Днес се навършиха сто години от  организираното съществуване на ямболския футбол.Един век футболни страсти в Ямбол – епоха достойна за уважение.През този век хиляди са ратували  за добруването на ямболския футбол,поколения са давали  своя дан за да я има любимата игра в града ни.Юбилея е впечатляващ и въпреки ,че не е отбелязан по никакъв начин в общественото пространство,правим го ние с благодарност към всички отдали своите сили в името на каузата Ямболски футбол.Ще ни се да вярваме ,че тя ще пребъде през годините.

 

 

14 коментара

  1. Анонимен казва:

    Я вижте селския президент на снимките в селската си кръчма как се целува със циганския бивш президент и после да говорим за какъв футбол в града става на въпрос.

  2. anonimen казва:

    Toi maca v Sliven e qsen-2ka

  3. anonimen казва:

    Za6to ob6tinata da organizira ubileq,da ne bi na Levski Iordanka Fandakova da im organizira praznika za 100 godi6ninnata?

    • Анонимен казва:

      Защото през по голямата част от съществуването си отбора е бил общинска собственост, а и е представител на града. Щом може всяка година да харчиш общински пари за коледари, кукери и не знам си какво без да си попитал данъкоплатците дали им харесва или не, би могъл да отделиш и някоя символична сума да организираш там нещо си поне, като се има на пред вид че това няма да е всяка година. И оправданията че не бил се занимавал със спорт и не бил компетентен не се приемат, но те изборите не са далеч и е крайно време да си получи не шамар ами нещо много по силно, защото човек който не уважава историята и не се учи от нея той няма и бъдеще.

  4. Анонимен казва:

    Няма ли кой едно банкетче да спретне по случай 100 годишнината.Кмет,общински съвет,поне по две кебапчета и една народна песен.За кукери ,празници на града с чалга звезди и всякакви други давате хиляди,сложете сега една бъчва на центъра поне една чаша вино да има за изстрадалият ямболски фен.

  5. Анонимен казва:

    Господин Петков и Бате Станчо.С вас сме в Сливен,за важният мач.Да им покажем на Сливен какво можем с чисто футболни аргументи да ги надиграем! Цял град сега вас гледа искаме победа!

  6. Анонимен казва:

    Само Ямбол,само Ямбол шампион! Слава на всички футболисти играли за този велик клуб! 100 Години слава,Благодарим ви!

  7. anonimen казва:

    otbelqzvalo li se e nqkoga krygla godichnina ha fk tundja?

  8. Анонимен казва:

    Чамов цървул долен Вън Вън Вън

  9. Анонимен казва:

    100г с Чамов Боклука! Срам срам срам

  10. anonimen казва:

    Interesno vze da stava,i Bat Stan4o dava intervu v Zona90.com i obe6tava pobeda nad silniq otbor na Sliven i obe6tava otbora da tragne nagore.

Остави коментар