Баскетболистите на Ямбол загубиха след продължение гостуването си в Стара Загора срещу местния Берое с 90:94.Така за втори пореден мач момчетата на Юлиян Радионов имат малшанса да губят в допълнителното време.Срещу Берое мачът мина през много перипетии-първата четвъртина приключи наравно-20:20.Във втората четвъртина домакините бяха по-активни и си осигуриха преди почивката аванс от девет точки-49:40.В третата част на моменти авансът на Берое стигаше до дванадесет точки,но ямболския тим демонстрираше непримиримост и преди последните десет минути изоставаше на осем точки-61:69.В последните десет игрови минути момчетата на Юлиян Радионов демонстрираха  ,че са отбор с възможности и характер и успяха с пълно раздаване на терена да обърнат мача.В крайна сметка последваха драматични моменти в самия край на мача ,за да приключи редовното време при 87:87,като може да се твърди ,че Ямбол буквално изпусна заралии и заслужаваше да спечели в редовното време.В продължението Берое започна резултатно,осигури си аванс и доигра мача.И тук Ямбол си имаше своите шансове да обърне мача,но може би се натрупа много умора ,а и напрежението си каза думата.

 

9 коментара

  1. Анонимен казва:

    Ако го няма Чолаков,пари за баскетбол няма да има.Това е истина,той бяга да търси спонсори. Но е време да се обърне внимание и на другите спортове.Не може за 5 баскетболиста да се пръскат огромни пари а да сме на дъното на класирането,а там където имаме европейски шампиони да няма с какво да идат на състезание

  2. Анонимен казва:

    ako ne bil 4olaka niamalo basketbol dran dran ,boli go fara 4olaka za basketa .nali si e deputatin pak tam za kvo kradene ide re4 sami se seshtate ,edva li basketa mu e prioritet.dobre 4e e smeshnia kmet koito zatri drugite sportove za smetka na basketa.

  3. Tor казва:

    Спрете да плюете по Тони Чолаков.Ако не е татко му баскетбола в Ямбол свършва.Аз съм на мнение че Тони трябва да е следващият тренер на Ямбол.

  4. Анонимен казва:

    тоз пък, то 2002-а е почти миналият век.Само с миналото не се живее

  5. Анонимен казва:

    Аз съм го казвал това преди много време – дойде ли време в което Стойо ще е титуляр отборът ни ще е трагичен…и ето моментът дойде.Има ли някой в града, който още да не е разбрал, че не става за баскетболист?

  6. Анонимен казва:

    думите са излишни, за съжаление

  7. Анонимен казва:

    Само Ямбол бе хора,какво сте се скрили,шампиони сме 2002.Горе главите

    • един казва:

      да ве батка ние и през 1994 година бяхме 4-и в света на футбол ………..ама преди 21 години все пак едва ли на някой му дреме ,че преди 13 години сме станали шампиони , след като сега сме пълна скръб . Живеем тук и сега не в миналото .

Остави коментар