12 годишните баскетболисти от селекцията на ямболския клуб Тунджа пристигнаха преди минути в града  като държавни шампиони в своята възрастова група.В  тежък маратон от мачове във финалите във варна ямболските  момчета ,водени от младият специалист и играч от представителната мъжка гарнитура на  Ямбол-Стойо Чолаков ,успяха да покажат ,че са отлично подготвени и одостойни за титлата.Многобройни посрещачи ги чакаха тази вечер пред зала Диана ,за да споделят радостта от  големия успех ,който е голямо признание за местната школа.Браво момчета! Гордеем се с Вас!!

 

9 коментара

  1. НИКИ казва:

    Браво на малките тигърчета!Жалко ,че на снимката го няма малкия Йоан Христов-малкия Йони с голямото СЪРЦЕ!

  2. tundja казва:

    Bravo.

  3. Кънчо Кънев казва:

    Здравей те фенове на баскетбола,искам да подравя отбора който ни направи невероятно щастлви и горди с техния успех.Деца ,днес показахте на всички че с много труд и огромно желание за победа мечтите стават реалност.Аз вярвам че занапред ви очакват още много победи защото вие сте номер едно!!!!
    Благодаря невероятното изжевявяне с което ни дарихте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Венко казва:

    Браво бе , пичове!Направо сте ги начупили шопите и моряците!Малкия Нинов им напълнил кошарката…А дано и Големия Чолак да развърже кесията…

    • Анонимен казва:

      айде поспри с омразата и обидите, просто се радвай, не избивай комплекси!

      • Анонимен казва:

        Каква омраза , каква обида видя бе , мишок ?Пий си хапчетата навреме и си лягай в дупката!

  5. т казва:

    браво на момчетата!това е наистина повод да се гордеем с тези деца!но, не забравяйте и постъпката на треньора на черно море.това в днешни дни е нещо необяснимо и немислимо, на което са способни малко хора .

  6. Тихомир Христов казва:

    Браво момчета! Бях с Вас от първата до последната минута и на 41 год. изживях едни от най емоционалните си дни в живота. Накарахте ни да се чувстваме толкова щастливи и горди, че сме родители на такива деца с характер които се бориха от първата до последната секунда и оставиха сърцата си на пода в залите. Но всъщност Вие бяхте не с едно а с две сърца и пак Ви остана по едно. Този успех Ви задължава много и сега трябва да го отстоявате. Още повече старание в тренировките и същото раздаване до край. Благодаря на треньорите Стойо Чолаков, Здравко Янчев, Адриян Илчев и Стоян. Без тях тези успехи не би ги имало.
    ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ И ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯМ !
    И за последно искам да Ви питам нещо !
    Кой сега е номер едно ?

  7. СПЕЦ казва:

    ЧЕСТИТО МОМЧЕТА!!!ЧЕСТИТО И НА ТРЕНЬОРСКИЯ ЕКИП НАЧЕЛО СЪС ЗДРАВКО ЯНЧЕВ,АНДРИАН ИЛЧЕВ И РАЗБИРА СЕ НА СТОЙО ЧОЛАКОВ!!!ДА ОТДАДЕМ ПРИВЕТСТВИЯ И НА ЖЕСТА НА ТРЕНЬОРА НА ВАРНА ГЕОРГИ БАКАЛОВ…БРАВО БАКАЛОВ!!!!

Остави коментар