Блестящо представяне до момента регистрират състезателите от възрастовата група на 12годишните от Баскетболен Клуб Тунджа в държавните финали във Варна.Възпитаниците на Стойо Чолаков записаха в предварителната си група победи срещу Балкан – с 55:46,спечелиха и мачовете си  срещу Академик/Пловдив-70:38,срещу Доростол с 67:44 и срещу Дунав с 83:29.В решителната битка за първото място в групата  ямболските малчугани и Буба баскет сътвориха истински трилър ,но столичани спечелиха след продължение с 68:66.Така на полуфинала Тунджа излиза срещу много силния състав на домакините от Черно море ,а четвъртия тим в челната четворка е бургаския Делфин.При всяко развитие на ситуация Тунджа има шанса да атакува медал.Успех момчета!

 

 

10 коментара

  1. Анонимен казва:

    Факт че в тоя сайт пишат придимно комплексирани деца. Един огромен поклон чред този човек, прав/а си, хората в залата бяха сводетели на една наистина рядко срещана човешка постъпка. Повярвай ми не остана незабелязана от родители и ръководители на Ямбол.

  2. бадката казва:

    ити луд ли си бе или тъп-вероятно и двете.нали виждаш-пише че са играли с буба баскет а не с варна…шматка

    • Анонимен казва:

      тъпият си ти, просто прочети коментарите по-долу, реакцията ми е за тях а не за статията.И ако имаше поне малко мозък щеше да обърнеш внимание на това което съм написал а не на това под коя статия е…

  3. Анонимен казва:

    мисля вместо да избивате провинциални комплекси можеше да напишете поне две думи за благородният жест на треньора на Черно Море Г.Бакалов в този мач.При контузен състезател на Ямбол, Бакалов вади едно от своите момчета и играе дълго време с 4 човека за да са равностойни отборите.При мач завършил само две точки разлика нали се сещата за това време колко разлика можеше да натрупа отборът му.Ето така си възпитаваме децата във Варна за да са утре наша гордост а не нови иван лиловци.Пишете за това, а не заядливи простотии от рода на „великите“ домакини както е написал един комплексар тук.Аз се гордея от постъпката на Георги Бакалов и нито за миг не съжалявам, че е постъпил така и децата му няма да играят финал.Бъдете сигурни, че този жест е научил на нещо и ямболските деца.Очаквах поне един да напише нещо за това а не поредните простотии.За „великите“ домакини не се безпокойте, те пак ще бият както винаги и затова са велики и заради този жест!

    • Ямболлия казва:

      Браво на БАКАЛОВ!Браво!Но да не забравяме че децата на Янчев , водени от младия Чолаков, обръщат резултата от 14 т. разлика!

  4. Анонимен казва:

    Bravo momcheta

  5. обективен казва:

    Е естествено, ако ще и 10 продължения щяха да дадът само и само да спечелят „които трябва“. Важното е че в Ямбол баскетбола има бъдеще в лицето на тези момчета. Поздрави за Тонката

  6. anonimen 2 казва:

    Ние сме най-сме отбора за милиони!С най-добрият треньор

  7. Анонимен казва:

    Така, момчетата загубиха с цели две продължения и на полуфинала бият „великите“ домакини Варна и ще играят финал!!!

Остави коментар