Съставът на Община Тунджа спечели Купата на Петте кмета в турнир,част от проявите за празника на Община Ямбол.На терена на  комплекс Арена се получиха интересни мачове.Отборът на Община Тунджа ,извади най-сериозни игрови аргументи и спечели турнира,на второто място остана отборът на Община Елхово,третото място е  за състава на Община Болярово,четвърти е тимът на домакините от Община Ямбол ,а селекцията на Областна администрация остана на петото място.

 

 

18 коментара

  1. aнонимен казва:

    Na nqkoi pravi li mu vpe4atlenie 4e ot horata na snimkata samo edin ne gleda v obektiva,izglejda se sramuva dokade go otvedoha,,futbolnite“ mu ka4estva.

  2. Анонимен казва:

    mi te sa sabrani samo fudbolisti kak nqma da stanat parvi

  3. anonimen казва:

    Kato gledam i tii ne si mnogo dobre s pravopisa.

  4. Анонимен казва:

    Абе какъя е тоя педерас дето уплюва Стамбата.Хеи педал ще те напеавя жена.И са научи да пишеш

    • Анонимен казва:

      Аз също от доста време говоря против Станимир Димитров и за неговото провалено футболно бъдеще. Да имаше талант, но той сам си избра тази съдба.

  5. aнонимен казва:

    Badka se rimuva i sas smatka,taka ce nedei mnogo da se nvalisn,zastoto kuce deto lae ne hape.Umolqvam vsicki selqci badete po vazpitani vav vasnite komentari v saita,tuk se komentira sportni sabitiq i sportisti,a ne koi bil pedal,gei ili ,,golqm“ futbolist.Poslednite ne igraq v selskite otbori i parvenstvamejdu rabotnici ot obstinite.

  6. дора казва:

    един 4овек които няма смелост да си каже името тои няма право на коментар по адрес на Стамбата тои прави клюка

  7. anonimen казва:

    kav fytbolist e taq podvodnica stiga ste go digali.Ako bese nniama da igrae v inzovo-mejdy grygoto otkakto e v inzovo otborat im ot 2-miasto otide na 5-6 taka ce izobsto ne mi go nvalete

  8. anonimen казва:

    Ti sam go kazva6,ako ima6e razli4no mislene pak tavana ste6e da mu e Tundja,v grugi otbori nikoi nqma da go tarpi toq temerut.Gledam 4e ti pone si si napisal imeto i ne si anonimen,a na badkata iskam da obqsnq 4e za da si uspe6en futbolist trqbva da pritejava6 i pone malko 4ove6ki ka4estva za da se vpi6e6 v kolektiva.Za6to ne pitate futbolistite koito sa igrali s nego kakvo im e mnenieto za nego-govorim v 4isto 4ove6ki plan.

  9. Анонимен казва:

    Като си много отворен защо си ANONIMEN!
    И какво ти влиза в работата кой го е срам и кой не, и за какво да го е срам!
    Мекотело.

  10. anonimen казва:

    I trenior4eto na Tundja mai si e nameril otbora.V na4aloto na sedmicata s kupa,a v kraq i s parva pobeda kato trenior.Ne znam dali sam prav,no mai go e sram 4e igrae v otbora na ob6tina Tundjja.

    • Бадката казва:

      А бе гей смотан-никой няма право да поставя футболните качества на стамбата под въпрос-той е отличен футболист-ако имаше различно мислене щеше да играе на високо ниво

      • анонимен казва:

        бадка ли си патка ли си по-скоро второто,днес все още не си се изказал за македонската ситуация.да те питаме откога този твой любимец стмбо стана служител на общ.тунджа.

        • kуджо казва:

          Станимир е добър футболист-мършляцитге дето пишат глупости да млъкват и да отиват на воподой

        • бадката казва:

          на бадката да му ядеш патката селянин тъп и миризлив

          • анонимен казва:

            badka da mi qdech golemiq huj .cte ti napylnq golqmata usta s prqsna sperma psihobolno selqndurcche

            • бадката казва:

              гей нещастен и смрадлив-на бадката ще му ядеш патката!! и да не забравиш за пръстчето-плюнчиши в….педерюга грозен..

Остави коментар