискат просто немогат. Тъй щяли да направят инъче щяли и накрая все със запомнящи се резолтати падаме. Правим стогодишнина и никакъв признък за това (Герио искаше да покани един отбор от Кипър в който е играл, но го отсвириха), а нашия президент в Тайван на почивка. Отбора трябва да е на гостуване, но не е, а същевременно Жельо и Илия на Синия вир в Медвен. Какво достойнство ? Кур, камшик и геноцид!!!

  8. anonimen казва:

    Toi i minalata godina predi da doide bat Stan4o razgovarq s trima treniori ot Burgas no i trimata diskretno mu otkazaha.

  9. Анонимен казва:

    Tapata e djsnoto mado na Guspata,a Chamov Plaha mu e ljvoto!

  10. Анонимен казва:

    С това ръководство ще ни се смеят дълги години.Жельо,Чамов и разни тапи.Жельо футбола не е за всеки бе?

  11. anonimen казва:

    Ne vqrvam Mir4ev da se hvane da raboti v Tundja osobenno s rakovoditeli koito ne sa naqsno kak se pravi futbol.

  12. ANONIMEN казва:

    DA NE BI TRIMATA DA SA STAN4O,STAMBATA I ARABOV.

  13. anonimen казва:

    Ako e viarno ce Gospodin Mircev e trenior naotbora stava interesno ot Vereia go Izgoniha zastoto stiaha da izpadnat.edno vreme kato vodese elhovo i s tiah izpadna taka ce poredica ot bezumia no mai ste pravi ce Me4kata stese da razvali hatara na 4amov kato mu vzeme decata i zatova sa pribegnali do Guspica toi e tehen 4ovek,mojete li da poznaete koi ste mu e pomostnik trenior Todor Pa4ev i jelio pak ste e v zabluda.

    • ANONIMEN казва:

      Variantite za Trenton sa nqkolko Jelsana razgovarql s oshte 3 ma mejdy tqh se sprqgalo i variant Gypsata da e,zapochnahme da gi opravqme koi kolko moje nqmam predstava kak raboti

    • Анонимен казва:

      Абе какви са тези нови долни схеми. Този и онзи, пак на ново. Да дойде бе, ама като помощник. За да има резолтати си трябва здрава работа. Здрава работа с хора искащи да работят, за слава, а не за пари.

  14. ANONIMEN казва:

    STIGA EDNOLI4NO UPRAVLENIE NA KLUBA,VREME E V RAKOVODSTVOTO DA VLEZAT FUTBOLNI HORA I TE DA VZIMAT KOLEKTIVNI RESNENIQ I DA NOSQT OTGOVORNOST.ZA 17 MA4A PREZ VTORIQ SEZON IMAME 9 TO4KI,OT DVE POBEDI SRESTU SLIVEN S GOLQM KASMET i SRESTU VOENNIQ OTBOR NA KARLOVO,DVATA NAI-SLABI OTBORA ZAEDNO S NASNIQ,A ZIMATA SE AFISNIRAHA CELI MQSTO V PARVATA TROIKA,I NIE GI POSTIGNAHME SAMO 4E VLEZNAHME V POSLEDNATA TROIKA.

    • Анонимен казва:

      да, нека ако въпросния президент не пере пари, да се оттегли от президентския пост и да си стои като собственик, но само ако няма желение да урежда мачове. Ние феновете, можем да помогнем с фен субсидия:
      0,20 х 30 дена = 6лв.
      6 х 12 месеца = 72 лв.
      72 х 5 000 фена = 360 000лв
      (който може да дава и по повече)

      Отделно по 2лв за билет на домакинските мачове.

  15. anonimen казва:

    5 na 0 sram,sram,sram.Vreme e vinovnicite da napusnat kluba nezabavno,ako Guspata doide zna4i 4e 4amov i tapata 6te prodaljavat da se razporejdat s decata,zna4i vse pak sa uspqli da nakarat me4eto da ne se varne v kluba.Guspata,4amov i Tapata sa kombina i carstvoto im v kluba prodaljava,ne znam samo kak 6te mu pla6ta Jelio za6toto ne e evtin variant,o6te pove4e 4e ne e qsno s kakvi futbolisti 6te razpolaga kluba za6toto silno se samnqvam 4e ako Guspata e noviq trenior pove4eto futbolisti izob6to nqma da sa vaudu6eveni ot tova re6enie.NEZABAVNI OSTAVKI

    • Анонимен казва:

      хайдеее отново запомнящ се резолтат. Жельо благодарим ти за тази слава в годината на юбилея. Ти и Илия сте нашето спасение. Дълги години в инвалидна количка да прекарате.

    • Анонимен казва:

      То няма оставки, клуба е негов, а той и на идея си няма какво прави. За оставка можеше да се говори, ако имаше някой над него, но то няма, той е собственика и той избира кой да стои на даден пост. Да предава безвъзмезно клуба на Мечечиев.

Остави коментар