Безспорно  най-класният играч на Ямбол за миналия сезон- хърватското крило Тони Бърнас  претърпя операция на коляното в столицата при корифея Тони Георгиев.Възстановяването ще продължи няколко месеца ,като се очаква  Тони да се възстанови в началото на новия сезон.От ръководството на ямболския клуб не крият желанието си Тони да продължи да носи  екипа на Ямбол и през следващия сезон.От екипа на Ямболспорт желаем скоростно и пълноценно възстановяване на хърватското крило.

 

 

9 коментара

  1. smsa казва:

    Дано да остане . Играч с много голям потенциал

  2. Зрител казва:

    Говорим за най-класен като визитка, доколкото си спомням е играл в Адриатическата лига с Цибона Загреб и в националните отбори юноши до 16 и 18г. на Хърватска,а това че изкара почти цял сезон в Ямбол контузен говори и за морал.А чисто като статистика този сезон Лейзър е с най-добри показатели от нашите.

    • Анонимен казва:

      че като е контузен къде да ходи.Това морал ли е?Просто нямаш избор – стоиш и чакаш.Ебати логиката изкара.По-скоро можеш да кажеш, че клубът е показал морал като не го е освободил докато е контузен

      • Зрител казва:

        Ако имаше малко мозък това нямаше да го напишеш,той се контузи докато е играч на Ямбол,можеше да се оперира и да се възстановява до края на договора и да си получава заплатата,ама как да го разбереш.това.

  3. Анонимен казва:

    Определено Лейзър беше най-класния играч за нас, какви глупости пишете пак.Едва ли и Бърнас ще остане, това, че ръководството иска да остане не означава, че той ще иска.

  4. Анонимен казва:

    За Лейзър забравете :)

  5. .... казва:

    Най-класния играч на Ямбол за изминалия сезон е Лейзър (доказват го всякакви статистики и изявите му в мачовете) , и някакво инфо за него, да няма да го взимат от Балкан или Рилски, днеска гледаше мача между тях??

    • Анонимен казва:

      стига с тези статистики бе-лейзър е пълен егоист на терена и заради него закгубихме ключожви мачове -ако ги бяхме взели нямаше да сме седми.

      • Анонимен казва:

        Ами като всеки от съотборниците му чакаше на него и му дават топката като остават 2-3 сек до края на атаката…нали затова беше взет – да вкарва точки, щото от нашия отбор друг реализатор нямаше. А ако беше голям егоист нямаше да стане номер едно в историята на Ямбол по асистенции. Все едно да кажеш че Дий Браун от Лукоил е вреден за отбора хаха ако не е той сега нямаше да са на финал! И Тони Бърнас изобщо не беше постоянен, дали заради контузии или нещо др но това е факт.

Остави коментар