Заключителни тренировки  преди подновяването на мачовете от първенството на югоизточната В аматьорска Футболна Група правят  футболистите на Тунджа1915.Треньорът Станчо Цонев е изправен пред доста сериозни задачи около комплектоването на отбора.Съставът бе напуснат  на полусезона  от  ключови играчи като  Николай Вълев-Гонзо,Иван Жечев,които преминаха в състава на Загорец от Нова Загора,Николай Дичев ,който облече екипа на втородивизионния Банско.Клуба сменят и халфът Динко Дерменджиев-опитният халф вероятно ще подсили Ураган-Бояджик,а Георги Гончев акостира в Стралджа.Така че действително пред Станчо Цоневм има  нелека задача около комплектоването на състава.В тима на Тунджа1915 бяха привлечени няколко нови попълнения-предимно от бургаската школа,а  в отбора има и чуждестранен играч-оставилият много добри впечатления в контролите Езекиел  Тевия.Първият мач от пролетния дял на шампионата за ямболския отбор е в събота ,когато на градския стадион гостува Розова долина от Казанлък.

Езекиел Тевия

 

81 коментара

  1. aнонимен казва:

    Mnogo go haresvame kato ne igrae,toi ne e dvigatel a prekasva4.

  2. Анонимен казва:

    Nqkoi hora usileno iskat v grada da nqma futbol, ta za tova ne spirat da pishat protiv Jelio! Neblagodarnici ste eiii

    • Анонимен казва:

      Melo lato iskashe b-grupa zashto izbyaga lato OT bfs ni ya podariha

      Zashto in domina iliya

      Zashto otkazva da chestvame ubileya

      Zashto futbilisti byagat

      Zashto moshennika chamiv otgovarya sa maldejta na drada

  3. Анонимен казва:

    Nali za vsichko vi beshe vinoven Stanimir kakvo ste se zapitali sega kade e?

  4. anonimen казва:

    Cqlata borba e koi ste pribira taksite na decata,vsi4ko drugo e zabluda i kogato nqkoi e bez rabota da se uredi i pokrai Me4eto da se varnat negovite priqteli Min4ev i Dobrev.

  5. anonimen казва:

    Kak 6te izbqga koi sega 6te vzema re6eniq kakvo da se slu4va v klua-ne vqrvam nqkoi otbor da e proqvil interes kam nego.osven ot oblastnata grupa.

  6. Анонимен казва:

    ne sme dovolni komendiqnti sa vsi4ki novi bez 2-ri nomer no i toi se zagubi sled po4ivkata-ujasno slabi sme

    • Анонимен казва:

      Този 2-ри номер се казва Красимир Андонов и е от малкото школовани играчи от Ямбол в този отбор и със Тевия си имат някаква идея за футбол .А пък тебе Краси в Каменец те чакаме с нетърпение да се завърнеш и знай че те обичаме и те чакаме

  7. anonimen казва:

    4erven karton i dva otmeneni gola za gostite, Don4ev i Krasi Andonov,G.Hristov,Dilqn Dimitrov tova sa horata ot parviq sezon plus Al.Andonov,ne znam za6to St.Dimitrov ne igra dnes moje da e bolen ili kontuzen,no pri tova zatamnenie kak da razberem kakvo se slu4va v kluba.Lo6oto e 4e na otbora mu lipsva podgotovka koeto e vidno i e normalno skoro da zapo4nat i kontuziite,a predvid malkata grupa futbolisti mai v nqkoi ot ma4ovete 6te izglejdame komi4no.

  8. aнонимен казва:

    Povece niama da stapna na stadiona,pak ni butat sadiite i pak goliamo nemojene cqlo poluvreme s covek povece i pak ne mojahme da vkarame.

  9. Анонимен казва:

    v nova zagora minimum s 5 gola 6te ni biqt tezi klouni sa po slabi i ot na iliq mangala otbora

  10. Анонимен казва:

    kvi bqha tezi klouni koito razhojdaha flanelkite na tundja dnes,stan4o ti lud li be6e da smeni6 teviq kato toi be6e nai dobriq be glupak,vzimai si klounite i si hodete v burgas pedali po slab otbor ot rozova dolina ne be6e idval be a s 10-4oveka ni nadigraha

  11. Анонимен казва:

    Как свърши мача? Падаме бием?

  12. Анонимен казва:

    В Тунджа Ямбол има сериозно напрежение по оста клубно ръководство – футболисти преди подновяването на шампионата на Югоизточната В група. Част от играчите обмислят бойкот за предстоящата среща с Розова долина Казанлък днес. Освен обтегнатите отношения с клубната управа футболитите чакат да получат и няколко забавени заплати.

    През зимната пауза Тунджа бе напуснат от трима основни футболисти – Николай Вълев, Георги Гончев и Тодор Жечев. Според информации от кухнята на клуб, причината за тръгването им е именно проблемът с клубното ръководство. Напрежението се повишава и след отказа на шефовете да организират събитие по случай 100-годишнината на Тунджа Ямбол (б.а.: – 17 март). Мотивите на управленското тяло са, че средства за подобни събития няма и е редно местната община да се заеме с тържествата.

  13. aнонимен казва:

    Napi6i na komputara si Zona90.com i 4eti.

  14. Анонимен казва:

    Gluposti nikakva subsidiq ne e poluchena samo svobodni sachineniq na bolni i zavislivi mozaci .

    • Анонимен казва:

      Ама вие никога не сте взимали общински пари.

      • Анонимен казва:

        Nie ????? az nqmam ni6to ob6to s tozi sme6en otbor samo 4e mnogo lesno se proverqva dali ima takava subsidiq i istinata e che do momenta ni6to ne sa im preveli a samo e glasuvano.

        • Анонимен казва:

          То си има срокове, а дали трябва да им се дадът.

          • Анонимен казва:

            Trqbva da provedat razgovor i togava da re6avat

            • Анонимен казва:

              Не не, не трябва нищо да им се дава. Те нямат едно изявление за ситоациятя в клуба, нито кой е в това прословуто ръководство, кой за кое отговаря, какви са амбициите, какво са инвестирали в материалната база на клуба, и без онзи прословут дранаж дето му виждаме качеството, къде тренира мъжкия, школите, като цигани пред църква.

  15. tun1915 казва:

    Kav e tozi cherniq…dano igrae pone

  16. Анонимен казва:

    Nqkoi znaeli koi sa novite v otbora?? Imena, info…??

  17. anonimen казва:

    Pak ni6to nqma da stane ste ima hora koito ste popre4at.

  18. Анонимен казва:

    Момчета от сигурен източник съвсем скоро ще се направи добро нещо за футбола в Ямбол,ако не му позволят в Ямбол ше се направи на село Но му се вижда края на другаря Чамов! Помнете ми думата след 2ва месеца ще си говорим пак!

  19. aнонимен казва:

    Normalno e sega da idvat po 20 fena.a v nacaloto na parvenstvoto kogato otbora igraesne prilicno na macovete imasne po 300-400 dusni.

    • Анонимен казва:

      И? Това 300-400 може да е прилично число, ако става дума за гостуване. То не, че славия има повече на домакинските си, но Стефанов не хленчи на Фъндъкова, той си има школи, спонсори, тв права, редовни приходи от билети. А вие глупаци ли сте? Един клуб в цялата област и не можете да го превърнете в империя.

    • Анонимен казва:

      Не, не виж.
      1 Тук се процедира така, идва някой си, взима клуба и започва да хленчи на общината, ама на дайте ми пари и аз ще направя чудеса. То ако всичко ще е за сметка на общината, защо тогава друг да се тупа в гърдите?
      2 те още с идването и започват да изискват от общината. А какво дават насреща? Безхаберие за школите, клуба се оправлява на тъмно, никой не знае нищо за случващото се, а ако се научи нещо, то е като слух. Самото ръководство е шайка некъдърници.

      Ако и това не си схванал. Ти би ли събрал пиянките от местната кръчма и да им дадеш пари за да живеят във вас и да възпитават децата ти?

  20. Анонимен казва:

    Поредица от некъдърници, перящи пари, навярно. Хайде да ги оставим да си живеят жалкия си животец. Още малко и тоя ще клекне. Вижда му се края. Селца и градченца в А-група, ние все на ръба м/у в-група и а-областна, че дори и без клуб. Вербално ви натисках, че не сте фенове, като фенове. Че вие видялили сте футбол, че да сте фенове, все ту има отбор, ту няма. А когато има, все едно го няма. Дойде тоя, оня и веднага се хвърля на връта на общината. Е то ако ще е така, клуба да си е общински, за какво сте вие, ако само ще се тупате в гърдите. Е домусчиев 50 000 000 спечели, ама здраво и безкомпромисно работи за тях

    • Анонимен казва:

      a za6to ob6tinata ne spasi otbora da te popitam

      • Анонимен казва:

        Клуба общински ли е? Общината, защо не ти подари и няколко апартамента, а ? Имаме републикански и европейски шампиони в какви ли не дисциплини, а тренират в условия, за които мизерия е меко казано. Е футбола кога за последно е бил поне в Б-група? Колко пъти да казвам, дай, за да получиш. Общината се ръководи от политическа партия, за която, най-важното са гласоподавателите. Колко фена има на стадиона, средна бройка. Може би 50-60 е за толкова лубители и спрямо успеха на клуба, 20 000лв са достатъчни.

  21. Анонимен казва:

    v kolko 4asa e ma4a

  22. Анонимен казва:

    абе кво ми ги викате тея от Бургас, вярно добри са момчетата ама вместо да давате излишни пари вземете някоя юношка де трупа опит , а и съм им гледам мачовете има 1 момче много правилно играе в средата имат там 1,2 добри и хубави фигури от младежите , така че не му мислите ами давайте шанс !!

  23. Анонимен казва:

    Кое е по-блиско до реалност?
    .
    1. Магаре – ядрена физика
    2. Куче – микро биология
    3. Котка – парапсихология
    4. Петел – кибернетика
    5. Петко -футбол

  24. Анонимен казва:

    Jelio, Jelio, kakuv avto gol si vkara. Toya klub ne ti e bashtiniya.

  25. anonimen казва:

    Toi ako Nasko Kirov ne im dava pari i sega i na Iliq otdavna kluba nqma6e da go ima na kartata,no ne e kasno opitite za zatrivane prodaljavat-dano futbolistite da ne se izlajat bez da im platqt da igraqt za6toto Stanimir4o pak si e vzel zaplatkata navreme i e dva pati po golqma ot na drugite mom4eta.

  26. Анонимен казва:

    Абе той е скъсан като цървул бе! И да ви кажа Наско Киров му даде10 000лв за отбора

  27. anonimen казва:

    Ako niama utre zaplati v sabota bez niakolko 4oveka.

  28. Анонимен казва:

    Селенияяя, селенияяя, селения до-о шия.
    Футболистите обмислят бойкот, заради остри проблеми с ръководството.

  29. Анонимен казва:

    Не е трудно, но си трябва и акъл. Нали бе
    , Петков.

  30. Анонимен казва:

    Някой ден ще напиша и за това как се търси и намира спонсор, пак в общи линии. За сега ще напиша само,че ако направите всичко което написъх и го направите качествено, намирането на сериозни фирми желаещи да рекламират, чрез вас, ще нараснат многократно. Или казано най-правилно за случая, ще се намерят такива. В България има фирми от 5, а може би 6 континента ( не съм сигорен за Австралия), да не можеш да си намериш спонсори, значе си некъдърник.

  31. Анонимен казва:

    Хайде сега да погледнем и така желаната общинска субсидия. За да получиш, трябва да дадеш. Към момента вие не давате нищо, а клуба е тъмна и мътна Индия, кара се ден за ден. Като се нправи тренировъчна база, развият школите, постоянно се дава информация за клуба по местни и национални медии, работи се здраво за поставената цел, извадят се членските карти за безплатен вход, тогава можете да започнете да търсите диалог с кмета. Вие вече ще се направили инвестиция, ще държите едно голямо мнозинство от младеща на града в школите, спрямо всички останали спортни клубове. Стадиона ще се напълни с фенове.Трябва и да се отвори шах матна школа към клуба, така ще се развие дейността на клуба, следователно, още деца, още нужда от субсидия, още един + при преговорите. Счетоводител изготвя документ с броя на децата по школите и нужната им издръжка, изготвя и такъв с мъжкия отбор и членството в групата в която играе. Изготвя се и докумен за ремонтна дейност на стадиона. Така те вече няма да могат да мърдат, много. Защото вие ще сте фактор в града, а зад вас, ще има сериозен брой гласоподаватели. И тук имам какво да добавя, но в общи линии е това.

  32. Анонимен казва:

    Нека за сега да погледнем как да се върнат хората по трибуните. На първо място хората искат да гледат футбол. На всички ни е омръзнало от селенията в родния футбол. За целта трябва точена и ясна цел (например лига европа). Второ, срок за целта, например 6 години. (До тогава школите вече ще са започнали да изкарват футболисти и дори част от по- неприемливите за поставената цел ще се продадът. Тази цел я знаят само хората в тесен кръг на ръководството. Феновете няма да знаят целта, но ще виждат здравата работа. Същевременно по школите се залага на здрава и интензивна работа. За мъжкия отбор за начало се намира човек с добра визитка и желание за работа. Защо не и член на новооткритата камъра на треньорите. Постоянно се дава информация за клуба по медиите, както вече споменах по-доло. Издават се членски карти за безплатен вход. Това ще е друг лъч на социалната политика на клуба. Ще бъде социална градска придобивка. Да се извадят за пенсионерите от общинските клубове, служителите на читалище „Съгласие“ където е основан клуба, директорите и учителите по физическо на градските училища, пожарникарите и служителите на БДЖ – Ямбол, както разбира се и за възпитаниците и служителите на дома за сираци. За деца до 7ми клас безплатен вход, като си носят училищните картите. Това не е всичко но е добро начало.

  33. anonimen казва:

    Te pak Baev i Stambata kato sa mladi igraqt kato veterani,i ako ne ni platqt zaplatite utre nqma da igraem v sabota taka da znaete.

  34. Анонимен казва:

    Хайде да погледнем и школите по-детайлно. Това школи ли са? Еми хванете ги още от детската градина. Нека всяка възраст има по 2 отбора. Нека да има и една школа за момичета. Нека човек с авторитет се заеме с тях. Например Мечечиев, той от доста време е изявил желание. А да бил искал 2 000лв на месец, но защо той тогава категорично заяви, че с него за пари никой не е гомворил тогава? Нека тези школи да играят по турнирите за тяхната възраст. Нека да погледнем и най-лесния вариант, как да се намерят деца за тези школи. Минава се през детските градини, училища и се говори с директорите им, а в училищата и с учителите им по физическо, постоянно в местните медии клуба се рекламира, като се подава подходяща информация. А по кампаниите за набиране на деца се залепят и плакати по училищата и детските градини. Към това може да бъде и развита социална политика, за дома за сираци – безплатно.
    И след това все още не можете да хленчене за общински пари. Скоро и за това ще напиша. Нека да е по лъжичка. Че явно капацитета не ти достига.

  35. Анонимен казва:

    Също така, ти какво правиш? Какво се случва в клуба? Кой какъв пост заема? Никой нищо не знае. Еми хвани събери местните медии, направи поне 3 прескоференции. По 1 преди началото на сезона, 1 преди началото на втория полу сезон и една след края на сезона. Там ти изпълнителния директор и старши треньора обяснете каква е ситоацията в клуба, какви са амбициите, проблемите. Давайте интервюта преди и след мачовете. Постоянно подавайте и информяция към няционалните медии. Инъче е селения а така превръщаш клуба в анонимка. Следователно не интересен и не рентабилен за сонсори.

  36. Анонимен казва:

    Kade ni e trenirovqchnata baza? A shkolite kade trenirat i igrayat? Zashto li ne vzemesh nyakoi teren na konsesiya 20+20 kato tozi v temsa nyakolko konteineri vtora upotreba, te gi prodqvat gotovi obzavedeni samo bani nyakolko dusha, ofisi i … 5 ti tryabvat( 2 bani, 2 sublekalni i 1 ofis) chisto novi sa po16 000lv, za vtora upotreba cenata shte e pone na polovina. Zashto go nyamame, a da zashtoto seliniyata nai ti prilyaga.

  37. Анонимен казва:

    Абе тъп ли си? Имаш ресурс, имш и база, еми вкарай малко интелект. Направи 3 терена 1 голям и 2 малки на мотелския ти комплекс. Направи им осветление, ама и дренаж да им направиш. Покани отбори от Б-група с промоционални отстъпки. Хем връски ще направиш, хем някой лев ще изкараш.
    Ще продължа да ти показвам колко си босичък в футбола като бизнес.

  38. anonimen казва:

    Abe kakvo komentirame nemojahme da bie selo Roza.

  39. anonimen казва:

    A nqkoi znae li 4e Rakovski izob6to ne sa imali za cel da vlizat v B grupa,ot Botev gi nakaraha tri kraga predi kraq da vlqzat i da im stanat satelit.A za sadii ne govorete 4e se se6tam 4e prez tri kraga ni sviri6e Kabakov,osobenno v parvite kragove s Dimitrovgrad-kato domakini i gosti,a za ma4a sas Svilengrad strani4niq sprq3-4 pati gostite s izmisleni zasadi,a duzpata s koqto bihme Harmanli v poslednata minuta kato domakini,otbor koito izpadna,ama nali gi hraneha i poiha v Trakiisko selo.

    • Анонимен казва:

      Az byah na poslednite dve gostuvaniya, prez nego sezon i moga da govorya, kogato kazvam, che si beshe sadiiski proizvol si beshe. A za Rakovski da, nyamaha cel no pregurnaha ideyata i oshte si kretat v b-grupa, a na nas ni ya podariha i ne vleznahme.

    • Анонимен казва:

      Пуснаха пералнята и дим да ги няма. Домъкнаха илийчо за благодарност към феновете. А сега единия се върна на спасител да се прави. „На тя общината.“ . Той какви хубави планове има за него си, чамов и сие, ама на

    • Анонимен казва:

      Pak go kazvam, za b-grupa Botev pd plashtashe premii za da ni otstranyat i Rakovski da im stane satelit, platiha premiite na Svilengrad i Asenovec, kakto i poruchaha sadiite na tezi vajni za nas machove. Vuprosa e zashto sled kato ot BFS ni podariha uchastie v b-grupa, „rukovodstvoto“ ne napraviha nishto. Zashto i sega ne pravyat nishto. Zashtoto sa nekudurnici. Toi, psevdo rukovodstvoto i nategachite zatriha vekovniya klub.

    • Анонимен казва:

      Пълна скръб. Те двамцата Петков и Чамов разбират от футбол до толкова, до колкото магаретата разбират от био механика и ядрена физика. Това си и личи от където и да се погледне.

    • Анонимен казва:

      i trimcata sa palni nekadarnici-gon4ev alkoholik je4ev nekadarnik gonzo ve4e e za ma4ove na ligata na kolev i za ma4ove na veterani

  40. anonimen казва:

    Izvinqvam se za gre6kata,stava vapros za trenirovka,a ne za novata ekipirovka.

  41. anonimen казва:

    Na gornata snimka vijdam 4e futbolistite sa novata markova ekipirovka.I dosta zdrava ekipirovka ste e bila s 8-9 4oveka v kvadrat4eto.

  42. Анонимен казва:

    Jelio blagodarim ti.

  43. Анонимен казва:

    Shte ni napulnyat kosharata.

  44. anonimen казва:

    Za6to preminaha vv drugi otbori?

Остави коментар