Мача на звездите ще се проведе на 29ти март в зала Диана. Събитието ще  мине под знака на 70-годишния юбилей от началото на организирания баскетбол в града и се очаква с огромен интерес от спортната общественост.Четирима са играчите от тима на Ямбол  включени в селекцията на ямболския треньор Юлиян Радионов ,който ще води едната звездна формация.В редиците на неговия тим са  Станислав Говедаров,Костадин Маршавелски,Тони Бърнас,Тейлър Лейзър  и Мартин Дурчев.В другият тим пък ще се подвизават трима състезатели-продукт на местната школа-емблематичният Димитър Ангелов,звездата на Балкан-Павел Маринов и суперталантът Павлин Иванов.

Още няколко играчи от звездните формации са обличали екипа на представителния мъжки тим на Ямбол-Антъни Гуджино,Джими Хънт и Николай Върбанов.Очакванията са да се получи голяма баскетболна фиеста и да има пълни трибуни  в зала Диана.

 

 

12 коментара

  1. Ивайло казва:

    В България имаме един автобус играчи, барабар с чужденците. Какво толкова се дискутира избора не мога да разбера. Мачът на звездите извън НБА си е пародия. Онези могат да правят шоу, у нас дори най-добрите са дори посредствени е слаба дума. Вижте какви играчи броим за звезди
    На мача в Ямбол ще отиват ямболии основно и е добре да има повече играчи свързани по някакъв начин с баскетбола в град Ямбол за да може да се генерира повече интерес за събитието, да се напълни залата и поне малко от малко да заприлича на спектакъл.
    Мен лично най-много ми се гледат Лени Даниъл и Върнан Тейлър

  2. Анонимен казва:

    седмият в класирането има 6 представители на мача на „звездите“.Това е пародия!Да ме извинявате в Ямбол, казвам го с уважение, но това е смешно и жалко.Че вие същите играчи и без това си ги гледате срещу Черноморец.Какъв мач на звездите е това…пародия!

    • Анонимен казва:

      коя „звезда“ от другите отбори е извън този мач, че толкова се впрягаш? ми да сте си гласували за вашите играчи бе…предполагам, че си от Варна, аз пък да те питам, защо от втория по големина град в България има толкова малко фенове на вашият баскетболен отбор? …това е смешно и жалко.

      • Анонимен казва:

        пич казва се „мач на звездите“, а не „мач на местните любимци“.Тях можеш да си ги гледаш и срещу Черноморец.А колко фенове имало от Варна съди по това дали са посетили мача на звездите миналата година.Извъртя въпроса на местен шовинизъм, мача обаче е пародия!Дай си петте лева и ще се убедиш, че си е заслужавало единствено заради бившият шампионски отбор на Тунджа а не заради „звездите“.Да ви имам „звездите“ :)

        • Анонимен казва:

          И все пак не ми отговори, коя ЗВЕЗДА, или да кажем – играч от бг първенството на по-висока класа от останалите е извън този мач? И Варна миналия сезон на тоя мач имаха 5 играча, същата работа.

    • т казва:

      всеки има право да гласува.това, че сме активни, обичаме си отбора и въпреки класиране и резултати го подкрепяме, не означава, че е нередно!

      • Анонимен казва:

        никой не твърди и думичка от това което си написал – че е нередно, забранено или друго.Не се говори и за любов или каквото и да е подобно.Има една неоспорима думичка и я повтарям – „ПАРОДИЯ“!

        • т казва:

          по голяма пародия от теб и такива като теб тук не виждам.безмислени и блудкави разсъждения като твоите, просто трябва да бъдат изтривани на секундата.
          ако не ти е ясно, пак повтарям:ФОРМАТЪТ Е ТАКЪВ-ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ПО СВОЕ УСМОТРЕНИЕ!!!

    • Анонимен казва:

      Ти сега в какво обвиняваш ямболските фенове. В това, че са гласували за своя капитан Станислав Говедаров, а не примерно за Станислав Цонков. И не търси логика в избора на играчи и класирането на отборите. В САЩ избраха Кобе Брайян от най-слабия някога Лейкърс. В този мач трябва да участват по принцип не толкова най-добрите, а най-обичаните и харизматични играчи.

      • Ивайло казва:

        Чакай сега, къде намеси Кобе. Че той е най-голямата звезда след Майкъл Джордан, човек спечелил един вагон купи и титли и не съм сигурен дали въобще има нещо което да не е спечелил и ако не бяха последните му контузии щеше пак да ги прави смешни младоците. Нормално е любимеца на цял Лос Анджелис да попадне в мача на звездите понеже той си е една от най-големите звезди и 100% влиза в залата на славата на НБА

  3. .... казва:

    Кажете нещо за билетите, къде могат да се купят предварително? Едва ли ще има постоянно човек на касата?
    И много неподходящ час за събитието, макар че най-вероятно това зависи от бнт..

    • Анонимен казва:

      До колкото съм запознат организатори на мача не са от ямболския клуб. Други решават какво ще бъде. Билети не са пуснати, но ще стане ясно и това. Часа на мача зависи от БНТ.

Остави коментар