Двама от основните играчи на ямболския Тунджа1915 –централният нападател Николай Вълев-Гонзо и централният защитник Иван Жечев през пролетния  полусезон ще играя за Загорец от Нова Загора.И двамата  футболисти безспорно имаха сериозен принос за доброто представяне на отбора в есенните мачове,но са избрали да продължат кариерите си в друг клуб.И на двамата Ямболспорт желае успехи !

 

 

9 коментара

  1. ...... казва:

    slyshai be braat..kvo pluesh vulev i jechev …surcati fytbolisti ..ti ako si shte stoish li v qmbol be..znachi..estestveno che kudeto ima poveche pari tam shte xodqt momchetata…are razbirachi

  2. Анонимен казва:

    глупости дават им повече пари разбира се ,но в това няма нищо лошо

    • Анонимен казва:

      Дават им, не им дават, проблема е в ръководството, защото не ги е задържало. Без футболисти и със селата ще се радваме на „х“.

  3. anonimen казва:

    Pak vi kazvam izob6to ne stava vapros za pari,jelaq vi iskrenno uspeh.

  4. Анонимен казва:

    Mai sa iskali poveche pari ot Jelio i za 50lv poveche sa reshili da patuvat do Nova Zagora sarcatite futbolisti Valev i Jechev….blagodarim im

  5. anonimen казва:

    Stanco molq te ne si otivai.

  6. Анонимен казва:

    Te byagat ne zaradi lipsa na pari, te byagat zaradi lipsa na rukovodstvo, ochakva se oshte futbolisti da izbyagat, kakto i starshi trenera. Vse pak toi nito e maguosnik, nito puk shte se petni, za da moje nyakoi si, da si izbie kompleksite.

  7. Анонимен казва:

    Заради селското мислене на Жельо всички бягат от него! Май всички в Ямбол го Разкриха този ФУТБОЛЕН ЧОВЕК! ХАХА!

  8. Анонимен казва:

    A da ni e chestito.
    Jelio blagodarim ti.

Остави коментар