Баскетболистите на Ямбол пътуват утре за Плевен ,където в четвъртък излизат в четвъртфинал срещу шампиона Левски.Сините  за мача с Ямбол няма да могат да разчитат вече на Филип Виденов ,който поема  към иранското първенство.Затова пък в Левски акостираха мощния Васко Евтимов и опитният американец  Джими Хънт ,който мина и през отбора на Ямбол.В ямболския лагер няма сериозни проблеми,отборът тази вечер направи последната си тренировка в Ямбол преди турнира за Купата и  ще пътува с настроение за битките в Плевен.Сините без съмнение са фаворит за спечелване на  мача,но пък своите шансове си имат и ямболските баскетболисти.Разбра се и съдийския наряд за мача-двубоят ще бъде ръководен от Мирослав Томов ,,а негови помощници ще са Ивайло Ресиловски и Николай Цинцарски.Мачът срещу сините е в четвъртък от 16.30 в  плевенската  зала Строител.

 

 

10 коментара

  1. yambolbasket казва:

    trqbvashe da pusnat edin reis fenove oshte ne e kasno 52 mesten levski shte imat 500 4oveka tam

  2. бг казва:

    Предимството им главно е в треньорския щаб на Левски,който е по-голям и по-опитен от нашия,дано Чолака помага с опита и да ги отсраним,като състав и играчи разликата не е голяма,ако нашите имат ден и стоят добре в мача,може да ги отсраним.Не бива да се забравят и…съдиите,дано поне изсвирят мача без грешки.

  3. Анонимен казва:

    te sa sas sashtiqt otbor kakto kogato gi bihme. samo jimi hunt i smeniha varbanov sas evtimov

  4. т казва:

    само ямбол!успех и късмет!!!

  5. Анонимен казва:

    Vseki trqbva da igrae dobre sreshtu Levski.Laizur, Govedarov, Burnas, Petkov, Marshavelski, Durchev, vie ste horata.Tova ni e shansa da otidem na polufinal, po-slab Levski edva li shte ima skoro.Haideeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Trqbva da gi biem govedata che da im svalim samochuvstvieto!!!

  6. Анонимен казва:

    Aide Aidee AIdeeeeee Yamboleeeeeeeeeee

  7. Анонимен казва:

    Името на залата в който ще се проведе купата се казва Балканстрой.Ямбол ще играят в Строител ? За каква купа ще играете?

  8. yambolbasket казва:

    zashto pak da sa favorit centar 40 godishen ne e igral 1 godina gard s mnogo operacii koito ne e igral 2 godini , igra4i s natrupana umora , kasa peika gard 94 nabor koito igrae super slabo , drug e vaprosa 4e mitko aleks i pavkata igraqt mnogo silno s filip imasha shans za vsi4ko no bez nego sa zle

    • Анонимен казва:

      Защо да не са фаворит ?! Първо треньорският им щаб е в пъти по- добър , второ най-вероятно ще имат подкрепата на феновете си. Относно състезателите : те са долу-горе равнопоставени , защото нашият PG e 93 , скамейките са еднакво къси и всичко ще е въпрос на късмет !

      • yambolbasket казва:

        da za titi sam saglasen 4e e nai dobriq i toni de4ev no nashiqt pg e leizar 88 i samo koito ne razbira ot basketbol kazva 4e bil 2ika 3ika ili edi kakav si nenaprotiv moje da igrae perfektno kato 1 i 2 i podava i pazi i se bori i vkarva i strelq edin ot nai dobrite gardove igrali vav bg ne samo v yambol , drugoto ve4e e vapros na mantalitet nemoje da imash po shirok sastav i da kajesh 4e si altsaider nebiva

Остави коментар