Стартира шестия шампионат по минифутбол на Диана Кабел/Оптинет.Ето и резултатите:

Ботев/Г.Инзово-ЛЯГалакси-5:0-отборът на Ботев с наличния си потенциал и демонстрираната игра още от първия кръг може спокойно да бъде причислен към водещите отбори в турнира.Срещу галактичните момчетата от Инзово трябваше да вложат усилия,но като цяло са далеч по-класния отбор на този етап.ЛЯГалакси имат нелоши играчи и при още едно-две попълнения биха могли  сериозно да притесняват и най-добрите отбори в турнира.

 

Боец-Атлетико-4:0-бойците спечелиха ,но им беше много трудно в мача.Атлетико са  сплав от двама-трима по-опитни играчи и млади момчета и ако са в пълен състав ще са труден съперник.Бойците са безспорно отново претендент за челно класиране,но в този мач  атлетичните неаправиха фрапиращи пропуски и резултатът можеше да е съвсем различен.

Мит България-Голдерс-0:2-Голдерс  спечелиха заслужено и продължават да затвърждават впечатлението ,че са много корав и проспериращ тим.Мит България също играха добре ,но в този мач трябваше да отстъпят срещу по-ефективен съперник.

 

Младоците-Язаки-3:6-младоците показаха голям хъс в тази среща-раздадоха се на терена-от  0:4 свалиха до 3:4 ,но не им бе позволено да направят обрат.Все пак аплаузи за добрата игра и характера.Язаки със сигурност могат да бъдат причислени към силните отбори  в турнира и вероятно ще се целят във високо класиране-като цяло добър мач с хубави изпълнения.

All steps-Боговете-0:3-служебно

 

Локомотив-Траките-5:1-дебютантите от Траките се държаха отлично в мача до средата на второто полувреме ,когато инкасираха гол,след това  се пообъркаха и Локо-то вкара още  голове ,за да спечели с разлика.Траките обаче направиха куп пропуски и ако правят по-правилно смените си , не пълни както в случая с този мач ,ще бъдат доста труден съперник.

 

Пълен запис на мачовете от днешния състезателен ден грледайте тази вечер от 22.00 часа в програмата на ДТВ

 

31 коментара

  1. Анонимен казва:

    abe me4kite silma kakvo napraviha

  2. БОРЕЦ казва:

    ЛОКОООООООООООООООООООООООООООО

  3. Анонимен казва:

    Golders moje da sa iznenadata na turnira

  4. Анонимен казва:

    Мечетата днес ще бият силма с разлика и то голяма

  5. Анонимен казва:

    Интересува ме юри какво мисли за куците мечета,ел класик и братя проляк

    • Юри Козела казва:

      Първо искам да уточня, че мнението ми се базира на това, което съм гледал до момента! Това лято отборите могат да са много по-силни или по-слаби ще видим.
      БРАТЯ ПРОШЛЯК – няма какво да се лъжем, най-добрият отбор в турнира. Имат нужният опит и рутина, а освен това играят доста хитро и твърдо, което им помага в много от мачовете. Иван Христов лично за мен е най-добрият играч в турнира и няма как това да не накланя везните в тяхна полза. Със сигурност не са непобедими, има отбори, които могат да им се противопоставят! Що се отнася до поведението им, определено не ми харесва манталитета и отношението което проявяват, когато губят в резултата. Печелят ли са големи пичове, но почнат ли да падат става страшно. Ритане, блъскане, псувни, точно за това не съм им фен. Трябва да се научат да приемат загубите с уважение към противника.

      ЕЛ КЛАСИК – скромното ми мнение е, че това е отбора, който играе най-правилно в турнира. Далеч не са кой знае какво като качества, но играят отборно и със мисъл. Освен това за разлика от Прошляците умеят да губят и се държат много мъжки във всяка една ситуаци, а за мен това е най-важното. Много е важно и във какъв състав ще играят, последния път имаше много промени.

      КУЦИТЕ МЕЧЕТА – симпатягите от Елхово са най-наивния отбор, който съм виждал. Могат да загубят от абсолютно всеки отбор в турнира без да се замислят, а в същото време в състава си имат няколко момчета, които са сред най-добрите в турнира. Много качества и малко дисциплина, реално те са единствения отбор, който надиграва Братя Прошляк винаги когато играе с тях. В следващия мач обаче може да паднат от Видракс примерно.

    • Анонимен казва:

      Евала бе бат юри голем си батко само Локомотив
      -

  6. Локомотив казва:

    Локо Локомотив Стефан бека с три гола,ай стига бе

    • Юри Козела казва:

      Какъв БЕК бе? Това е мини футбол, играчите се делят на защитници, крила и пивоти! Тук бекове, плеймейкъри и халфове няма. Научете си урока преди да пишете. Но няма проблем де, бат Юри за това е тук, на каквото може да ви научи хаха :)

  7. Юри Козела казва:

    Боец са класа, днес биха на ходом. Жалко, че другите три от водещите отбора не играха днес и не успяхме да ги видим.

  8. Анонимен казва:

    Куците мечета се съгласиха да отложим мача,нямаха нищо напротив момчетата,какъв ви е проблема?Не всички реват за служебни победи,има отбори,които са дошли да играят,а не да смятат точките като повечето.

  9. Анонимен казва:

    митко купети две хувави топки.ако трябва кажи на валю

    • Анонимен казва:

      Добра идея. Няма нужда да казва на Вальо ние даваме достатъчно пари, да отдели от тях.

  10. про организатор казва:

    Няма такова нещо- наши и ваши! Грешката ще бъде коригирана и ще се запише служебна загуба за отбора на Силма.

  11. Анонимен казва:

    Само малко поправка, Не е било 4:0 за Язаки а след това 4:3 .. 1:0 после 1:1 после 3:1 , 3:2 , 4:2, 4:3 , след това стана 6:3 :)

  12. Анонимен казва:

    Силма бяха на збор и не се явиха, защо за тях няма служебна загуба, а за Ал Степс има. Пак наши и ваши от самото начало на турнира!

Остави коментар