Тунджа1915 не успя да победи гостуващия  Розова долина от Казанлък в първия си  мач за пролетния дял на шампионата на  първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.Ямболската селекция се яви с изключително обновен състав.От  есенния отбор на терена бяха единствено  Спас Дончев, Краси Андонов,Георги Христов и Дилян Димитров.Въпреки обновяването   на отбора съставът на Тунджа1915 не стоеше лошо на терена и само малшансът попречи на тима да вземе трите точки в това домакинство.Трябва да се отбележи също ,че и розите представиха солиден отбор,който  владееше инициативата докъм 20тата минута на срещата.След това играта се изравни и през първото полувреме  двата отбора си размениха  по няколко положения-тия на домакините бяха след удари от дистанция,докато розите направиха опасни слизания към вратата ,но нямаха точен завършващ удар.През второто полувреме отборът на Тунджа1915 бе  много активен и започна агресивно  частта.Пред вратата на гостите от Казанлък възникнаха поне четири чисти голови ситуации ,но така и гол не падна.Освен това розите  останаха и с човек по-малко на терена за червен картон на техния състезател Стоичков и повече от 20минути  трябваше да компенсират тази липса. Секунди преди края Тунджа1915 пропусна още една стопроцентова възможност-липса на шанс.В крайна сметка 0:0 в един  интересен ,коректен и приятен за гледане мач.Пълен запис на срещата глеайте тази вечер от 21.00 в програмата на ДТВ

 

22 коментара

  1. Само Розова долина казва:

    Късмет ви беше победата през лятото, дано не ви се разпадне отбора Само Розите! 1947!

    • Анонимен казва:

      Не късмета, а садията ни помогна. Такова ни е ръководството некъдърно и безпринципно.

  2. carlos казва:

    ВСИЧКО Е МНОГО ПРОСТО , ПАРИ НЯМА . НА ОБЩИНАРИТЕ ИМ Е ПРЕЗ ………….. ЗА ФУТБОЛА И ВСИЧКО Е ЯСНО . ЗА ЖАЛОСТ ТОВА СА ФАКТИТЕ , А И ЖЕЛЧО НЕ Е НАЯСНО КАКВО ДА ПРАВИ И КАК ДА ГО ПРАВИ . КОГАТО ГО ЧУХ КАК ГОВОРИ СЕ ВТРЕЩИХ , ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА И ………………………. , А ВИЕ ФУТБОЛ ИСКАТЕ ДА РЪКОВОДИ , ДА БЕШЕ ОСТАВИЛ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГАЛИН , АМА НАЛИ СЕ ИЗДЪНИ , НЯМА КАК ДА СТАНЕ !

    ДАНО ПОНЕ ИМАМЕ ОТБОР ОТ МЛАДИ МОМЧЕТА ДО ЛЯТОТО !!!

  3. aнонимен казва:

    Zasto kogato niakoi kazva istinata si mislite ce napadame niakogo na licna osnova-na vas haresvali vi ce poveceto ot fytbulistite,pri tova mestni se razbqgaha,haresvali vi igrata na otbora i samo na sadiite li ste razcitame da specelim nqkoq tocka.

  4. Анонимен казва:

    Няма, всичко се научава като теч или слух. И не е само това. А когато им покажеш в каква селения са го обърнали, те заклеймяват с нарицателното „илия циганина“. Но аз съм си виновен, живея на 20мин пеша до Герена и 15мин от националния. Говедо съм, гордо пи това, а с тез глупаци се занимавам.

  5. Анонимен казва:

    желио заеби ги тези които пишат тук не заслужават да има отбор

    • Анонимен казва:

      Научи се първо да пишеш правилно после коментирай. Жельо не Желио !!!!!!

    • Анонимен казва:

      Името му е по английски ефимизъм – произнася се [Жельо] а се пише – некъдърника, мутрата, нисъкия интелект на управляващия.

  6. РОЗИ казва:

    Кой кого е мачкал – що не пишете за 2 – та отменени гола на Розите. И с човек по малко не може да ни биете… :)

  7. Анонимен казва:

    само да попитам клакиорките на мангала който след всеки мач вият като умрели мъстии като се махне желио ,кои ще поеме отбора ,ако мислите ,че по добре да няма отбор ,добре съгласен с вас,но ви знам репертоара и ако това се случи ,ще ревете че желио затрил футбола в града , а истината е че след мангала ,той е човека който спаси отбора,хубав ,лош това е ,вие ако можете намерете пари и като сте толкова кадърни и разбирачи вкарайте го поне в б група.да ви еба в устите ,ей нямаха затваряне

    • Анонимен казва:

      аз господари нямам ,гледам реално на нещата,искаш ямбол да има отбор-добре намери пари или спонсори направи селекция и тогава говори

      • Анонимен казва:

        TOZ E ILIQ ILI DOBRI DOBREV PRIDVORNIQ MU TE HRANQT NE RAZBRA LI AMA I JELWO GI E DOKARAL EDNI KOMENDIANTI

      • Анонимен казва:

        Стига си хленчил, а кажи какво защитаваш в момента:
        Клуба и градския интерес
        Футболистите
        Ръководството

  8. Анонимен казва:

    Абе колев, как точно да гледаме мача от 21ч тази вечер, като ти ни информираш за това в 22:39ч, нещо базикаш ли се? От доста време ме дразниш с твоята селения.

  9. anonimen казва:

    Ami vsi4ki se smqhme na Iliq,a pak tq kakva stana sa6tata rabota.

  10. Анонимен казва:

    На Илия МАНГАЛА подлогите взеха да се надигат пак Марш в батака кучета умрели

    • Анонимен казва:

      Абе ей, кой го домъкна въпросния илия? Май Жельо без Галин си е същия Илия.
      Да се маха.

Остави коментар