Предстоят мачовете от третия кръг  на втория етап на шампионата по футзал на Диана Кабел/Оптинет.Вече бе оповестено,че  заради несериозното отношение на няколко отбора в миналия кръг , отбор   неявил се за мач в оставащите мачове на първенството  ще бъде декласиран и  ваден от участие в състезанието.Програмата за мачовете до края на шампионата е публикувана  в секцията АФЛ Диана Кабел.

Ето и програмата за третия кръг в шампионата ,а и за  срещите  до края на първенството:

 

Първа шестица

 

Трети кръг-22.02:

13.00-All steps-Ел Класик

13.50-Трета смяна.Межда

14.40-Боец-Братя Прошляк

 

Четвърти кръг-01.03:

10.30-Трета смяна- All steps

11.20-Ел Класик-Боец

12.10-Межда-Братя Прошляк

 

Пети кръг-08.03:

15.30-All steps-Межда

16.20-Боец-Трета смяна

17.10-Братя Прошляк-Ел Класик

Втора шестица:

Трети кръг-22.02:

15.30-Локомотив-Язаки

16.20-Силма60-Легионерите

17.10Куците мечета-Мит България

 

Четвърти кръг-01.03:

13.00-Слма60-Локомотив

13.50-Язаки-Куците мечета

14.40-Легионерите-Мит България

 

Пети кръг-08.03:

13.00-Локомотив-Легионерите

13.50- Мит България-Язаки

14.40- Куците мечета-Силма 60

Трета шестица:

Трети кръг-22.02:

10.30-Младоците-ЛЯ Галакси

11.20-Зорница-Атлетико

12.10-Изгрев-Голдерс

 

Четвърти кръг-01.03:

15.30-Зорница-Младоците

16.20-ЛЯГалакси-Изгрев

17.10-Атлетико-Голдерс

 

Пети кръг-08.03:

10.30-Младоците-Атлетико

11.20-Изгрев-Зорница

12.10-Голдерс-ЛЯГалакси

 

 

49 коментара

  1. Анонимен казва:

    v tozi 4at samo nekadurnicite podklajdat ogunq i si prosqt boq.. mujkarite nikoga nebiha pretendirali za ne6to ako ne e taka..

  2. Анонимен казва:

    Borislavcho ot qzaki se sprq,sega pyk teq palqchovci ot lokomotiv pochnaha,xaxaax ujas

  3. Анонимен казва:

    lokoto puk kakvi futbolisti imat po selata, te sa mega zle vsi4kite

  4. ЛОКО! казва:

    Нека всички който много „ценят“ турнира да кажат на Колев да ви направи едно отделно турнирче,където ще останете само чички и некадарниците,който им е под нивото да играят селския ни футбол,защото са мишки и ги е страх да излязат на големия терен и само реват тука за смешния турнир и да престанат да ни пилят на мадете,че едва ли не сме им развалили турнира….

  5. Локомотив казва:

    Всеки има право на избор дали да играе на турнира или в селския си отбор,а пък и тези контроли не ги уговарят момчетата от отборите а ръководителите им тъй че като ти кажат в неделя -толкос и нали се сещате че няма как в един час да играеш на две места а щом регламентат е за изключване от турнира -така да е!

    • Анонимен казва:

      Какви ръководители бе, вие кажете ли че искате мача да е в събота – тогава ще е. Значи бай Пешоо „ръководителя“ като ви каже еди си кога е мача – няма проблем, а тук си предавате претенциите. Ами хайде да ви няма тогава, другия път изобщо не се записвайте. Колев се съобрази с вас и направи така, че турнира да свърши преди да ви започнат мачовете, ама вие сега и с великата ви подготовка искате да се съобразяваме…ае у лево.

      • Локомотив казва:

        Абе бай хуй затова ти казвам че е до желанието на момчетата,явно че предпочитат да играят на село и да си бягат за здраве вместо да се боричкат в залата.Нищо против турнира,все пак е някакъв вариант за през зимата но ако питаш момчетата които играят в селските групи 90%ще изберат на село,а за такива като теб са изкуствените игрища и зали защото нилкога няма да изпиташ тръпката на големия терен

  6. LOKOMOTIV казва:

    СЪЖАЛЯВАМЕ НО ИМА ВЕРОЯТНОСТ НИЕ ОТ ЛОКОТО ДА НЕ СЕ ЯВИМ ЗА СРЕЩАТА..
    6 ЧОВЕКА ОТ НАШИЯ ОТБОР ИГРАЯТ ЗА ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ ОТБОР НА КАМЕНЕЦ И В НЕДЕЛЯ ИМАТ КОНТРОЛИ

    • Анонимен казва:

      другия път изобщо не се записвайте в турнира. Много добре знаехте с каква продължителност ще е той. А след като целия ви отбор играе по селата, защо се съгласяте на контрола в Неделя? Ами направете я в Събота или в някакъв удобен час в неделя, за да можете да отидете и на двете. Нищо лично към никой, но не си мислете, че всеки трябва да се съобразява със вас, не сте професионални футболисти.

    • фолди казва:

      А бе изживяват се по селските терени-добре-ама съвет към организаторите-докато бях студент в в София -да имаше такива турнирчета-смея да твърдя че ямболския е по-силен,ама имаше и мерки срещу такива отборчета,дето не ги знаеш кога ще им текне-та за следващия път нека има един сериозен депозит освен турнирната такса-ние давахме депозит от 200лв.-тук нека да е 100-като не се яви за един мач отбора-вземат му се 50кинта,за втори мач-другите 50 и му се бие шута—-това е!Когато отбора е изряден като свърши турнира му се връща депозита….поставете се на мястото на организаторите -да ви кажа не заслужавате подобни турнири.Въпрос на организация е -направете си мача в събота-в неделя елате си доиграйте срещите…

    • Анонимен казва:

      В колко часа ще играете и срещу кой?питам,защото искам да дойда да ви гледам.

  7. Анонимен казва:

    Колев, изобщо да не ти дреме. Вие сте поели ангажимент към турнира, Колев и отборите. Значи цяла зима като нямаше къде да ритате всички се кефихте и идвахте, а сега заебахте всичко, че и недоволствате. Тия контроли без проблем може да си ги правите във събота или да говорите предварително и да се вземе някакво компромисно решение и от двете страни. А не да се правите на професионални футболисти и да обяснявате как всички трябва да се съобазяват с великата ви подготовка.

    • Анонимен казва:

      Suglasen sam s teb

      • Анонимен казва:

        всеки е съгласен. Поставете се на мястото на момчетата, които не искат и не играят по селата (а те не са малко). Разваляте им турнира, че на всичко отгоре и виновни ги изкарвате.

  8. Анонимен казва:

    napravete si smeshnite kontrolki v sybota be, filmari

  9. Анонимен казва:

    Abe Kolev,dopitai se do otborite-koi smqtat da igrqt v nedelq i koi ne.Nqma smisal da se 4aka sql den da ti doide ma4a,a predi tova da ima neizigrani takiva-vsi4ki imame ma4ove kam 14 4asa.Ot Alll Steps sam i iskame,ako moje da si izigraem ma4a po-rano,kato estestveno se saobrazqvame sas vazmojnostite na El klasik

  10. Анонимен казва:

    Защо заради някои отбори трябва да страдат всички?В началото се разбрахме за две неявявания да се вади отбора,а сега стана за едно неявяване.Не е честно.

    • Анонимен казва:

      Колев не прави турнира за първи път ,да си е направил сметката,но той прави отбора за две три отборчета да се изживяват като в шампионска лига,не са виновни момчетата,а организацията,а вие които не играете по селата,много интересно къде другаде ритате когато няма турнир,ами да ги вади като такъв е редът,веднага започвате с обидите,явно избивате комплексите си

      • гранде казва:

        Аз по-голямо избиване на комплекси от това в селските групи не съм виждал!

        • Анонимен казва:

          Да и там го има но не като на турнира,разбирам,че за някои хора това са мачовете на живота им,но да мълчат и да оставят другите да се забавляват

      • Анонимен казва:

        Точно тези отборчета,които се изживяват както ти пишеш,че са в шампионска лига играят и в селските групи,но там отборите им са на последните места,та затова искат тук да печелят на всяка цена.

        • BOREC казва:

          EI PEDERYNGELI !!!!!!!!!!!! STIGA STE QLI LAINA NEKADURNICI !!! DO V4ERA NA TOPKATA TARALEJ VIKAHTE SEGA GOLEMI IGRA4I STANAHTE ! VSI4KI DOBRI IGRA4I V TYRNIRA IGRAQT V SELSKATA LIGA !!!
          A VIE MI6LENCA NA DA HODITE NEMOJETE …. PO DOBRE OTIVAITE SE MU4ETE NA VIDEO IGRI

        • Анонимен казва:

          Не си прав,не искам да споменавам имена,но има хора от тези които играят само в залата и избиват яко комплекси,и по селата ги има,не разбирам защо се дразните,локо най коректно обявяват а вие скачате су тях,а мълчите за недоразуменията на колев и неговата организационна и журналистическа импотентност,локото са най ощетявания от колев отбор за сметка на две три отборчета,ако бях на тях въобще нямаше да се запиша,като не се явят два пъти вади ги колев и толкова.

        • Анонимен казва:

          Другия път

        • Анонимен казва:

          Само глупости пишете има футболисти от повечето отбори и от двете групи ,само пример ще дам ,,българите ,, от язаки в кое село,играят ,че са едни от най претенциозните

Остави коментар