Утре от 15 часа на градския стадион в Ямбол съставът на  Тунджа1915 среща тима на  Асеновец от Асеновград-един от трудните и неудобни съперници за ямболския тим в последните години.Съперникът е на шестото място във временното  класиране  ,а отборът на Ямбол е девети , но е само с точка по-малко от съперника.Момчетата на Станчо Цонев  ще имат тежко изпитание,но се готвиха нормално за срещата и ще търсят успеха,който може при създалата се конюктура да ги изстреля и  в челната шестица на класирането.Отборът  е доста обновен,но играчите са предимно млади и жадни за изяви.Мачът е добра възможност за многобройните любители на футболната игра да подкрепят  любимия отбор в самото навечерие на стогодишнината на ямболския футбол.

 

 

16 коментара

  1. anonimen казва:

    Ok,nie v 3-4 ma4a kato domakini igrahme s 4ovek pove4e i vse ne mojehme da pobedim.

  2. Анонимен казва:

    da-a-m, ste se opravite…Sled 1000 godini, moje bi.

  3. Анонимен казва:

    Хора,ние сме 100 годишен клуб! Горе главите.Отбора ще се вдигне.БАте Станчо вярваме в теб!

  4. Анонимен казва:

    Асеновец (Асеновград) записа дебютен успех навън с 1:4 над тима на Тунджа (Ямбол) в среща от XX кръг на Югоизточната В група. Домакините играха повече от 70 минути с човек по-малко след червен картон на техен състезател, докато Александът Стойчев от Асеновец се отличи с две попадения.

    Двубоят се игра на изключително тежък терен, което доведе до повече единоборства и битка. Все пак гостите от Асеновград се нагодиха по-бързо на терена. При една бърза контраатака Мирослав Кайряков получи топката и откри резултата – 0:1. В 20-ата минута игра на Тунджа (Ямбол) получи директен червен картон за удар без топка. Отборът на Асеновец успя да реализира и второ попадение до края на първото полувреме. След центриране от корнер Неджиб Неджиб удвои преднината за въпитаниците на Борислав Караматев.

    През втората част двата отбора демонстрираха открит футбол, което доведе до още попадения. Александър Стойчев засече с глава центриране от фаул и покачи на 0:3. Няколко минути по-късно Тунджа (Ямбол) намали резултата – 1:3. При поредната си контраатка отборът на Асеновец (Асеновград) успя да реализира ново попадение. Александър Стойчев остана сам срещу вратаря и с майсторски удар го прехвърли за крайното 1:4.

    Победата изкачи асеновградчани до петата позиция във временното класиране с актив от 28 точки, докато Тунджа (Ямбол) остана десети.

    “Първа победа за навън за нашия отбор. За наш късмет днес успяхме да реализираме по-голяма част от положенията си. Получи се здрава битка на калния терен, но сме доволни от трите точки.”, сподели след срещата играещият-наставник на Асеновец Борислав Караматев.

    • Анонимен казва:

      Тези журналисти са толкова измислени че дори и не си правят изводи от думите на хората играли на терена. Трябвало е драги ми писанчо да се замислиш върху думите на играещия наставник на Асеновец които са цитирам „За наш късмет „. Точно това липсваше на отбора на Ямбол. Топката се разхождаше около десетина пъти по гол линията на Асеновград но за жалост не влизаше и не влизаше. Асеновец се бяха наредили пред собствената си врата и нямаха през целия мач две поредни подавания помежду си, не знам как не разпориха ни една топка от ритане явно Адидас си е Адидас. Съдийството беше меко казано безобразно всяко спорно единоборство се присъждаше за Асеновец, единствено червения картон беше заслужен. Ако на хаотично изритани топки вече казват организирани контраатаки значи е време да закриваме футбола. Ал. Андонов 3-4 пъти излъга почти целия отбор на Асеновград излиза сам срещу вратара ни фал ни картони съдията вади топката назад само и само да не свири дузпа изобщо такива трябва да ги съдят по бързата процедура след мача. Ямбол държаха непрекъснато инициативата атакуваха целия мач но за съжаление головия удар го нямаше. Въпреки 4 те гола първия от засада и 3 вратарски подаръка защитата стоеше добре на терена. Крайните защитници непрекъсното се включваха по фланговете особено Кр.Андонов, а и Г.Христов докато беше свеж. В средата Славчо и Ал.Андонов особено си минаваха откъдето си поискат, но нападателите ги нямаше никакви, даже имам чувството че ги нямаше на терена. И двамата са бързи и вместо да търсят топката в ляво или в дясно на скорост се забиха в центъра, и едно че гледаха мача отблизо ами и така се лишиха и от скоростта която притежават. Треньора няма да го коментирам, той явно тези неща не му правят впечатление, а чака голове от тях. Вратара не исках да съм на негово място днес, за 2 и 3 гол буквално си хвърли топката сам във вратата, а за 4 тия излезе незнайно защо 25 метра напред и даде възможност да го прехвърли нападател на гостите, ако беше го чакал да ги избяга тия метри можеше някой защитник да го догони а и не се знаеше един срещу друг дали щеше да я вкара но дали ще са 3 или 4 все тая. Иначе имаше огромно желание за победа, целия мач отбора атакуваше непрекъснато, не падна духом което ми направи впечатление и заслужаваше победата. Стана така че с 6 атаки Асеновец вкара 4 гола а ние само един.

      • Анонимен казва:

        Ти направо в понеделник носи сномки и да те прави Жельо изпълнителен директор,явно е че я разбирал тая пущина футбола,бият те 1:4 и ти намери да правил хвалебствени разбори,ще те чакаме след няйоя победа да се насладим на авторитетния ти изказ!

        • Анонимен казва:

          За изпълнителен директор няма нужда от снимки, а и все някой трябва да ги стимулира по някакъв начин. С плюнки нищо не може да се изгради дори и кенеф, трябва да има реализъм и оптимизъм най вече.

  5. anonimen казва:

    4estit Ubilei

  6. anonimen казва:

    Kakvoto i da kajem sled takava golqma zaguba ste e malko ,kakvo zna4enie ima dali e gledal ma4a ili ne.Vijte dokade q dokarahme to4no za 100 godi6ninata.

  7. Анонимен казва:

    1na4 tragediq smi

  8. Анонимен казва:

    айде наще ,успех

  9. фен15 казва:

    В zona90.com има коментар на Петков за отбора.

  10. фен15 казва:

    Успех, мом4ета!

Остави коментар