Приключи четвъртия шампионат по фхутзал на Диана Кабел/Оптинет.18отбора стартираха в първенството и след тримесечна надпревара за втори път в историята на зимните турнири с титлата триумфира състава на  Ел Класик,чийто тим бе изключително добре организиран и  постоянен в добрите си изяви.На второто място остана състава на  хита на турнира Аll steps, а на третото място е коравата  формация на Боец.

Турнирът премина под знака на приятелството!!

В последния кръг на шампионата се изиграха три мача,а един приключи със служебна победа:

Боец-Трета-3:0/служебно

Другите три мача бяха много интересни и приятни за гледане,а момчетата наистина се забавляваха.:

Младоците-Атлетико-8:4

Голдерс-ЛЯ Галакси-10:4-тук ще се запомнят двата феноменални гола на Красимир Динев

Локомотив-Легионерите-3:1

Локомотив спечелиха надпреварата във втората шестица

 

18 коментара

  1. anonimen казва:

    A zaglavieto e Vsi4ki Qmbolski futbolisti sa ligliovci-saglasen sam,no ne si li si zadaval vaprosa koi gi napravi takiva.

  2. Анонимен казва:

    През последните седмици се появиха слухове за сериозни скандали и разнобой в редиците на Тунджа (Ямбол). Футболисти обявиха бойкот, но не го осъществиха. В същото време голяма част от играчите, които през есента бяха част от състава на “грифоните”, напуснаха състава. Николай Дичев премина в професионалния ФК Банско, Иван Жечев и Николай Вълев пък станаха част от тима на Загорец (Нова Загора). Заговори се за неизплатени заплати, което повиши напрежението в редиците на Тунджа. За отговорите на тези и други въпроси потърсихме президента на Тунджа (Ямбол) Жельо Петков, който се съгласи да говори пред zona90.com

    - Г-н Петков, каква е ситуацията в клуба с днешна дата?

    Всичко в Тунджа (Ямбол) е нормално. Футболистите си тренират и се подготвят за предстоящите срещи. През последните десетина дни не бях в България и не следях отблизо случващото се, но при нас всичко е наред. През миналата седмица бяха изплатени заплатите на футболистите, а през следващата ще им преведем по още една. До момента очаквахме субсидията от общината и затова имаше малко закъснение.

    - Има ли бойкот на футболисти в отбора?

    Не, поне аз не знам за подобно нещо. Както споменах всички тренират и всичко е нормално. Това са някакви инсинуации по адрес на нашия отбор от страна на местните фенове, които се опитват да създават напрежение. Заплатите и премиите се изплащат редовно. От самото начало на всички футболисти съм казал, че тук заплатата е 300 лева и който желае може да остане. През зимата част от играчите изразиха желание за по-високи заплати и те вече не са част от отбора. Всички ямболски футболисти са лигльовци за мен. Единствено имат сериозни финансови претенции. Нито един от тях не е играл професионален футбол, а имат претенции. Нямам възможност да отделям повече пари от собствения си джоб за футбола. Ако има някой желае и мисли, че може повече, да заповяда и ще му прехвърля целия клуб. Цялата процедура отнема около месец.

    - На какво отдавате появилите се информации за бойкот?

    Това е дело на дребни души от Ямбол, които се чудят по цял с какво да се занимават и са подхванали клуба и лично мен. Не мога да ги коментирам, но мога да кажа, че всичко, което се пише по форуми и разни сайтове е невярно. Не може някой, който има две лева в джоба да ме коментира, след като отделям по 40-50 хиляди лева лични средства. Преди няколко години се отказах от отбора, именно заради такива хора. Ако и сега целят същото да ме изгонят, няма проблем, аз ще си тръгна, но не трябва да забравят, че клубът беше изчезнал преди да дойда. По-добре е тези пари да ги отделям за децата си, отколкото да слушам всякакви небивалици по мой адрес.

    - Обиден ли сте на тези фенове?

    Не желая да ги коментирам. Изглежда, че целят да затрият футбола в Ямбол и ако продължават по този начин, може и да успеят. Преди няколко години завършихме втори с равен брой точки с ФК Раковски и въпреки това пак се говореха много грозни неща за мен. Казват, че не разбирам от футбол. Добре, не разбирам, но аз не играя футбол, единствено давам пари. Други са тези, които трябва да играят на терена. Не знам до кога ще трябва да продължаваме с тези типично български номера.

    - Клубът беше напуснат от много футболисти по време на зимната пауза…

    Повечето имаха финансови претенции и затова си тръгнаха. Никого не задържам тук, не мога да им осигуря повече от това, което предлагаме. Единственият от всичките тези футболисти, който ми се обади беше Николай Дичев (б.а. в момента играе за ФК Банско). Радвам се, че има такива футболисти, които оценяват направеното от мен и им пожелавам успех в професионалния футбол. Приказките на т.нар. фенове в Ямбол отказаха от отбора и капитанът на тима Станимир Димитров. Момчето беше набедено за какво ли не. Разрешил съм на всички футболисти, ако имат желание и могат да си намерят допълнителна работа да го направят. Искам от тях само да отделят по един час всеки ден, за да тренират, нищо повече.

    - Предстои 100-годишен юбилей на Тунджа (Ямбол). Ще има ли организирано събитие?

    Не, аз не мога да организирам подобен празник. Който изявява желание и има необходимите средства, да го направи.

    - Какви цели сте поставили пред клуба?

    Конкретни цели няма. Не сме се запътили към професионалния футбол. Тунджа (Ямбол) трябва да бъде жив и се опитваме да го правим. Играем мач за мач и каквото се случи.

    ФАКТФАЙЛ

    TunjaЖельо Петков за втори път поема издръжката на Тунджа (Ямбол). При предния му престой “грифоните” за малко не влязоха в професионалния футбол и преживяха най-успешният си период през последните години. През сезон 2011/2012 година Тунджа (Ямбол) завърши на второ място в Югоизточната В група с равен брой точки с първия ФК Раковски, но по-лошата голова разлика не позволи на “грифоните” да “помиришат” Б група. През същия сезон Тунджа (Ямбол) стигна и до 1/8-финалите в турнира за Купата на България. По неофициални данни през споменатия сезон президентът на клуба Жельо Петков е осигурил бюджет в размер на 200 хиляди лева. През настоящия сезон “грифоните” разполагат с далеч по-малко средства. За последно Тунджа (Ямбол) игра в Б група през сезон 1993/1994 година.

  3. anonimen казва:

    ZONA90.COM

  4. anonimen казва:

    Predi malko go 4etoh,ebati arogantnosta i lajite.

  5. anonimen казва:

    Interesno intervu s prezidenta jelio petkov 4etete vZona90.com

  6. Анонимен казва:

    Pizza Rock e sponsor na saita,kak nqma da gi podkrepq Kolev otbora na el klasik

  7. ЛОКО! казва:

    Kachate skapanite snimki e kvi sa tez raboti…

  8. ЛОКО! казва:

    Защо не се виждат другите 2 снимки? Качете ги наново.

  9. Анонимен казва:

    4estita pobeda

  10. Анонимен казва:

    Честито на победителите!
    Доказват, че дисциплината и постоянството са най-важни.

  11. Анонимен казва:

    Krasimir Dinev !!

  12. uchastnik казва:

    bravo na pobeditelite.zaslujeni shampioni

  13. Анонимен казва:

    bravo 4i4eta (beer) (astika 0,600 )

Остави коментар